- 7 Aralık 2017
- 35
- 1
- 1
Sanki isteyerek yaptigim birsey..Pardon ama iliski yasarken yiyordu testemi yemicek? Sonuclarina katlanamicaginiz seyleri neden yaşarsınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki isteyerek yaptigim birsey..Pardon ama iliski yasarken yiyordu testemi yemicek? Sonuclarina katlanamicaginiz seyleri neden yaşarsınız?
Bak canim19 yasibdayim emin ol çok sey okudum ve birçok doktor ihtimali oldugunu söylüyor
lutfen dalga geçme zor durumdayım.sürtünmeliymiş bununki ama
Nasil yani zorlami sen istemeden zorlami bisiler yasadiniz???Sanki isteyerek yaptigim birsey..
ben bu şekilde açılan konulardan yıldım yoruldum fenalık geldi
Adet görmedim adet gorunce hamile olunmadigini bende biliyorum
hep söylüyorum size de söyleyeyim
meryem ana değilsiniz
üstüne adet görmüşsünüz
zevk suyu diyorsunuz
valla biz son damlasına kadar boşaltıyoruz ama olmuyor
hamile isen sana burdan madalya göndericem
eveett o yüzden zor durumdayim zaten sadece dalga gecilmeden birsey sormak istedim o kadar.... Pişman ettiniz.Nasil yani zorlami sen istemeden zorlami bisiler yasadiniz???
haklisiniz ama isteyer yaptigim bir durum degil korkuyorumBak canim
Iliskiye girersin normal birlesme olur erkek kisisi bosalmaya yakinken disari cikarsa bir minik ihtimal var
Surtunme olayi ile ilgili degil o yani.
Oku derken normal oku genel oku kitap oku ve eczaneden test al yap cokta olabilir mi diye dusunebiliyorsan.
Duzenli jinekologa artik baslamayida unutma.
hakliniz ama isteyerek yaptığım birsey degil zorla olan bir durum o yüzden bu endisem hala adet görmedim ve korkuyorumasudecim...
sürtünme ile hamile kalınması çok zordur.
birde lütfen bak artık sürtüşüyormuşsun buna ilişki deme. oral, anal,vaginal tamamda sürtünme olayı ilişki değildir...
neyse, önce bir kadın doktoruna uğra ve emin olmak için test yapıdır.
bundan sonra prezervatif ile korunun. hamilelik olmasa bile milyonlarca cinsel hastalık var.
haklisiniz ama isteyer yaptigim bir durum degil korkuyorum
Önce bunu diyorsun sonra ben sorunca zorla oldu diyorsun karar ver istersen?Herkese iyi aksamlar anlatıcağı. Şeyi cahilligime verin lütfen erkek arkadasımla sürtünmeli ilişkin yaşadık boşalma olmadı zevk suyundan korkuyoruz zevk suyuyla ihtimaller varmış gecen ay 5 ince adet oldum bu ay hala olmadım çok korkuyorum hamile olma olasılığım var mı lütfen dalga geçmeyin
konuyu açarken korkuyoruz demişsiniz
ikiniz biden yani korkmuşsunuz
demekki ikinizde istemişsiniz[/QUOTevet çünkü ERK arkadasim zorla oldu ama adet olmadigim içi. Oda korkuyor
Önce bunu diyorsun sonra ben sorunca zorla oldu diyorsun karar ver istersen?
hakliniz ama isteyerek yaptığım birsey degil zorla olan bir durum o yüzden bu endisem hala adet görmedim ve korkuyorum
evet ve herkes herşeyi yanlis anladinasıl zorla......?ozaman direk polise. korkmana gerek yok. hamile olma ihmalin aşırı düşük
sevgilin zorlamı yap di
daha yeniuyeyim ozur dilerim bilmiyorum tamcanım benim yazdıklarımı alıntı yapıp neden birşeyler yazmıyorsun??
ikidir aynı şey oldu ben de birşey diceksin sanıyorum
anlatamayacagim kadar uzun bir olayÖnce bunu diyorsun sonra ben sorunca zorla oldu diyorsun karar ver istersen?
7 yildir tanisiyoeuz korktugum için dokunmadim dedi gercekteb zorla olan birsey o yüzden bu kadar tedirginim zaten hicbirsey bilmiyorum bu konulardaşimdi erkek arkadasın sana zorla sürtündümü??
zorla olsa sürtünmekle kalmazdı diye düşünüyorum