Lütfen okuyun botoks zehirlenmesi.yaptıracak olanlar kesinlikle dikkat edin

Doğal okyanus özlü aloe veralı burun spreyi kullanın,doğal pastil kullanın.Gözleriniz de kurudu muhtemelen aynı şeyleri yaşadım iyi bir göz damlası alın systane,thealoz duo gibi.Parol alın arada.Bol bol su yoğurt sıvı alın.Bu süreci böyle geçireceksiniz.Sıcağı da ihmal etmeyin söylediğim gibi bunlar sizi rahatlatmaya başlayacak.
Gözlerimde siyah noktalar uçuşması normal mi önceden hiç uçmazdı

Benim kemikler bile batıyor yemek yerken boğazdaki doktor dün akşam ona bile film çekti nabzım çok yüksek benim birde ateş basıyor ama ateş yok sıcak basması doktor kendiside mi yaşamış prof birde bize inanmayan doktorlarla konuşturacaksın belki ikna olurlar aynı günde mi yaptırmışız ben kiloda verdim bu süreçte
Sizin yazinizi okuyunca aklima geldi, bende bir kac yil once botox yaptirdigimda aradan 3 ay felan gecmistiki yemek yerden arada bir, tam yutkunucakken yutkunamayip bogazimda kalicak ya da nefes boruma kacicak gibi oluyordum. Bu ara ara bir kac ay surdu. Ben strestten yada yemek yerken baska birsey dusunuyorum diye oluyor demistim. Belki de botox dan di. En kisa surede iyilesirsiniz insallah.

ben hiç yaşamadım bu durumu. yapan doktor ve ürünle de ilgisi var ama özellikle kişide alerji yapar mı yapmaz mı ilk yaptıranlarda her zaman bir risk bence
Benim nevrim döndü bulanıklık siyah şeyler uçması ve daha bir sürü şey yaşıyorum
Sizin yazinizi okuyunca aklima geldi, bende bir kac yil once botox yaptirdigimda aradan 3 ay felan gecmistiki yemek yerden arada bir, tam yutkunucakken yutkunamayip bogazimda kalicak ya da nefes boruma kacicak gibi oluyordum. Bu ara ara bir kac ay surdu. Ben strestten yada yemek yerken baska birsey dusunuyorum diye oluyor demistim. Belki de botox dan di. En kisa surede iyilesirsiniz insallah.
Gözlerimde siyah şeyler bile uçuşuyor habire kusma diş etlerimde ağrı gözlerde bulanıklık burun boğaz tıkalı neler çekiyorum neler o çektiklerim iyi günlerimmiş kollarım uyuşuyor keşke göz kapağım düşse çift görseydim bizi zehirlediler resmen ders olsun asla yaptırmayın çekmediğim kalmadı umarım geçer ama iyileşeceğime umudum kalmadı işin kötü yanı sevdiğim var onu bırakıp gitmek beni üzüyor hissediyorum öleceğimi

Son düzenleme:
Sizin yazinizi okuyunca aklima geldi, bende bir kac yil once botox yaptirdigimda aradan 3 ay felan gecmistiki yemek yerden arada bir, tam yutkunucakken yutkunamayip bogazimda kalicak ya da nefes boruma kacicak gibi oluyordum. Bu ara ara bir kac ay surdu. Ben strestten yada yemek yerken baska birsey dusunuyorum diye oluyor demistim. Belki de botox dan di. En kisa surede iyilesirsiniz insallahyyb
Yutkunma zorluğu yapmış bendede yaptı allahım 2 aydır çektiklerimi kimseye yaşatmasın çok çok zor hiç kimse yaşamasın gözlerim hala net değil neler çekiyorum beter haldeyim

Canım ben de dysport kullanıldığı halde böyle oldu yani belkide içerikte sorun vardı soğutmada falan

Ben 50 küsür gündür görmede bozulma burun boğaz ağız kuruluğu yaşıyorum artık diş etlerim çekildi böyle bir şey olamaz burnumu çektikte dudağım acıyor sanırım asla eskisi gibi olamayacağım :KK43: hayatım zehir oldu

Arkadaşlar botoks ve başka estetik işlemleri yaptıracak olanlar lütfen yaptırmayın lütfen!! şimdi size 1 buçuk aydır çekmiş oldugum işkenceleri ve ölümden nasıl döndüğümu yazicam gerçi halen ağrılarım devam ediyor dahiliyeden randevu aldım bu gittiğim 5.doktor 1 buçuk aydır.
Ben Mart ayının ortasında botoks yaptırdım ilk etapta birşey yoktu sadece alnımda bir rahatsızlık hissetmiştim 14 gün sonra benim gözümde çok şiddetli ağrılar başladı doktora kontrole gittiğimde söyledim bana botoks böyle bir etki yapmaz dedi sadece ancak ağrılarım artarak devam etti goz doktoruna gittim bir şey çıkmadı sadece Damla verdi.Agrilarim bu sefer burnuma ve elmacık kemiklerini ceneme ve boğazıma yayıldı bütün sosyal hayatım ve iş hayatım bitti 1 buçuk aydır.Hatta yaşamdan koptum çünkü ağrıya teşhiste koyulamiyordu 3 tane doktora gittim sıra sıra KBB ye çünkü burnumda ve çevresinde ağrı ve basınç oluştu şu an bunları yazarken bile endişe ve kaygıdan titriyorum.Kbb doktorları belirtileri sinüzit sandılar ve bir sürü antibiyotik kullandım neticede ağrılarım artarak devam etti hatta doktorlardan biri sinüzitin ilerlemiş sanırım diyerek koca bir ilaçlı serum verdi serum beni mahfetti en son özel bir hastaneye gidip çünkü devleti bekleyecek halim yoktu artık bitik durumda bana doktor detaylı muayene sonrası sende sinüzit yok ama bir tomografi çekelim dedi ve çekindim sonuç kafanda her yer tertemiz enfeksiyon yok sinüzit yok sana enjekte edilen madde alerji yapmış vucut bunu istemiyor sanırım dedi ben size çektiğim ağrıları acıları anlatamam gece sabaha kadar ağrıdan bir saniye olsun uyuyamadim ilk defa intiharı düşündüm çünkü 3 kutu antibiyotik hemde en agirindan bitirdim ve ağrılarım arttıkça artıyordu
Lütfen kendinizle barışın kiriş kiris olsanız dahi yüzünüze hiç bir estetik işlem yaptırmayın yapan kişiler size para için her şeyi yapabilirler en sonki doktor Alarji ilaclari ve iğne yazdı şuan onları kullanıyorum ve bu botoksun etkisinin bitmesini beklemekten başka çarem yok
Bunları aynı acıları baskalari yaşamasın diye yazmak istedim bu arada bünyem alarjik bir bünye degil hiç bir sağlık sorunum yoktu şuan gözlerim net görmüyor ağrılarım alerji ilacı ve iğneden sonra azaldı
Ama hayat enerjim ve neşem gitti ölü gibi yaşıyorum çok büyük sancılar çektim lütfen tekrar diyorum kendinizi olduğunuz gibi sevin...
Tüm diş etlerim ağrıyor boğazım kuru burnum kuru gözümün eski görme yetisi gitti tek bölge kaş arası dysport sonrası çektiklerimi başkası yaşamasın 2.ayım 3 4 aya inşallah düzelirim en çok gözlerime üzülüyorum...sadece uyurken rahatım...allahım canımı alsın diye çok dua ettim gözlerimde uçuşan cisimlerde oluştu ben çok pişmanım muhtemelen dysportun sahtesi damağım bile yara oldu tek sağlık sorunum yoktu şimdi ne haldeyim gidip hocam bi doz daha yapın öldürün demek istiyorum...

X