Lutfen Yardiiiim:(

Tesekkurler, gebelik testi icin iliski uzerinden 7 gun gecmesi gerekiyormus sanirim. Ama ben 7 gunde ölür ölür dirilirim

Ben kaç yıllık evliyim boyum kdar da oglum var ben bile konu sahibinin yaninda cahil kaldım ertesi gün hapını bile açılan konulardan öğrendim

Ya Allah aşkına ilacı almışsın burda ne diye soruyorsun ? burda ki sorma mantığı ne yani ? burda yok hamile değilsin deseler ilacın etkisi mi pekişecek ? çirkin bişey söylemedim ben ...

Ya Allah aşkına ilacı almışsın burda ne diye soruyorsun ? burda ki sorma mantığı ne yani ? burda yok hamile değilsin deseler ilacın etkisi mi pekişecek ? çirkin bişey söylemedim ben ...
Burda ayni sey basina gelen biri varsa, hayir olmazsin lafini duymak istedim ben. Ki gebelik testini yaptirmak icin beklemem gereken sure gecene kadar psikoloj bozulmasin, icim rahat olsundiye.

Burda ayni sey basina gelen biri varsa, hayir olmazsin lafini duymak istedim ben. Ki gebelik testini yaptirmak icin beklemem gereken sure gecene kadar psikoloj bozulmasin, icim rahat olsundiye.
Ama biz burada hayır hamile değilsin diye kesin bir şey söyleyemeyiz ki, doğru olmaz bu. Ya olursan ne olacak? Az da olsa bir ihtimal var, bir de bu şans işi, beklenilene uymayan şeyler olabilir sonuçta.

Ufff yine yeni bi üye yine prezervatif yine hamile hamile kalma olasılığı konuşuluyor sıkıldık artik yav..
Gidin eczaciniza sorun bunları tiksindim

%99 hamile kalmazsın merak etme niyemi
1. ilacı hemen almışsın,2. adet zamanın yaklaşmış yumurtlama olmaz

valla kardeş her zaman bir ihtimal var ama bence düşük bir ihtimal. sen içini ferah tut, bir de gebelik testi al eczaneden yap. zaten ovulasyon döneminde de değilsin tarihleri doğru okuduysam, nasıl hamile kalacaksın ki. inşallah bir aksilik olmaz.

Niye bu kadar üzülüyorsun istiyerek yapmissin bişey için genç yaşta ane olursun olur biter kazak patik başladım bile
26 yasindayim canim. Anne olmak icin degil, asik oldugum icin sevisiyorum. Evet istiyerek sevisiyorum ama korunuyodum. Ilk kez basima boyle bisey geliyo yazdim okumadin heralde. Bir kadin olarak sizlerden yardim istedim ama siz de sadece yargilamayi biliyorsunuz. Sonra bir olay olunca kadin haklari vs vs. Once ayni cinsi paylastiginiz insanlara karsi onyargisiz olun ve yardimsever olun. Hayret bisey, keyfimden icime bosalttirdim sanki. Korkuyorum ve iki surda moral bulmaya calisiyorum. Yorumlara bak. Icten cevaplayan herkese cok tesekkur ederim ama artniyetli insanlari allaha havale ediyorum.

Cok tesekkur ederim
gerçekten çok düşük bir ihtimal bu kadar endişelenme. bir daha ki sefere de dikkatli olursunuz. neden doğum kontrol hapı kullanmıyorsun? bence bu krizi atlattıktan sonra bir doktora git ve doğum kontrol hapı almak istediğini söyle, testlerini yapsınlar uygun bir ilaç versinler, böyle krizler de geçirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…