Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sordumKızı arayıp sordun mu cidden? Gerisi hakkında yorum yapmicam
Ya seviyorum sevmesem hata yaptığım an ayrılırımBence söyleme direk ayrıl bu nasıl bir ilişki böyle![]()
Beddua neden ediyim ki zaten tarzım değil. İş işten geçmiş söyleme bence bu çocuk kendi hatalarını görmez seninkileri de hazmedemez bence.Evet sordum
Fikir verir misin beddua etmeden
HatamıYa seviyorum sevmesem hata yaptığım an ayrılırım
ya da o hata yaptığında affetmezdim
Sen bana bunları bunları yaptın diyorum benimki aldatmak değildi diyorBeddua neden ediyim ki zaten tarzım değil. İş işten geçmiş söyleme bence bu çocuk kendi hatalarını görmez seninkileri de hazmedemez bence.
Konu açık söyleyeyim miHatamı![]()
Sevgi böyle birşey değil küçük kız.Ya seviyorum sevmesem hata yaptığım an ayrılırım
ya da o hata yaptığında affetmezdim
Sen hiç vicdan azabı çekme ikinizde birbirinizin dengisiniz böyle devam edinKonu açık söyleyeyim mi
8 ay önce ilişkinin başında olan şeyler
tekrarlamadım ve düzeldm birdaha ona yanlış yapmadım o da biliyor
söylemeden devam mı edeyim
Benim içinde bahaneydi onun unutamadıkları vardıSevgi böyle birşey değil küçük kız.
Her haltı karışıklıklı yiyip ama seviyorum deyince hatalar masumlaşmıyor çözülmüyor.
Birbirinizi aldatmışsınız.
Kendisi daha önce cinsellik yaşamasına rağmen sevgilin senin geçmişini kaldırmayıp ayrılmış güya. Ne güzel çifte standart.
Ve sen daha 20 yaşındasın, geçmiş geçmiş dediğin kaç yıl, neyse ben susayım![]()
Ya yapmıyoruz anladın mıSen hiç vicdan azabı çekme ikinizde birbirinizin dengisiniz böyle devam edin
E ozaman sorun ne?Ya yapmıyoruz anladın mı
Birdaha o da bana hata yapmadı ben de ona yapmadım
Lütfen şöyle yorumlar yapmayın iş ciddelişrse ne olacak onu salak yerine koyuyor gibi hissediyorumYa yapmıyoruz anladın mı
Birdaha o da bana hata yapmadı ben de ona yapmadım
Bana hakaret etmeyecek misiniz? Benim yaptıklarımı sorgulamayacak mısınız?Ben ne okudum böyle resmen beynim yandı.
Adam sizi kullanıyor çok açık değil mi ?
İş ciddiye binmez merak etmeyin. Başka birini bulduğu an sizi bırakır gider .
Yazdıklarımı tekrar okuyun isterseniz.Bana hakaret etmeyecek misiniz? Benim yaptıklarımı sorgulamayacak mısınız?
Gerçekten şaka gibisiniz ne söylememizi bekliyorsun kiLütfen şöyle yorumlar yapmayın iş ciddelişrse ne olacak onu salak yerine koyuyor gibi hissediyorum