• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Lütfen yardım! Annem ilk Kemoterapisini aldı

üzülme yavrum bol bol dua et annene allah sıgın allah büyüktür bu günler geçer inşaalah iki tane tanıdığım bu amaliyatı oldu iki üç yıl oldu şimdi çok iyiler normal hayatlarına devam ediyorlar çok şükür annen de atlatır bizlere yazarsın inşallah canım allahyardımcın olsun

çok sağol ablacım.çok endişelendim annem için. ama sanırım durum iyiye gidiyo. az önce meyve varsa yiyeyim dedi. allahtan babama aldırmıştım bugün. muz ezdim onu yedi. nsl seviniyorum o bişiler istedikçe anlatamam.şuan ben anne o çocuk gibiyiz. iyiki doğurmuşum sizi diyo kardşmle bana:1hug:

güzl allahım anneciğini uzun uzun seneler sizlere bağışlasın canım..inşallah şifa bulur enkısa zamanda..
yanında üzgün durmayın olurmu,malum moralle düzelen bi hastalık..

geçmiş olsun..sevgileirmle

sağol cnm.onu böle gördükçe içim eriyo.ama yanında hep ağzım kulaklarımda gülüyorum,konuşuyorum.azda olsa bulunduğu durumdan uzaklaştırmaya çalışıyorum.sürekli uyuyo.bütün gece bulantı ve kusma devam etti.napıcaz hiç bilmiyorum.ilkkez annemi böle görüyorum.en ağır gribi bile ayakta geçirirdi.oyüzden bu durum bize çok koydu.

allah yardımcınız olsunb yaşadıklarının zorluğunu inan çk ii anlıyorum anneciğimin bulantıları 1 hafta kadar devam ediyordu sonra geçiyordu kolanya bile kullanmamaya çaılışn yanında şuan herşey batıcak ona senin kokun bile ağır gelebilir sakın tepki gösterme ve nederse tamam de hayatım onların yaşadıkşarı çok zor yani anlayışlı olmak zorundasın allah acil şifalar versin anneni size bağışlasın ve benden slm sölersen anneciğine çk sevinirim

ay iyi iyi cok sevindim gün geçtikçe dahada iyi olur inşallah iyiki varsınız çocuklar böyle zamanlarda annelere babalara en büyük moral çocukları daha iyi haberler bekliyor ve dua ediyoruz allah yardimcınız olsun

çok saolun.:1hug:sanırım iyiye gidiyoruz artık. dün akşamüstü şehriye çorbası yaptım ve ekmek ufaladım içine.4-5 kaşık ondan yedi.hemen ardından içine bisküvi ufaladığım muzdan yedi bikaç kaşık.4 tanede kiraz yedi.ve bunun yanında en sevindirici olanda istifra sırasında yediğinin çıkmaması.bugün annemin yanında değilim maalesef.:1no2: işe başladım bugün.ve perşembe gecesinden beri saatli uykum yani.enfazla 3-4 saat gece uykum.oda bölünerek.ama hiç şikayetçi değilim.annemle birebir kndm ilgilenmek istiyorum ve bu bnm hoşuma gidiyo.bi an bile of demek aklımın ucundan geçmio.sonuçta o en büyük sabrı bana hamileyken göstermiş.şuan bulunduğu durumdan daha ağırmış hamileliği.serumlarla geçmiş yani 9 ay boyunca.gözünün içine bakıyorum.gece yanında ben yatıyorum.uyurken hareket etse uyanıyorum hemen bişeymi istiyo diye. ki ben uykusu pek hafif olmayan biriydim.yani uyudummu duymam.
akşam bana diyoki ; "karakızım yüzümü kara çıkardı."
acaba yanlış bişimi yaptım dedim knd kndme. "neoldu" dedim.
"nebileyim,yatsam kalsam bana bakan olmaz diodum,evde pek iş yapmıyodun,öle narin,çıtkırıldım bişeydin ama şimdi istifra ederken bile yanımdan ayrılmıyon,4 dönüyon başımda,evin tüm işi senin üstünde,bide yarın işe gitcen nsl dayancan" dedi.
"annem bnm sen iyi ol ben herşeyi yaparım.hani derdinya,herşeyi bil ama bildiğini belli etme.bilirsen herşey üstüne yıkılır.işte bende her işi biliyodum ama belli etmiyodum.bak şimdi lazım oldu gösteriyorum" dedim.sırnaşık şey olayı duygusal moddan çıkarmam gerekiyodu yani.yoksa ağlıcaktım senağlama. şimdiden özledim annemiya.mafoldumben

azönce anneannem aradı.annem bi tabak makarna ve hoşaf yemiş. öğlende muhallebi yemişti.nsl sevindim anlatamam.allahıma şükür herşey yoluna giriyo inş.bambaşka bi sevinç bu ya.

bişey daha sormak istiyorum kemoterapi döneminde öpüşmek,sarılmak,misafir falan yasak dedi doktor.kalabalık ortamlara girmek yok dedi.şimdi evde 4 kişiyiz.yani annem babam kardşm ve ben. anneannem var biz yokken bakması için. arada teyzem gelcek. yani annem hep bi odada yalnız mı kalacak.yoksa bizlerin onun yanında olması sorun değil mi?durabilirmiyiz. yada maske takmamız gerekirmi.kafam çok karışık.geleni annemin yanına sokamıyoruz korkudan.ve budurumda annem yalnız olunca kndni kötü hisseder diyede korkuyoruz.

dün annemin midesi ağrımaya başlamış. baya bi şiddetli. çok korktum.:1no2: hemen dr unu aradım anlattım durumu. yeni yeni yemek yemeğe başladığı için mide hassas şuan normaldir dedi. tüm durumu aktardım kndsine. bulantı kusma vs. bunlar beklediğimiz tepkiler. sakın korkmayın dedi.mide içinde ilaç söledi. onu aldık. şimdi gayet iyiyiz. hatta sabah benden süt istedi annecim:1hug: ama hazır süt içemiyo. saolsun teyzemlerin inekleri var. süt getirecek anneme. pekmezle karıştırıp içicem dedi. pekmez sevmezdi annem, şimdide pekmezsiz yapamıyo:nazar: başlarda çok korktuk ama dr dan herşeyin normal oldğnu duyunca rahatladık.:1rolleyes::Saruboceq:

merhabalar canım öncelikle annenize çok çok geçmiş olsun diyorum allah acil şifalar versin inşallah ben de iki senedir aynı dertle savaşıyorum geçen yıl ekim ayında ameliyat oldum ve göğsüm alındı kemoterapide yaşadıklarınız gayet normal bulantılar kusmalar ateş herşeyin çok kötü kokması bende bunları yaşadım suyu bile içemiyordum ama seanslar bittikten belli bir süre sonra normala dönüyor insan şu an annenizin en büyük ilacı moral ne olur moralini hep üst seviyede tutun telaş yapmayın çünki insan çok hassas oluyor sanki bu hastalıktan hiç kalkamıcakmış gibi geliyor benim şimdi konturollarım üç aydan üç aya oluyor dediğim gibi canım moralini daima çok yüksek tutun tekrar çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun iyi haberlerini almak umuduyla

merhabalar canım öncelikle annenize çok çok geçmiş olsun diyorum allah acil şifalar versin inşallah ben de iki senedir aynı dertle savaşıyorum geçen yıl ekim ayında ameliyat oldum ve göğsüm alındı kemoterapide yaşadıklarınız gayet normal bulantılar kusmalar ateş herşeyin çok kötü kokması bende bunları yaşadım suyu bile içemiyordum ama seanslar bittikten belli bir süre sonra normala dönüyor insan şu an annenizin en büyük ilacı moral ne olur moralini hep üst seviyede tutun telaş yapmayın çünki insan çok hassas oluyor sanki bu hastalıktan hiç kalkamıcakmış gibi geliyor benim şimdi konturollarım üç aydan üç aya oluyor dediğim gibi canım moralini daima çok yüksek tutun tekrar çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun iyi haberlerini almak umuduyla

çok teşekkür ederim. birebir yaşayanlardan duymak tavsiye almak,durumun kötü olmadığını duymak daha iyi geliyo. bak yaşamış normalmiş diyosun yani. inş son terapimizi aldğmz günleride görürüz:1hug:.

canım çok çok geçmiş olsun... Allah annene şifa, size de sabır versin. Kemoterapi zor bir süreç ama bugünlerde geçecek annen eskisi gibi hayatına devam edecek. benim çevremde annenin rahatsızlığını geçiren pek çok insan var. hayatlarına sağlıklı bir şekilde devam ediyorlar. ıçini rahat tut, bol bol dua et...

Canım, anneciğine acil şifalar diliyorum.Dilerim ALLAHtan bir an önce sağlığına kavuşur.

Sizin hassasiyetinizi,üzüntünüzü ve kaygılarınızıda büyük bir saygıyla karşılıyorum.

ALLAH ım kimseleri kız evlatsız bırakmasın.Ne mutlu güzel annenize ki sizin gibi bir evladı

var.Allah sizinde gücünüzü,metanetinizi daim kılsın inşallah.Anacığının sanında gülen

yüzün solmasın.Medikal tedaviden daha iyi gelecektir annenize.Tekrar geçmiş olsun.

ALLAH tüm hastalara yardım etsin;sıhhat versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

kakao ve beyzus çok sağolun. a.s.dün eve gittiğimde çok güzel bişeyle karşılaştım. annem daha iyi görünüyordu. sanki grip olmuşta dinlenmek için yatmış gibi. bizle bir kalktı sofraya oturdu. kokular rahatsız etmedi onu.çok yiyemesede beklemediğimiz kadar güsel yedi yemeğini.cokacimcoook 1 saat kadarda balkon sefası yaptık. :kahve: hastaneden sora süt desek içi bulanıyodu dün sütlü pekmez içmiş.sütlü çorba içmiş. çok sevindim.o kadar mutluyum ki anlatamam:1hug:.

oh oh çok güzel inşallah dahada iyi olur çook sevindim gelişmeleri takip ediyorum aferin kızım senin gibi hayırlı evlatlara ihtiyacımız var benim kızım da öyle hergün arar iki sokak ilerde olmasına ragmen sık sıkta gelir bensiz yapamaz tabi bende allah evlatlarımızı korusn gorüşmek üzere hoşça kal öpöyorum anneni ve seni acil şifalar diliyorum

saol ablacım. elimden geldiğince destek olup yanında olmaya çalışıyorum. mesela bugün kahvaltı etmiş. hemde yatağında değil.sofraya gelmiş yani. onu böle gördükçe çok mutlu oluyorum.günde 2 kere mutlaka arardım şimdi 2 saatte bir arıyorum nerdeyse.inş salı günü kontrollerde herşey normal çıkar.

Back