- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- Konu Sahibi Ece Sultan
Ke
Geçmiş olsun canim ama bisey söyliycem hemen izin vermeyin kurtaja o kadar kolay degil benimde 2. Gebeligimde kalp atisi olusmadi kese duzensizdi saglikli degildi gercekten gebeligim ama beklettim ertelettim kürtaji belki kalp atimi olusur dedim 9. Haftada olusan bile var dedim dr da bekletti o arada kontrollerede gittim olmadi kesede buyumedi anca öyle kürtaja tamam dedim o kadar kolay degil belkide sağlikliydi gebeligin o nedenle hep tek drla kalmayin 2 dr muayene olun diyolar ya birazda bizde var kullandirmayalim kendimizi gercekten ozel hastaneler bi yandanda ticaret hane para amaci guduluyo bizde biraz bilinçli olmaliyiz.Malesef bunu bende yaşayıp tecrübe edenlerdenim ilk gebeligimdi agrim vardı beta HCG de tam iki katı artış olmadığı için bana sağlıklı bir gebe değilsin dedi 200 du iki gün sonra 334 oldu iki gün sonra 614oldu bana dış gebelik yada için gelismeyen halı dedi kurtaj yaptı uyutmadan yaptı ve ben bağırınca bıraktı iç gebelik bak buda bebeğinin parçası dedi ertesi gün beta HCG 900oldu yani artış metotraxsat isimli kanser iğnesi oldum ve kan degerim dusmedi bu sırada doktor değiştirdin 5.haftamdi ve kese oluştu 900olan değer 1800 oldu kese iğneden dolayı düzensizdir ve beni tekrar kurtaja aldılar başka bi hastanede ve diğer doktorun dediği erken mudahale edilmiş normal gebelik olabilirdi özele güvenmeyen birtek doktora güvenmeyin