Lutfen Yardiiiim:(

Böyle bir korkunuz var ise girmeyin bu işlere arkadaş. Yada önleminizi alın baştan.
Bu neyin kafası anlamıyorum.
Ne diyelim bizde prezervatif alıskanlığı olmayan partnerimizle ilişkiye girdik hamile kalmadık mı diyelim. Sorunuza gelince;
Hamile olabilirsiniz yada olmayabilirsiniz ama biz bunu burdan bakıp söyleyemeyiz size. Bekleyeceksiniz, ne zaman test yaptırmanız uygunsa test yaptıracaksıniz net yani.
Burada konu açıp sormanız bile tuhaf bunu.
Henüz internet başında gebelik testi yapabilen bir oluşum yok dünya genelinde.

hamıle kalma olasılıgın cok dusuk ama bellı de olmaz ella engellıyor dıye bılıyorum ama neredeyse adet gunun gelmıs bence hamıle degılsın

Konunun başında alışkanlık diye yazmissin

Nasil ilk defa başına geliyo sürekli alışkanlık halindeki olay nasil ilk defa oluyo
okumam yazmam var şükür ama nedense senin yaninda pek bi cahil kaldim

Ella hapi hamilelik yazin google'a bakin 2.sirada hangi site cikiyor. Durup dururken kadinlarkulubunde konu acayim demedim heralde. Buraya cok fazla bu sekilde konu acildigini ve benim aksime diger insanalra guzelce cevap verildigi icin ben de sorayim dedim.

Konunun başında alışkanlık diye yazmissin

Nasil ilk defa başına geliyo sürekli alışkanlık halindeki olay nasil ilk defa oluyo
okumam yazmam var şükür ama nedense senin yaninda pek bi cahil kaldim
Korunarak iliskiye girmenin aliskanlik oldugunu soyluyorum. Okuman yazman var ama okudugunu anlama algin yok sanirim. 26 yasindayim ilk kez icimde bosaldi diyorum.

Bizi de anla
Senin gibi gunde 2kisi uye oluyor ilk acilan konu partnerimle sevistim acep hamile miyim oluyor
Bize de yazik

kadın olduğuna inanalım diye nickini vurgulayark isimsizkadınüye diye almışsın.
hamile olman imkansız çünkü kadın değilsin

Kullandığı kelimeleri evli bayanlar bile kullanmaz cok itici
Evli bayanlar bile derken? Cinselligin evlilige bagli oldugunu zanneden, acik konusmanin terbiyesizlikten farkini ayirt edemeyen sizin gibi uyelere diyecek bisey bulamiyorum:) azicik egitim ya:)
Cevap veren herkese tesekkurler, dalga gecen ve cinselligi ayip sanan zihniyetlere de guluyorum sadece:)
Baska bir sey yazmayacagim bu konuya. Tekrar ilgilenen herkese tesekkur ederim. Kendinize iyi bakin.

Normalde hamile kalma olasılığı 1/2 dir. ertesi gün haplarının hamileliği önlemesi için 5 gün içinde alınması gerekiyormuş. 15 dk içinde içtiğine göre

( 15/(5*24) )*(1/2)= 1/16 eder hamile kalma olasılığın.

Son düzenleme:
Senin yaşam tarzin beni zerre kadar ilgilendirmez sadece kullandigin kelime icime boşaldı sürekli şey takıyordu onuda takmadi kelimelerin abes geldi valla ne ne yaprsan yap sonucuna sen katlanirsin buraya böyle konu acarsan işine gelmeyen cevaplarida alirsin

Erkek arkadasimla demissiniz ya o yuzden algida problem var sanirim:) yoksa evli kadinlar cinsel iliskiyi yasar bekar kadinlar yasamazda evlenince yasar ya hani o muhabbet caktinn ayrica prezervatif kullanip kullanmazken bize sormadigina gore hamilemisin degilmisin bize ne soruyorsun git test yap.burasi hamile miyim degilmiyim sorgulama motoru degil.eger yaptigin seyin dogru oldugunu dusunuyor olsaydin hamile kalmaktan veyada bir kadindogumcuya gitmekten cekiniyor olmazdin..ba bayy

He kardes he
Bir kadinin adi yok vakasi yaratmaya calistin ama olmadi haydi Allah selamet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…