Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lütfen yardım edin
- Konu Sahibi Asudem19
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile kalma ihtimali zor durumdayım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Aralık 2017
- 35
- 1
- 1
sanirim tek yardımcı olan sizsiniz herkes bir taraflara cekiyor olaylari sadece tavsiye istemistim o kadarDalga geçmeyin yazdığın için
Dalga geçtiler
Bahsettiğin küçük ihtimal, tam birleşme olmamış bile.
Adet bilirsin çok nazlıdır, küser uğramaz sebepsiz.
Ama kendince akla ilk anda gelmeyen nedenleri vardır.
İdrar tessti yaptır, e nabızdan geçmişini kapat
Kimse bilemez
- 7 Aralık 2017
- 35
- 1
- 1
ora bosalmadi herhalde ne kadar kotu birisinayrıca ihtiyacını da görmemiş adam boşalmamış ki..
neymiş ihtiyacı o an tahrik olup zirvede bırakmakmı
- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
sanirim tek yardımcı olan sizsiniz herkes bir taraflara cekiyor olaylari sadece tavsiye istemistim o kadar
canım birinden yardım isterken hissetmemiz gereken en birincil duygu samimiyettir
ben anlattıklarında bunu göremedim kusura bakma
- 7 Aralık 2017
- 35
- 1
- 1
Kendi oyle soyledi ben demedimhayatını karartmak istemeyen adam oldu şimdide
- 7 Aralık 2017
- 35
- 1
- 1
Emin olun korkudan onla bile ilgilencek halim yokBu nasıl bir aşağılama yahu? sen sürtünme kısmını geç bence bunun kafasını sürt bi yerlere
- 9 Kasım 2017
- 486
- 1.007
- 18
- 41
Herkes bi tarafa cekmiyor aksine seni silkeleyip kendine getiriyor ama sen erkek arkadasim diyip zorladi diyip ama hayatimi karartmak istemedi diyip anlamak istedigin gibi anliyosun.. olay senin icin sadece Hamilemisin onu merak ediyorsun ama kullanildiginin farkinda degilsin. ...sanirim tek yardımcı olan sizsiniz herkes bir taraflara cekiyor olaylari sadece tavsiye istemistim o kadar
- 7 Aralık 2017
- 35
- 1
- 1
gercekten cok tesekkur ederim keşke çoğu insan siz gibi nazik olsaHamile olduğunu sanmıyorum canım. Büyük ihtimalle stres yaptığın için geciktin. Eczaneden bir test alıp yap, için rahat etsin.
Anlattığın şekilde hamile kalman çok zor. Boşa stres yapma
- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- 7 Aralık 2017
- 35
- 1
- 1
ben size onun soylediklerini soyledim kendi yorumum katmadim ki.Herkes bi tarafa cekmiyor aksine seni silkeleyip kendine getiriyor ama sen erkek arkadasim diyip zorladi diyip ama hayatimi karartmak istemedi diyip anlamak istedigin gibi anliyosun.. olay senin icin sadece Hamilemisin onu merak ediyorsun ama kullanildiginin farkinda degilsin. ...
- 7 Aralık 2017
- 35
- 1
- 1
ustume boşalmadi bunu anlamak zor mu? Demek ki zorboşalma olmadı zevk suyundan korkuyoruz
ne demek???
ya şu ilk yazdıklarına bakarmısın
önce neler anlattın bir oku
sonra zorla dedin hatta polise git dendi sana
sonra adam bambaşka biri çıktı
nedir bu anlamadım ben
- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Ee o zaman?7 yıldır birlikte ve bu kız 19 yaşında
12 yaşında mı başladılar ilişkiye
yuh arkadaş
12 yaş nedir ya
Anca dedikodusunu yap,
özel klinikler bu konuda çok net.sanirim tek yardımcı olan sizsiniz herkes bir taraflara cekiyor olaylari sadece tavsiye istemistim o kadar
300 500 arası muayene
Sonra testler, ücretli ya da beklenmeli kalabalık salonlarlarda
Fakat
Sıra beklemektense, özel hastaneye gidip, hassasiyetini anlatman sonrasında, e nabız kontrol yapman en mantıklısı
120 den başlıyor
Test yapacak, kültür alacak
Bırak yapsın
En fazla 100 lira çıkar.
- 9 Kasım 2017
- 486
- 1.007
- 18
- 41
Ya ben kime ne anlatiyorumkiiiii Hamile degilsin rahatla.. erkek arkadasin seni seviyor sana zarar gelsin istemiyor sacinin tek teli dusse uzulur o sana ciddi bakiyor seni asla istemedigin birsey icin zorlamiyor sadece o anki ihtiyac önemli onun icin okadar...ben size onun soylediklerini soyledim kendi yorumum katmadim ki.
Son düzenleme:
- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
ustume boşalmadi bunu anlamak zor mu? Demek ki zor
o zaman öyle anlatırsın bak şu ilk yazdıklarınla sonraki yorumları okuyan herkes bir gariplik oldugunu sezer
boşalma olmadı zevk suyundan korkuyoruz demişsin
çoğul kullanmışsın ve hala erkek arkadasım diyosun adama!
ya sen bu kadar korkuyosan bu kadar imkansız bişeye eger
bir metre ötendeki spermden bile korkman lazım
adam zorla yaptı dedin polis dedik üzüldük haline acıdık tüh dedik
sonra hayatımı karartmak istemiyordu dedin
aman yaa neyse
- 7 Aralık 2017
- 35
- 1
- 1
Ya ben kime ne anlatiyorumkiiiii Hamile degilsin rahatla.. erkek arkadasin seni seviyor sana zarar gelsin istemiyor sacinin tek deli dusse uzulur o sana ciddi bakiyor seni asla istemedigin birsey icin zorlamiyor sadece o anki ihtiyac önemli onun icin okadar...[/QUOgerçekten sanırım ben yanlı anlattim ozur diler çok gerginim alışık olmadığın bir durum
- 7 Aralık 2017
- 35
- 1
- 1
Geecekten ben bu kadar ayrintiya takilcaginizi bilseydim detaylı anlatirdim zorla yapildigini ogrenilsin istemedim o kadar sadece fikir almak istedimo zaman öyle anlatırsın bak şu ilk yazdıklarınla sonraki yorumları okuyan herkes bir gariplik oldugunu sezer
boşalma olmadı zevk suyundan korkuyoruz demişsin
çoğul kullanmışsın ve hala erkek arkadasım diyosun adama!
ya sen bu kadar korkuyosan bu kadar imkansız bişeye eger
bir metre ötendeki spermden bile korkman lazım
adam zorla yaptı dedin polis dedik üzüldük haline acıdık tüh dedik
sonra hayatımı karartmak istemiyordu dedin
aman yaa neyse
- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Geecekten ben bu kadar ayrintiya takilcaginizi bilseydim detaylı anlatirdim zorla yapildigini ogrenilsin istemedim o kadar sadece fikir almak istedim
kimse kimseye zorla sürtünmez kuzum
ya zorla beraber olur onun adı başka bişeydir
ya da karşılıklı olur
sen o zorla travmasını yaşasan adama hala sevgilim demezsin
korkuyoruzzz demezsin anlıyomusun
- 17 Temmuz 2013
- 2.443
- 2.988
- 333
Hamile olma ihtimalin cok dusuk korkma.
Ama cidden cok karisik yazmissin.adam sana tecavuz etmeye mi kalkti? Daha acik yazarsan bizler de ona gore yorum yapabiliriz.hala gorusmuyosun dimi bu adamla.bak daha 19 yasindasin.bu kez sansliymissin ama birdahakine bu kadar sansli olmayabilirsin
Ama cidden cok karisik yazmissin.adam sana tecavuz etmeye mi kalkti? Daha acik yazarsan bizler de ona gore yorum yapabiliriz.hala gorusmuyosun dimi bu adamla.bak daha 19 yasindasin.bu kez sansliymissin ama birdahakine bu kadar sansli olmayabilirsin
- 9 Kasım 2017
- 486
- 1.007
- 18
- 41
Yaa hadi boşver hadi gir koluma gidelim kime neyi niye anlatiyoruz o hala kendi bildigini okicak bosver allah askina hadi kalk cikiyoruzkimse kimseye zorla sürtünmez kuzum
ya zorla beraber olur onun adı başka bişeydir
ya da karşılıklı olur
sen o zorla travmasını yaşasan adama hala sevgilim demezsin
korkuyoruzzz demezsin anlıyomusun