- Konu Sahibi nnisanyagmuruu
Çok geçmiş olsun.
Allah şifasını versin inşallah anneciğinin.
İnşallah gün geçtikçe çok daha iyi olur:Saruboceq:
Allah şifasını versin inşallah anneciğinin.
İnşallah gün geçtikçe çok daha iyi olur:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün tüm testler yapıldı.herşey normalmiş. çok mutluyum. sadece ilk 3-4 gün sıkıntı çekeceğiz anlaşılan.
şuana kadar herşey yolunda gitti çok şükür.sıra geldi 2.kemoterapiye. allahım inş bunuda hayırlısıyla atlatırız.yarınki kontrolden sonra cuma günü alıyoruz kemoterapiyi. yanında kardşm olacak bu defa.ben izin alamıyorum.aklım annemde olacak.
özel olduğu için ilk gidişimizde 1 gece kaldık.şimdiyse perşembe gidip tahlillerden sora geri dönecek.
cumada kemoterapiyi alıp dönücez.inş etkisi kısa sürer.
ama 2 gündür şu sorunumuz var.saç dökülmesi. tutam tutam dökülüyo. dün ağladı biraz.sora ben yine teselli sorası hemen gırgır şamata güldürdüm falan.
sora teyzeme gittiler.eniştem kel bnm. ve kellik üzerine esprilerle kırmış geçirmiş bizimkileri.
bugün benden bone şeklinde küçük eşarplar oluyoya,adınıda bilmiyorum hiç, onlardan istedi. iş çıkışı arıcam bakalım inş bulurum.
renkli renkli alayım diyorum.1 tane beyazı var. rahat geldi onada ondan istedi.bizi yoracak olan bu saç dökülmesi dönemi olacak sanırım.
annem saçlarını çok seviyodu.buda onu çok üzdü işte.
ama genel olarak sağlığının gücünün kuvvetinin yerinde olması hepimiz için daha önemli.