- 1 Nisan 2015
- 21
- 9
- 33
-
- Konu Sahibi IsimsizKadinUye
Tesekkurler, gebelik testi icin iliski uzerinden 7 gun gecmesi gerekiyormus sanirim. Ama ben 7 gunde ölür ölür dirilirimO kinayeli bir cumleydi. Öyle bir olasılık yok. Bu tarz hapları ne kadar erken alirsaniz o kadar yüksek işe yarama olasiligi var ama hicbir zaman %100 değil. Erken kullanmakla iyi yapmışsınız, hamilelik olasiligini düşürmüşsünüz. Tamamen rahatlamak istiyorsanız gebelik testi yapın.
Ben kaç yıllık evliyim boyum kdar da oglum var ben bile konu sahibinin yaninda cahil kaldım ertesi gün hapını bile açılan konulardan öğrendimPrezervatif alışkanlığı nedir ya
Nasıl yani her gün prezervatif takıp mı geziyor adam da alışkanlık edinmiş artık hissetmiyor
Ya konu fake yaa ilk defa kurdum bu cümleyi , prezervatifin alışkanlık haline gelmesi gibi bişey olabilir mi en incesi bile hissedilir ya erkek hissetmese kadın hisseder yani , biri cahiller diyecek yine :))
Ya Allah aşkına ilacı almışsın burda ne diye soruyorsun ? burda ki sorma mantığı ne yani ? burda yok hamile değilsin deseler ilacın etkisi mi pekişecek ? çirkin bişey söylemedim ben ...Kusura bakmayin ama ben burda yardim istiyorum siz fesatlik derdindesiniz. Aliskalinliktan kastim; prezervatif kullandigimiz icin rahatca icime bosalmaya aliskin. Ilk kez prezervatifsiz yapinca da o an aklindan cikmis... Bunu kotuye cekip, her gun prezervatifle mi geziyo seklindeki yorumunu cok cirkin!
Kız yok bişey olmaz olmezsin. yapmadan önce dusunecektin bu olayı atlatinca başka konu acarsin beklerizTesekkurler, gebelik testi icin iliski uzerinden 7 gun gecmesi gerekiyormus sanirim. Ama ben 7 gunde ölür ölür dirilirim
Burda ayni sey basina gelen biri varsa, hayir olmazsin lafini duymak istedim ben. Ki gebelik testini yaptirmak icin beklemem gereken sure gecene kadar psikoloj bozulmasin, icim rahat olsundiye.Ya Allah aşkına ilacı almışsın burda ne diye soruyorsun ? burda ki sorma mantığı ne yani ? burda yok hamile değilsin deseler ilacın etkisi mi pekişecek ? çirkin bişey söylemedim ben ...
Kendi kendine söyle o zaman hamile dığılım hamile dığılım olamam olamam diyeBurda ayni sey basina gelen biri varsa, hayir olmazsin lafini duymak istedim ben. Ki gebelik testini yaptirmak icin beklemem gereken sure gecene kadar psikoloj bozulmasin, icim rahat olsundiye.
Tesekkurler, gebelik testi icin iliski uzerinden 7 gun gecmesi gerekiyormus sanirim. Ama ben 7 gunde ölür ölür dirilirim
Umarim, tesekkurlerO bekleyiş gerçekten sıkıntılı ama hamilelik düşük bir ihtimal gibi görünüyor. Yine de şans işi bu, umarım beklenilen gibi olur.
Olasılık bir bilim değildir. Ya hamilesin ya değilsin yani. Fifty- fifty. Onu da buradan kimse bilemez. Testini yaptırana kadar mecbur bekleyeceksin.Tesekkurler, gebelik testi icin iliski uzerinden 7 gun gecmesi gerekiyormus sanirim. Ama ben 7 gunde ölür ölür dirilirim
Ama biz burada hayır hamile değilsin diye kesin bir şey söyleyemeyiz ki, doğru olmaz bu. Ya olursan ne olacak? Az da olsa bir ihtimal var, bir de bu şans işi, beklenilene uymayan şeyler olabilir sonuçta.Burda ayni sey basina gelen biri varsa, hayir olmazsin lafini duymak istedim ben. Ki gebelik testini yaptirmak icin beklemem gereken sure gecene kadar psikoloj bozulmasin, icim rahat olsundiye.
% 45.7 olasılık görünüyor
Niye bu kadar üzülüyorsun istiyerek yapmissin bişey için genç yaşta ane olursun olur biterUmarim, tesekkurler
Merhabalar, dun erkek arkadasimla iliskiye girdik. 4 yildir ilk kez prezervatifsiz yaptik. Erkek arkadasim prezervatif aliskanligi oldugu icin varmis gibi unutup icime bosaldi. Hemen ayagi kalktim gittim yikadim, tuvaletimi yaptim ve kosarak eczaneye gittik. 15 dk sonrasinda Ella'yi icmistim bile. Bir onceki adetimi 8 mart'ta oldum, iliskiye 31 mart'ta girdik. Hamile kalma olasiligim nedir sizce? Asiri korkuyorum...
26 yasindayim canim. Anne olmak icin degil, asik oldugum icin sevisiyorum. Evet istiyerek sevisiyorum ama korunuyodum. Ilk kez basima boyle bisey geliyo yazdim okumadin heralde. Bir kadin olarak sizlerden yardim istedim ama siz de sadece yargilamayi biliyorsunuz. Sonra bir olay olunca kadin haklari vs vs. Once ayni cinsi paylastiginiz insanlara karsi onyargisiz olun ve yardimsever olun. Hayret bisey, keyfimden icime bosalttirdim sanki. Korkuyorum ve iki surda moral bulmaya calisiyorum. Yorumlara bak. Icten cevaplayan herkese cok tesekkur ederim ama artniyetli insanlari allaha havale ediyorum.Niye bu kadar üzülüyorsun istiyerek yapmissin bişey için genç yaşta ane olursun olur biterkazak patik başladım bile
Cok tesekkur ederimvalla kardeş her zaman bir ihtimal var ama bence düşük bir ihtimal. sen içini ferah tut, bir de gebelik testi al eczaneden yap. zaten ovulasyon döneminde de değilsin tarihleri doğru okuduysam, nasıl hamile kalacaksın ki. inşallah bir aksilik olmaz.
Cevapladiginiz icin tesekkurler%99 hamile kalmazsın merak etme niyemi
1. ilacı hemen almışsın,2. adet zamanın yaklaşmış yumurtlama olmaz
gerçekten çok düşük bir ihtimal bu kadar endişelenme. bir daha ki sefere de dikkatli olursunuz. neden doğum kontrol hapı kullanmıyorsun? bence bu krizi atlattıktan sonra bir doktora git ve doğum kontrol hapı almak istediğini söyle, testlerini yapsınlar uygun bir ilaç versinler, böyle krizler de geçirmeCok tesekkur ederim