- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum bu konularda bikgili degilim imternette yazani soyluyorumBoşalma olmadan nasıl hamile kalacaksınız pardon. Zevk suyundan hamile kalman zor
sürtünmeliymiş bununki ama
7 yildir tanisiyoeuz korktugum için dokunmadim dedi gercekteb zorla olan birsey o yüzden bu kadar tedirginim zaten hicbirsey bilmiyorum bu konularda
haklisiniz gercekten çok korkuyorum napacagimi bilmiyorumHala erkek arkadaşım diye bahsetmen konunun en üzücü kısmı. Bir sonraki sefer tam anlamıyla tecavüz etmesini mi bekliyorsun ayrılmak ya da şikayet etmek için?
Diyorum ya olaylar cok karisik diyr fazla karisik anlatsam daha da karisicakbi dk ben anlamadım
7 yıldır sevgilisiniz o ana dek sadece el ele tutuştunuz sürtünmek vs bunlar ancak zorla olur
o da sana zorla sürtündü korktugu için başka bişey yapmadı
Geldi yanina sana surtundu zevk suyu meydana geldi ama daha fazlasini korktugu icin yapamadi ama bu korkan adam butun bunlari zorla yapti bu sirada sana yok canim bu hic inandiricii degil.. sen napiyordun o sirada elin ayagin baglimiydi put gibi duruyormuydun?7 yildir tanisiyoeuz korktugum için dokunmadim dedi gercekteb zorla olan birsey o yüzden bu kadar tedirginim zaten hicbirsey bilmiyorum bu konularda
Evet elleri tutuyordu kimseye yalan soyleyecek halim yok inanmiyorsan gide bilirdi yaz diye. Yok?Geldi yanina sana surtundu zevk suyu meydana geldi ama daha fazlasini korktugu icin yapamadi ama bu korkan adam butun bunlari zorla yapti bu sirada sana yok canim bu hic inandiricii degil.. sen napiyordun o sirada elin ayagin baglimiydi put gibi duruyormuydun?
anlatiyim ayrintili madem karistikendimi müge anlı gibi hissetmeye başladım
anlatılanlardaki çelişkiler o kadar ortada ki aslında
valla şuan gerçekmisiniz diye ip ucu arıyorum
Ya hee canimm hee.. zorla oldu diyosun elimi tuttu diyosun .. supheleniyoruz diyosun seni zorlayan adama hala erkek arkadaşım diyosun ve polisede gitmiyorsun zorla oldugu icin.. Ayrica yok canim ben zorla duruyorum burda yani elimi kolumu baglayan yok kendim istedigim icin burdayim suan kapişEvet elleri tutuyordu kimseye yalan soyleyecek halim yok inanmiyorsan gide bilirdi yaz diye. Yok?
7 yıldır birlikte ve bu kız 19 yaşındabi dk ben anlamadım
7 yıldır sevgilisiniz o ana dek sadece el ele tutuştunuz sürtünmek vs bunlar ancak zorla olur
o da sana zorla sürtündü korktugu için başka bişey yapmadı
7 yıldır birlikte ve bu kız 19 yaşında
12 yaşında mı başladılar ilişkiye
yuh arkadaş
12 yaş nedir ya
olay su 7 yil dedigim yarisi ilkokul ve ast subay ? Yeni geldi normal seyler yasiyacaktik yani kutlama gibi bazı yakinlasmalar oldu ama ilerletti ve ben istemedim ? Ve evet ellerimi tuttu devamini getiemedi çünkü senin hayatini karartmak istemem sadece ihtiyacimi gördü dedi neden herşeyi detaylı anlattiriyorsunizmantık dışı canım söylediklerin
zorla ellerini tutup sana istemediğin birşeyi yapacak 7 yıllık sevgilin onu sürtünmeyle bırakmaz
varmı böyle adamlar ya yoksa senin hayal dünyan azcık sallantıdamı
Sen ihtiyac gorucumuymussun ve zorladi bide.. bisi merak ettim bu adam simdi seni cok seviyor ve ciddi bakiyorsunuz dimi iliskiye?7 yıldır erkek arkadaşım yani ilk okul 7 den beri suan 19 yasindayim ve o astsubay eve gitmistik kutlama yapicaktik normal se
olay su 7 yil dedigim yarisi ilkokul ve ast subay ? Yeni geldi normal seyler yasiyacaktik yani kutlama gibi bazı yakinlasmalar oldu ama ilerletti ve ben istemedim ? Ve evet ellerimi tuttu devamini getiemedi çünkü senin hayatini karartmak istemem sadece ihtiyacimi gördü dedi neden herşeyi detaylı anlattiriyorsuniz
senin hayatini karartmak istemem sadece ihtiyacimi gördü dedi