Lütfen okuyun botoks zehirlenmesi.yaptıracak olanlar kesinlikle dikkat edin

Merhaba acaba ne durumdasınız düzelmeniz ne kadar zaman aldı

Merhaba acaba ne durumdasınız düzelmeniz ne kadar zaman aldı
"Botoks yan etkilerini yaşıyorum "konu başlığı altında yaşadıklarımı daha ayrıntılı paylaşmıştım, merak edenler ordan bakabilir. 4 buçuk ay sürmüştü diye hatırlıyorum 5. ayda ciddi bir etkisi kalmamıştı bende.

Yaptırmayın lütfen,rus ruleti bu riske girmeyin.Koskoca FDA resmi sitesinde yazıyor tüm yan etkiler,botoxun kendi web sitesinde de aynı şekilde yazıyor olabilecekler.Facebookta bunlarla ilgili birçok grup var,tüm dünyadan yüzbinlerce kadın yazıyor okuyun.Yıllardır yaptıran biriydim,son yapılan enjeksiyonlar hayatımı mahvetti.Yayılım hemen olmadığı için kadınlarımızın bazıları botoks yüzünden olduğunu bile anlamıyor veya sürekli vücudunuza toksin alarak yıllar sonra otoimmün hastalıklara kapı açmış oluyorsunuz.BOTOX marka adı,botulinum toksin gerçek adı ve araştırdığınızda bu toksinin dünyanın en ölümcül toksini olduğunu okuyabilirsiniz.Doktorlar bunu kabul etmiyorlar veya bilgilendirilmiyorlar (sebeplerini siz anlayabilirsinz),onlarca insanla konuştum iyileşen ve hala benim gibi hasta olan.Aralarında biri yurtdışında ilaç şirketiyle iletişime geçmiş botulizm yaşadığını kabul etmişler fakat bunun henüz bir tedavisi yok ve haftalarca,aylarca ağrılar acılar çekiyorsunuz.Black box warningte bile botoks estetik amaçlı kullanılmamalıdır diyor!lütfen araştırın,yurtdışında çok iyi doktorların bilimsel makaleleri,videoları var.Bize pazarlandığı gibi basit bir toksin değil,vücuda yayılım yapmaz veya hastalıkları tetiklemez olayı tamamen yalan!İatrojenik botulizm yaşıyorsunuz başınıza geldiğinizde adı tam olarak bu,bunun sahte ürünle vs alakası yok dünyanın en iyi doktorunda en iyi hastanesinde de yaptırsanız bu risk hep var.15 kez yaptırıp 16. Da hastalanan da,ilk enjeksiyonda hastalanan da var.

geçmiş olsun, ben de bu hafta yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçicem sanırım. sizdeki belirtileri neydi, ne konuda olumsuzluk yaşadınız? yaptırdığınız yere nasıl güvendiniz? bu arada aynı anda kombine başka işlemler vb. yaptırdınız mı? onlarla etkileşime girmiş olabilir mi?

Botoks dısında hiç bir işlem hiçbir zaman yaptırmadım,onu da 5 yıl boyunca 1,5 2 senede bir yaptırıyordum.sapasağlam,hiçbir sağlık sorunu olmayan,enerji dolu,hastane kapısı bilmeyen,sadece arada rutin check up yaptıran biriydim.Zaten Güle oynaya gittim,yapılırken de sohbet ettik,yapıldıktan sonra çıkıp eve dönerken yüzüm gözüm şişmeye ve baş ağrısı,dengesizlik ve tuhaflıklar artmaya başladı..2 gözkapağımda zaten düştü,sonrasında titremeler,spazmlar,güçsüzlük,görme problemleri,bulantılar,baş dönmesi,çarpıntı,nefes almada güçsüzlük gibi 50 tane semptom..bircok insan gibi hiçbirşeyden haberim yoktu,çaresizce araştırdıkça konuştukça öğrendim herşeyin gerçeğini,bize anlatılmayanları.Ama geç oldu..İnsan başına geldiğine inanamıyor bile,idrak etmesi bile zaman alıyor.Bunları böyle burada kısaca özetlemeye calısarak yazıyorum ama durum öyle değil,hikaye uzun.Kanda ilk 48 saat içinde çıkıyor zehir bu sayede aslında teşhis olabilirdi ama hiçbirşeyden yine haberim yoktu ve antitoksin alabiliyorsunuz fakat bu ancak ciddi yoğun bakımlık,ölüme kadar gidebilecek vakalara verilebiliyor.

Bakın güvenmek ve yerden bahsetmişsiniz yukarıdaki yazımı birkez daha okumanızı tavsiye ederim,dünyanın en iyi hastanesinde veya en iyi doktorunda yaptırsanızda bu risk hep var,bunu doktorum da söyledi.Yurtdışında bazı ülkelerde sistem şu;kaç ünite aldığınız ve hangi marka olduğu belgeli faturalı şekilde sisteme giriliyor,buna rağmen insanlar bunları yaşıyor düşünün.

Yokyok sizi cok iyi anliyorum. Insan surekli bu gibi igneli islemleri yaptirsa bile bazen konu ile ilgili cehalet mi diyelim bazen de ekonomik pintilik mi diyelim baska doktor yada klinige geciyor. Adam belki referansla giden diger hastaya orjinal urun yapiyor size bana yapmiyor. Siz daha once de yaptirmissiniz ve biseyiniz yokmus aslinda alerji vb gibi yant etkiler ilk uygulamayla da cikabilirdi. Urunun sahte olma olasiligini goz onune aldiniz mi? Neden derseniz instadan fiyat sordugum bi doktor surekli kendini ovdu ve piyasada gezen dolgularin cogunun cin dolgusu oldugunu iddia etti..
Tabi kendi de bu ithamlariyla bana guven vermedi ama

Yalvaririm bana soyleyin bunu daha cabuk atlatmak icin neler yapmaliyim. Bende de yuzumde lekeler cikip cikip sonuyor yaniyor ama bundan daha kotusu migde bulantisi yemek yiyememe var en hizli sekilde gecmesi icin ne yapmaliyim bunu vucuttan daha cabuk atmak icin birseyler yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…