Lutfen Yardiiiim:(

Senin yaşam tarzin beni zerre kadar ilgilendirmez sadece kullandigin kelime icime boşaldı sürekli şey takıyordu onuda takmadi kelimelerin abes geldi valla ne ne yaprsan yap sonucuna sen katlanirsin buraya böyle konu acarsan işine gelmeyen cevaplarida alirsin :KK14:

Size katılıyorum.Bunu bukadar açık yazan biri, buraya sormak yerine gidip bir kadın doğumcuyada sorabilir. 4 yıldır birlikte olan ( aynı adamla) belki daha önceside var, bu sorunları ve cavaplarını bilir diye düşünüyorum.

Evli bayanlar bile derken? Cinselligin evlilige bagli oldugunu zanneden, acik konusmanin terbiyesizlikten farkini ayirt edemeyen sizin gibi uyelere diyecek bisey bulamiyorum:) azicik egitim ya:)
Cevap veren herkese tesekkurler, dalga gecen ve cinselligi ayip sanan zihniyetlere de guluyorum sadece:)
Baska bir sey yazmayacagim bu konuya. Tekrar ilgilenen herkese tesekkur ederim. Kendinize iyi bakin.
Korkmayın sevgiliniz hamile değildir:p

hahaaaa yorumlar harika, bi daha böyle konu başlığı açmaya cesaret edemezler heralde :) kızın/adamın kontrollü seks muhabbeti konuyu açanın kontrolünden çıkmış :)

Size katılıyorum.Bunu bukadar açık yazan biri, buraya sormak yerine gidip bir kadın doğumcuyada sorabilir. 4 yıldır birlikte olan ( aynı adamla) belki daha önceside var, bu sorunları ve cavaplarını bilir diye düşünüyorum.
Sıkıyorsa annesine sorsun cevabi benim kadar kibarmi verecekmiş heralde ailesinin haberi de vardir ee nede olsa 4 yil az değil :cool:

Hemen anlayamazsın ki adetin geçmesi lazım ama bellide olmaz yumurtma gününse tutma ihtimali yüksektir

Ella hapi hamilelik yazin google'a bakin 2.sirada hangi site cikiyor. Durup dururken kadinlarkulubunde konu acayim demedim heralde. Buraya cok fazla bu sekilde konu acildigini ve benim aksime diger insanalra guzelce cevap verildigi icin ben de sorayim dedim.
Orda ekşi sözlük yada x site çıksaydı oraya mı üye olup soracaktınız. Tuhafsınız yahu tuhaf. 26 yaşında insansınız çocukta değilsiniz ki bilmeyesiniz bu işleri ki dört senedir süregelen bir durummuş birlikteliğiniz. Haliyle ordan burdan teselli beklemek tuhaf. Bekleyip goreceksiniz artık yapacak birşey yok.

X