• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin

Konu sahibi bana gerçek gelmedi doğrusu, yorumlarda hanımlar mantık aradıkça o da sürekli ifade değiştirmiş. Zorla bi insan kız arkadaşına neden sürtünür, zevk suyuna kadar geldiyse konu gözü döner ve devam eder ama bu vatandaş hayatını karartmak istememiş. Bence girmiş ya da sürtünmüş ikisi de travma sebebidir, sürtündü ve hayatını karartmak istemedim dedi diye bu onu masum yapmaz ve sana kıyamadıgı anlamına gelmez. Eğer gerçeksen canım hamile değilsindir merak etme ama bu denyodan bir an önce kurtul, ellerini tutup sana zorla sürtünerek zevk alan adamdan hayır gelmez

kimse kimseye zorla sürtünmez kuzum

ya zorla beraber olur onun adı başka bişeydir

ya da karşılıklı olur

sen o zorla travmasını yaşasan adama hala sevgilim demezsin

korkuyoruzzz demezsin anlıyomusun
Ben gercekten anlatamiyorum sevgilim diyorum çünkü seviyorum devamini getirirse askerlik hayati biter bazi seyleri bende biliyorum? Ya napsaydim zorla oldugunu vidyo atipda mi kanitlasaydim? Keşkek ceke bilseydim...

Yaa hadi boşver hadi gir koluma gidelim kime neyi niye anlatiyoruz o hala kendi bildigini okicak bosver allah askina hadi kalk cikiyoruz

kalk gidelim kuzum

bu arada kalk gidelim diye bir dizi başladı trt de çok iyi tavsiye ederim :))

Tamam herşeyi ayrintili yaziyim o zaman duzeltiyim

Back