son zamanlarda değişmişti aslında ama işe başlamamak baya sorun olmuştu değişmez mi dersin ? herşey güzel olup çocuğum analı babalı bi evde büyüsün. istiyorumÖnünüze bakın bence 2 kere denemissiniz ve olmamış çocuğunuzun şiddet kavga ortamında büyümesi daha kötü
2 kere denemissiniz ve olmamış sizde haklısınız isterseniz deneyin zaten eşinizi seviyorsunuz belli baktınız olmuyor bu defteri tamamen kapatırsiniz ama eş kişisi şu an çabalamıyor gözüküyor o ne olacakson zamanlarda değişmişti aslında ama işe başlamamak baya sorun olmuştu değişmez mi dersin ? herşey güzel olup çocuğum analı babalı bi evde büyüsün. istiyorum
evet öyle bana sen bu sefer yapmasaydın nen asla yapmazdım böyle bir şeyi dedi ve bana hep çok sınırlı konuştu acaba kızgındır zamanla özlemeye başlayınca fikri değişir mi dersin?2 kere denemissiniz ve olmamış sizde haklısınız isterseniz deneyin zaten eşinizi seviyorsunuz belli baktınız olmuyor bu defteri tamamen kapatırsiniz ama eş kişisi şu an çabalamıyor gözüküyor o ne olacak
Zamana bırakın derim değişecek olan eğer adamsa sizi o ikna etsin siz daha fazla çabalayip kendinizi mahvetmeyinevet öyle bana sen bu sefer yapmasaydın nen asla yapmazdım böyle bir şeyi dedi ve bana hep çok sınırlı konuştu acaba kızgındır zamanla özlemeye başlayınca fikri değişir mi dersin?
çok teşekkür ederim iyi dileklerim için sence çabalar mi dersinZamana bırakın derim değişecek olan eğer adamsa sizi o ikna etsin siz daha fazla çabalayip kendinizi mahvetmeyinkeşke herşey hayallerde ki gibi güzel olsa Rabbim yardımcınız olsun eşinizi doğru yola cevirsin
İnsAllah çabalar canım benim dua edeceğim senin için sebde dua et Allah'a sığın çocuğun var seni ayakta tutacak güçlü dur elbet anlayacak yaptığı hatayı bazıları aile diye ölür biter böyle eşiniz gibi insanların da burada derler buğday ekmeği gözüne duruyor diye... Kıymet bilmeyene yüreğinizi emanet etmeyin..çok teşekkür ederim iyi dileklerim için sence çabalar mi dersin
çok haklısınız ama dediğim gibi çocuk olunca bin türlü şeyi düşünüyor insan. lütfen beni de dualarınızda eksil etmeyin iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimİnsAllah çabalar canım benim dua edeceğim senin için sebde dua et Allah'a sığın çocuğun var seni ayakta tutacak güçlü dur elbet anlayacak yaptığı hatayı bazıları aile diye ölür biter böyle eşiniz gibi insanların da burada derler buğday ekmeği gözüne duruyor diye... Kıymet bilmeyene yüreğinizi emanet etmeyin..
Etmem mi güzel haberlerinizi alırız İnsAllah ama güçlü olun dua edin bakın nasıl yoluna girecek herşey evde sürekli bakara suresi açın çok faydalı huzur içinçok haklısınız ama dediğim gibi çocuk olunca bin türlü şeyi düşünüyor insan. lütfen beni de dualarınızda eksil etmeyin iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
tavsiyelerinize muhakkak uyacağım iyi ki sizin gibi güzel yürekli insanlar varEtmem mi güzel haberlerinizi alırız İnsAllah ama güçlü olun dua edin bakın nasıl yoluna girecek herşey evde sürekli bakara suresi açın çok faydalı huzur için ♥
Sizsiniz asıl yüreği güzel olantavsiyelerinize muhakkak uyacağım iyi ki sizin gibi güzel yürekli insanlar var
inşallah en büyük temennim zaman geçtikçe özlemesi hatalarını görmesi ve dönmek istemesiSizsiniz asıl yüreği güzel olan ♥ İnsAllah eşiniz de sizi ve bebeğinizi hak eder düzelir bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?