- 18 Temmuz 2016
- 134
- 144
-
- Konu Sahibi Cerkezpsase
Maşallah bence var ama sen genede kan testi vermelisin ama bence var yaaaMerhaba sabah sabah ilk buraya yazıyorum çatlatma iğnesinin 13. Günü sabah aç karnına yaptığım testler. Pembeli olan miratech erken gebelik testi, diğeri laboquick kaset test. Sizce bebek var mı? Eki Görüntüle 3097566
Lütfen çatlatma iğnesinden sonra 15 gün bekleyinMerhaba sabah sabah ilk buraya yazıyorum çatlatma iğnesinin 13. Günü sabah aç karnına yaptığım testler. Pembeli olan miratech erken gebelik testi, diğeri laboquick kaset test. Sizce bebek var mı? Eki Görüntüle 3097566
3 dakika kurdum alarm olarak o an olan görüntü buyduBence var hemen çıktıysa . Tebrik ederim
Bekleyemedim belim çok ağrıdı sanki acaba diye düşünmektenLütfen çatlatma iğnesinden sonra 15 gün bekleyin
Var gibi canım . Kan testi ver daha net olsun3 dakika kurdum alarm olarak o an olan görüntü buydu
Aşırı belim ağrıyor sadeceBelirtileriniz var mı ?
Yaa çok teşekkür ederim nasıl seviniyorm anlatamamMaşallah bence var ama sen genede kan testi vermelisin ama bence var yaaa
İnşallah benımde vardır dua edermisin.. çatlatma iğnesinin 16.günü test yapmadım henüz bekliyorum adet olacakmışım gibi agrılarım oluyorYaa çok teşekkür ederim nasıl seviniyorm anlatamam
İnşallah vardır Allahım isteyen herkese versinİnşallah benımde vardır dua edermisin.. çatlatma iğnesinin 16.günü test yapmadım henüz bekliyorum adet olacakmışım gibi agrılarım oluyor
Çok haklısın ama yanıltıyor maalesef yarın tekrarla ilerleme ya da gerilemeye göre değerlendirirsinBekleyemedim belim çok ağrıdı sanki acaba diye düşünmekten
Buarada benim de belim ağrıyor. Çoğu gebelik belirtisi adet belirtileriyle aynı yani olumsuz düşünme lütfenİnşallah benımde vardır dua edermisin.. çatlatma iğnesinin 16.günü test yapmadım henüz bekliyorum adet olacakmışım gibi agrılarım oluyor
bence var ya :) çatlatma iğnesi 13. güne kalmaz diye biliyorum, sen bi kan ver :) inşallah vardırMerhaba sabah sabah ilk buraya yazıyorum çatlatma iğnesinin 13. Günü sabah aç karnına yaptığım testler. Pembeli olan miratech erken gebelik testi, diğeri laboquick kaset test. Sizce bebek var mı? Eki Görüntüle 3097566
Gebelik gorunuyor canim ben de asiri bel agrimdan suphelenip reglden 2 gun once kaset testte boyle gormustumAşırı belim ağrıyor sadece
Duymak istediğim buydu çok teşekkür ederimbence var ya :) çatlatma iğnesi 13. güne kalmaz diye biliyorum, sen bi kan ver :) inşallah vardır
Allahım inşallah vardır çok teşekkür ederimGebelik gorunuyor canim ben de asiri bel agrimdan suphelenip reglden 2 gun once kaset testte boyle gormustum
güzel haberlerini bekliyorum :)Duymak istediğim buydu çok teşekkür ederim
İnşallah canım öyledir benimkide memlekete geldik bir kaç saat sonra test alıcam yapıcam varmı yokmu anlıcaz artıkkBuarada benim de belim ağrıyor. Çoğu gebelik belirtisi adet belirtileriyle aynı yani olumsuz düşünme lütfen