- 16 Nisan 2022
- 623
- 174
- 32
-
- Konu Sahibi Cerkezpsase
Canım bence de var gibi duruyo hiç durma koş kan vermeye kesin sonuç alırsın hayırlısıyla inşallah vardırMerhaba sabah sabah ilk buraya yazıyorum çatlatma iğnesinin 13. Günü sabah aç karnına yaptığım testler. Pembeli olan miratech erken gebelik testi, diğeri laboquick kaset test. Sizce bebek var mı? Eki Görüntüle 3097566
Sizden de güzel haber bekliyorzİnşallah canım öyledir benimkide memlekete geldik bir kaç saat sonra test alıcam yapıcam varmı yokmu anlıcaz artıkk
Gözün aydın canım kan verdin muMerhaba sabah sabah ilk buraya yazıyorum çatlatma iğnesinin 13. Günü sabah aç karnına yaptığım testler. Pembeli olan miratech erken gebelik testi, diğeri laboquick kaset test. Sizce bebek var mı? Eki Görüntüle 3097566
Teşekkür ederim çok çokGözün aydın canım kan verdin mu
İnşallah çok teşekkür ederimCanım bence de var gibi duruyo hiç durma koş kan vermeye kesin sonuç alırsın hayırlısıyla inşallah vardır
Teşekkür ederim çok çokküçük bi ilçede yaşıyorum 1 tane özel hastane var ve bugünün resmî tatil olması sebebiyle kapalıymış boşuna gittim. Gece acile gitmeyi düşünüyoruma
Galiba bizim aynı ya ben de yarın gideceğim çıldırıyorum şuanTeşekkür ederim çok çokküçük bi ilçede yaşıyorum 1 tane özel hastane var ve bugünün resmî tatil olması sebebiyle kapalıymış boşuna gittim. Gece acile gitmeyi düşünüyorum
Ayy hadi güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah çok teşekkür ederimGece acile gideceğim inş
Canım seninde var gibi duruyo baya belirgin çıkmış 2. çizgi güzel haberlerle gelin inşallahGaliba bizim aynı ya ben de yarın gideceğim çıldırıyorum şuan
Canım seninde var gibi duruyo baya belirgin çıkmış 2. çizgi güzel haberlerle gelin inşallah
Benim de öyle ama bugün bel ağrım çok. Ben de transfer için bekliyordum rabbim nasip etsin de gerek kalmasın . Bugün de yaptım ama daha silik sankiBenimde iğnenin 13. Günü bugun benimde test sonucum böyle çıktı ya bende inanamıyorum hala olacak mı diye inşallah hepimizin olmuşturr karnım ama çok ağrıyor 2 gündür hasta olcak gibiEki Görüntüle 3098005
Kan verdin mi ablamMerhaba sabah sabah ilk buraya yazıyorum çatlatma iğnesinin 13. Günü sabah aç karnına yaptığım testler. Pembeli olan miratech erken gebelik testi, diğeri laboquick kaset test. Sizce bebek var mı? Eki Görüntüle 3097566
Verdim değerim 337 5 haftalık hamileymişimKan verdin mi ablam
Son durum nedir acabaEeee ben kan veremedim ama bu iyice siliklesmis bugün yaptım yinedün yada bugün adet olmam gerekiyordu ama dün daha belirgindi bilemedim
Kan verdiniz mi benim 5 haftalıkBenimde iğnenin 13. Günü bugun benimde test sonucum böyle çıktı ya bende inanamıyorum hala olacak mı diye inşallah hepimizin olmuşturr karnım ama çok ağrıyor 2 gündür hasta olcak gibiEki Görüntüle 3098005
Evett benimde şuan 4 haftalık gibi görünüyor değerlere göre tebrik ederimm Allah hepimizin yardımcısı olsunnKan verdiniz mi benim 5 haftalık
Evet dün verdim 192 çıktıSon durum nedir acaba
Bende sizi tebrik ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEvett benimde şuan 4 haftalık gibi görünüyor değerlere göre tebrik ederimm Allah hepimizin yardımcısı olsunn
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEvet dün verdim 192 çıktıçok mutluyum sağlıkla gelsinler inşallah