• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin

Asudem19

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
35
1
1
Herkese iyi aksamlar anlatıcağı. Şeyi cahilligime verin lütfen erkek arkadasımla sürtünmeli ilişkin yaşadık boşalma ustume olmadı zevk suyundan korkuyorum zevk suyuyla ihtimaller varmış gecen ay 5 ince adet oldum bu ay hala olmadım çok korkuyorum hamile olma olasılığım var mı lütfen dalga geçmeyin

Son düzenleme:
bu konu demin acilmamiiydi?

Sevişmeyin. Bu kadar panik olacaksanız sevişmeyin. Korunun bir de mutlaka. Her sevişmede hamile kalma ihtimali az da olsa vardır.

Boşalma olmadan nasıl hamile kalacaksınız pardon. Zevk suyundan hamile kalman zor

Bi keresinde sevgilimle sürtünerek ateş çıkarttık ama zevk suyundaki spermler yanmamış. Bu yetmezmiş gibi ben adeta bir vakum gibi adeta bir elektrikli süpürge bir tuvalet pompası gibi zevk suyundaki az miktardaki spermi öyle bi azimle içime çekmişim ki üçüz bekliyoruz

....

Eklentiler

• 71CEC8B9-2703-4326-AFA8-9CDA8F8C6A54.png
    71CEC8B9-2703-4326-AFA8-9CDA8F8C6A54.png
    246 KB · Görüntüleme: 336
Test yaparsan sonuç çıkar ateşle oynamayın stresten olduğunu düşünüyorum gecikmenin

Herkese iyi aksamlar anlatıcağı. Şeyi cahilligime verin lütfen erkek arkadasımla sürtünmeli ilişkin yaşadık boşalma olmadı zevk suyundan korkuyoruz zevk suyuyla ihtimaller varmış gecen ay 5 ince adet oldum bu ay hala olmadım çok korkuyorum hamile olma olasılığım var mı lütfen dalga geçmeyin
Zevk alan sizsiniz o değil,o boşalmazsa hamilelik olmaz.
Sürtünmeli ilişki tabiri için de teşekkür ederiz, yeni bir tanım geldi dilimize :KK53:

bircok yerde zevk suyula hamile kalınma ihtimali var yaziyor
: )))komikmis.
Yasin kac bilmiyorum ama imkansiz birsey.
Spermlerin vajinadan girip ilerlemesi gerekiyorken bosalmadan nasil hamile kalinir.
Ayy gencler ya azcik okuyun.spor yapin.bedeninizi taniyin
18 yasindan buyuk oldugunu varsayarak artik duzenli bir jinekolog edinmenide tavsiye ederim.

: )))komikmis.
Yasin kac bilmiyorum ama imkansiz birsey.
Spermlerin vajinadan girip ilerlemesi gerekiyorken bosalmadan nasil hamile kalinir.
Ayy gencler ya azcik okuyun.spor yapin.bedeninizi taniyin
18 yasindan buyuk oldugunu varsayarak artik duzenli bir jinekolog edinmenide tavsiye ederim.
19 yasibdayim emin ol çok sey okudum ve birçok doktor ihtimali oldugunu söylüyor

asudecim...
sürtünme ile hamile kalınması çok zordur.
birde lütfen bak artık sürtüşüyormuşsun buna ilişki deme. oral, anal,vaginal tamamda sürtünme olayı ilişki değildir...
neyse, önce bir kadın doktoruna uğra ve emin olmak için test yapıdır.
bundan sonra prezervatif ile korunun. hamilelik olmasa bile milyonlarca cinsel hastalık var.

Back
X