• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin

ayrıca ihtiyacını da görmemiş adam boşalmamış ki..
neymiş ihtiyacı o an tahrik olup zirvede bırakmakmı

Dalga geçmeyin yazdığın için
Dalga geçtiler

Bahsettiğin küçük ihtimal, tam birleşme olmamış bile.

Adet bilirsin çok nazlıdır, küser uğramaz sebepsiz.
Ama kendince akla ilk anda gelmeyen nedenleri vardır.

İdrar tessti yaptır, e nabızdan geçmişini kapat
Kimse bilemez
sanirim tek yardımcı olan sizsiniz herkes bir taraflara cekiyor olaylari sadece tavsiye istemistim o kadar

sanirim tek yardımcı olan sizsiniz herkes bir taraflara cekiyor olaylari sadece tavsiye istemistim o kadar

canım birinden yardım isterken hissetmemiz gereken en birincil duygu samimiyettir

ben anlattıklarında bunu göremedim kusura bakma

Hamile olduğunu sanmıyorum canım. Büyük ihtimalle stres yaptığın için geciktin. Eczaneden bir test alıp yap, için rahat etsin.

Anlattığın şekilde hamile kalman çok zor. Boşa stres yapma :KK28:

Herkes bi tarafa cekmiyor aksine seni silkeleyip kendine getiriyor ama sen erkek arkadasim diyip zorladi diyip ama hayatimi karartmak istemedi diyip anlamak istedigin gibi anliyosun.. olay senin icin sadece Hamilemisin onu merak ediyorsun ama kullanildiginin farkinda degilsin. ...

Hamile olduğunu sanmıyorum canım. Büyük ihtimalle stres yaptığın için geciktin. Eczaneden bir test alıp yap, için rahat etsin.

Anlattığın şekilde hamile kalman çok zor. Boşa stres yapma :KK28:
gercekten cok tesekkur ederim keşke çoğu insan siz gibi nazik olsa

boşalma olmadı zevk suyundan korkuyoruz

ne demek???

ya şu ilk yazdıklarına bakarmısın

önce neler anlattın bir oku

sonra zorla dedin hatta polise git dendi sana

sonra adam bambaşka biri çıktı

nedir bu anlamadım ben

Herkes bi tarafa cekmiyor aksine seni silkeleyip kendine getiriyor ama sen erkek arkadasim diyip zorladi diyip ama hayatimi karartmak istemedi diyip anlamak istedigin gibi anliyosun.. olay senin icin sadece Hamilemisin onu merak ediyorsun ama kullanildiginin farkinda degilsin. ...
ben size onun soylediklerini soyledim kendi yorumum katmadim ki.

boşalma olmadı zevk suyundan korkuyoruz

ne demek???

ya şu ilk yazdıklarına bakarmısın

önce neler anlattın bir oku

sonra zorla dedin hatta polise git dendi sana

sonra adam bambaşka biri çıktı

nedir bu anlamadım ben
ustume boşalmadi bunu anlamak zor mu? Demek ki zor

7 yıldır birlikte ve bu kız 19 yaşında
12 yaşında mı başladılar ilişkiye
yuh arkadaş
12 yaş nedir ya:skandal:
Ee o zaman?
Anca dedikodusunu yap,
özel klinikler bu konuda çok net.
300 500 arası muayene
Sonra testler, ücretli ya da beklenmeli kalabalık salonlarlarda
Fakat
Sıra beklemektense, özel hastaneye gidip, hassasiyetini anlatman sonrasında, e nabız kontrol yapman en mantıklısı
120 den başlıyor
Test yapacak, kültür alacak
Bırak yapsın
En fazla 100 lira çıkar.

ben size onun soylediklerini soyledim kendi yorumum katmadim ki.
Ya ben kime ne anlatiyorumkiiiii Hamile degilsin rahatla.. erkek arkadasin seni seviyor sana zarar gelsin istemiyor sacinin tek teli dusse uzulur o sana ciddi bakiyor seni asla istemedigin birsey icin zorlamiyor sadece o anki ihtiyac önemli onun icin okadar...

Son düzenleme:
ustume boşalmadi bunu anlamak zor mu? Demek ki zor

o zaman öyle anlatırsın bak şu ilk yazdıklarınla sonraki yorumları okuyan herkes bir gariplik oldugunu sezer

boşalma olmadı zevk suyundan korkuyoruz demişsin

çoğul kullanmışsın ve hala erkek arkadasım diyosun adama!

ya sen bu kadar korkuyosan bu kadar imkansız bişeye eger

bir metre ötendeki spermden bile korkman lazım

adam zorla yaptı dedin polis dedik üzüldük haline acıdık tüh dedik

sonra hayatımı karartmak istemiyordu dedin

aman yaa neyse

Ya ben kime ne anlatiyorumkiiiii Hamile degilsin rahatla.. erkek arkadasin seni seviyor sana zarar gelsin istemiyor sacinin tek deli dusse uzulur o sana ciddi bakiyor seni asla istemedigin birsey icin zorlamiyor sadece o anki ihtiyac önemli onun icin okadar...[/QUOgerçekten sanırım ben yanlı anlattim ozur diler çok gerginim alışık olmadığın bir durum

o zaman öyle anlatırsın bak şu ilk yazdıklarınla sonraki yorumları okuyan herkes bir gariplik oldugunu sezer

boşalma olmadı zevk suyundan korkuyoruz demişsin

çoğul kullanmışsın ve hala erkek arkadasım diyosun adama!

ya sen bu kadar korkuyosan bu kadar imkansız bişeye eger

bir metre ötendeki spermden bile korkman lazım

adam zorla yaptı dedin polis dedik üzüldük haline acıdık tüh dedik

sonra hayatımı karartmak istemiyordu dedin

aman yaa neyse
Geecekten ben bu kadar ayrintiya takilcaginizi bilseydim detaylı anlatirdim zorla yapildigini ogrenilsin istemedim o kadar sadece fikir almak istedim

Geecekten ben bu kadar ayrintiya takilcaginizi bilseydim detaylı anlatirdim zorla yapildigini ogrenilsin istemedim o kadar sadece fikir almak istedim

kimse kimseye zorla sürtünmez kuzum

ya zorla beraber olur onun adı başka bişeydir

ya da karşılıklı olur

sen o zorla travmasını yaşasan adama hala sevgilim demezsin

korkuyoruzzz demezsin anlıyomusun

Hamile olma ihtimalin cok dusuk korkma.

Ama cidden cok karisik yazmissin.adam sana tecavuz etmeye mi kalkti? Daha acik yazarsan bizler de ona gore yorum yapabiliriz.hala gorusmuyosun dimi bu adamla.bak daha 19 yasindasin.bu kez sansliymissin ama birdahakine bu kadar sansli olmayabilirsin

kimse kimseye zorla sürtünmez kuzum

ya zorla beraber olur onun adı başka bişeydir

ya da karşılıklı olur

sen o zorla travmasını yaşasan adama hala sevgilim demezsin

korkuyoruzzz demezsin anlıyomusun
Yaa hadi boşver hadi gir koluma gidelim kime neyi niye anlatiyoruz o hala kendi bildigini okicak bosver allah askina hadi kalk cikiyoruz

Back