Merhaba arkadaşlar buraya yazmamın sebebi gerçekten bu dönemde göremediğim yanlış yapmak istemediğim şeyleri bana söylemeniz. dışardan bakış genelde dpğrudur. konuya gelince arkadaşlar ben 25 yaşına kadar hep sıkıntılarla geçirmiş bir insanım. 6 aylık bebekken annesini kaybetmiş. babası başkasıyla evlenmiş ailesi paramparça olmuş. anneannesiyle büyüyen ve yaklaşık 7 yıl önce de onu kaybetmiş bir insanım. kendi başıma okudum hep ayaklarımın üsrğnde durdum. bir işe girdim. bu iş yerinde birisiyle tanıştım çok sevdik birbirimizi herşey güzel gidiyordu onun için maddi manevi her imkanını seferber etmiştim her zorda kaldığında yardim etmiştim. ama etrafımdakiler onu bana yakıştırmamışlardı ben işe onu dış görünüşü için değil bana duyduğu merhameti için sevmiştim. nişanlandık sorunlarımız başlamıştı tartışmalar kavgalar onun ailesiyle sorunlar ve derken evlendik. düğün yüzünden yapılan borçlar maddi sorunlar başlayınca anlaşmazşıklar başladı. evliliğin ilk 1 yılı zehir zembelekti onu çok seviyordum bırakamadım çok sinieli bir insandı derken bu şekilde 4 yıl idare ettik ve 4 yılın sonunda boşandık. zamanla bende ona dönüşmüş sabırsız bir insan olmaya başlamıştım ama sadece 1 hafta ayrı kaldık bir süre görüştük ve bir süre sonra da yeniden evlendik. 1 çocuğumuz oldu dünyalar tatlısı şu an 11 aylık. ve biz yaklaşık 1 ay önce yeniden boşandık bu sefer ben anlaşmalı dava ile bir günde hallettim. geçimsizlikler iyice artmıştı ben onun ailesiyle görüşmüyordum. bebeğimi bırakamadığım için ücretsiz izne ayrılmıştım bir süre çok fazla sorun yaptı bunu çünkü benimde borçlarım vardı bir konuda haklıydı belki de ama bırakamadım işte. bana çok kötü davranmaya başlamıştı. evliliğinde zaten şiddet gördüğüm zamanlarda olmuştu daha önce ama değişmişti eşim. bende ona çok kötü davranıyordum bir anlık öfkeyle açtım o davayı ama sonra çocuğum babasız mi büyüyecek diye pişman oldum dön çocuğunun başına dedim ama inat etmişti kabul etmedi. benş hatalı gördü her konuda hakbu kş ben ona hatalı olduğum için değil bebeğimşz babasız büyüağn isteöediğim için yaptım bunu sürekli aradım bir süre bu psikolojiyle. bebeğimizi çok severdi. şu an bebeğimi babannesine bırakacağım ve işime başlayacağım ayakta durmam gerekiyor çünkü. sizce ne yapmalıyım babası çocuğumun fikri değişir mi beklemelimiyiö veyahutta önüme mi bakmalıyım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lütfen okuyup fikirlerinizi söyler misiniz?
- Konu Sahibi nevayle
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrıldıktan sonra
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
son zamanlarda değişmişti aslında ama işe başlamamak baya sorun olmuştu değişmez mi dersin ? herşey güzel olup çocuğum analı babalı bi evde büyüsün. istiyorumÖnünüze bakın bence 2 kere denemissiniz ve olmamış çocuğunuzun şiddet kavga ortamında büyümesi daha kötü
- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
2 kere denemissiniz ve olmamış sizde haklısınız isterseniz deneyin zaten eşinizi seviyorsunuz belli baktınız olmuyor bu defteri tamamen kapatırsiniz ama eş kişisi şu an çabalamıyor gözüküyor o ne olacakson zamanlarda değişmişti aslında ama işe başlamamak baya sorun olmuştu değişmez mi dersin ? herşey güzel olup çocuğum analı babalı bi evde büyüsün. istiyorum
evet öyle bana sen bu sefer yapmasaydın nen asla yapmazdım böyle bir şeyi dedi ve bana hep çok sınırlı konuştu acaba kızgındır zamanla özlemeye başlayınca fikri değişir mi dersin?2 kere denemissiniz ve olmamış sizde haklısınız isterseniz deneyin zaten eşinizi seviyorsunuz belli baktınız olmuyor bu defteri tamamen kapatırsiniz ama eş kişisi şu an çabalamıyor gözüküyor o ne olacak
- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
Zamana bırakın derim değişecek olan eğer adamsa sizi o ikna etsin siz daha fazla çabalayip kendinizi mahvetmeyin keşke herşey hayallerde ki gibi güzel olsa Rabbim yardımcınız olsun eşinizi doğru yola cevirsinevet öyle bana sen bu sefer yapmasaydın nen asla yapmazdım böyle bir şeyi dedi ve bana hep çok sınırlı konuştu acaba kızgındır zamanla özlemeye başlayınca fikri değişir mi dersin?
çok teşekkür ederim iyi dileklerim için sence çabalar mi dersinZamana bırakın derim değişecek olan eğer adamsa sizi o ikna etsin siz daha fazla çabalayip kendinizi mahvetmeyin keşke herşey hayallerde ki gibi güzel olsa Rabbim yardımcınız olsun eşinizi doğru yola cevirsin
- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
İnsAllah çabalar canım benim dua edeceğim senin için sebde dua et Allah'a sığın çocuğun var seni ayakta tutacak güçlü dur elbet anlayacak yaptığı hatayı bazıları aile diye ölür biter böyle eşiniz gibi insanların da burada derler buğday ekmeği gözüne duruyor diye... Kıymet bilmeyene yüreğinizi emanet etmeyin..çok teşekkür ederim iyi dileklerim için sence çabalar mi dersin
çok haklısınız ama dediğim gibi çocuk olunca bin türlü şeyi düşünüyor insan. lütfen beni de dualarınızda eksil etmeyin iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimİnsAllah çabalar canım benim dua edeceğim senin için sebde dua et Allah'a sığın çocuğun var seni ayakta tutacak güçlü dur elbet anlayacak yaptığı hatayı bazıları aile diye ölür biter böyle eşiniz gibi insanların da burada derler buğday ekmeği gözüne duruyor diye... Kıymet bilmeyene yüreğinizi emanet etmeyin..
- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
Etmem mi güzel haberlerinizi alırız İnsAllah ama güçlü olun dua edin bakın nasıl yoluna girecek herşey evde sürekli bakara suresi açın çok faydalı huzur içinçok haklısınız ama dediğim gibi çocuk olunca bin türlü şeyi düşünüyor insan. lütfen beni de dualarınızda eksil etmeyin iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
tavsiyelerinize muhakkak uyacağım iyi ki sizin gibi güzel yürekli insanlar varEtmem mi güzel haberlerinizi alırız İnsAllah ama güçlü olun dua edin bakın nasıl yoluna girecek herşey evde sürekli bakara suresi açın çok faydalı huzur için ♥
- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
Sizsiniz asıl yüreği güzel olan İnsAllah eşiniz de sizi ve bebeğinizi hak eder düzelir bir an öncetavsiyelerinize muhakkak uyacağım iyi ki sizin gibi güzel yürekli insanlar var
inşallah en büyük temennim zaman geçtikçe özlemesi hatalarını görmesi ve dönmek istemesiSizsiniz asıl yüreği güzel olan ♥ İnsAllah eşiniz de sizi ve bebeğinizi hak eder düzelir bir an önce