- 1 Nisan 2015
- 21
- 9
- 33
-
- Konu Sahibi IsimsizKadinUye
Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin ama ilk kez basima boyle birsey geliyo. Korkudan ölücemötekı topıkde de dedgıım gibi, olasılık yok hemen almışsın..
%45 cok yuksek bi olasilik degil mi :'(% 45.7 olasılık görünüyor
Ve bu olasiligi neye ogre hesapladiniz% 45.7 olasılık görünüyor
%45 cok yuksek bi olasilik degil mi :'(
Korunurken bile hamile kalanlar ki siz korunmazsız bir ilişki yaşamışsınız belli olmaz bu işler biz buradan ne söylesek boş eczanen test alıp yapın.Merhabalar, dun erkek arkadasimla iliskiye girdik. 4 yildir ilk kez prezervatifsiz yaptik. Erkek arkadasim prezervatif aliskanligi oldugu icin varmis gibi unutup icime bosaldi. Hemen ayagi kalktim gittim yikadim, tuvaletimi yaptim ve kosarak eczaneye gittik. 15 dk sonrasinda Ella'yi icmistim bile. Bir onceki adetimi 8 mart'ta oldum, iliskiye 31 mart'ta girdik. Hamile kalma olasiligim nedir sizce? Asiri korkuyorum...
Uzun zamandir boyle sorular sorulmuyordu burda yaaBence hamile olamazsin
Bu olasiligi hangi bilgilere dayanarak hesapladiginizi soyler misiniz? Ortaya bisey attiniz sonra yorumsuz diyosunuz, zaten korkuyorum. Lutfen aciklar misiniz?-yorumsuz-
Insallahama yukaridaki yorumlara bakarsak hamile olma olasiligim yuksekmis offfff
Ya burda çok etkilendik biz.. Bugün üyelik ve konu bu olunca fake mi diye düşündüm birde adınız -Kadın üye- olarak vurgulayınca ne bileyimm...
Doğruysa;
Bu konuda pek bilgim yok ama hamile olma olasılığınız yüksek gibi..
Bu olasiligi hangi bilgilere dayanarak hesapladiginizi soyler misiniz? Ortaya bisey attiniz sonra yorumsuz diyosunuz, zaten korkuyorum. Lutfen aciklar misiniz?
Kusura bakmayin ama ben burda yardim istiyorum siz fesatlik derdindesiniz. Aliskalinliktan kastim; prezervatif kullandigimiz icin rahatca icime bosalmaya aliskin. Ilk kez prezervatifsiz yapinca da o an aklindan cikmis... Bunu kotuye cekip, her gun prezervatifle mi geziyo seklindeki yorumunu cok cirkin!Prezervatif alışkanlığı nedir ya
Nasıl yani her gün prezervatif takıp mı geziyor adam da alışkanlık edinmiş artık hissetmiyor
Ya konu fake yaa ilk defa kurdum bu cümleyi , prezervatifin alışkanlık haline gelmesi gibi bişey olabilir mi en incesi bile hissedilir ya erkek hissetmese kadın hisseder yani , biri cahiller diyecek yine :))
Gece uyuyamayinca sabah napsam napsam diye dusundum. Ve uye olup sormak istedim. Hamile olma olasiliginiz yuksek diyosunuz ama ertesi gun haplari bosuna mi uretiliyor o zamanoffff cildiricam
Prezervatif alışkanlığı nedir ya
Nasıl yani her gün prezervatif takıp mı geziyor adam da alışkanlık edinmiş artık hissetmiyor
Ya konu fake yaa ilk defa kurdum bu cümleyi , prezervatifin alışkanlık haline gelmesi gibi bişey olabilir mi en incesi bile hissedilir ya erkek hissetmese kadın hisseder yani , biri cahiller diyecek yine :))