Lütfen okuyun botoks zehirlenmesi.yaptıracak olanlar kesinlikle dikkat edin

Gözlerimde siyah noktalar uçuşması normal mi önceden hiç uçmazdı

Sizin yazinizi okuyunca aklima geldi, bende bir kac yil once botox yaptirdigimda aradan 3 ay felan gecmistiki yemek yerden arada bir, tam yutkunucakken yutkunamayip bogazimda kalicak ya da nefes boruma kacicak gibi oluyordum. Bu ara ara bir kac ay surdu. Ben strestten yada yemek yerken baska birsey dusunuyorum diye oluyor demistim. Belki de botox dan di. En kisa surede iyilesirsiniz insallah.

ben hiç yaşamadım bu durumu. yapan doktor ve ürünle de ilgisi var ama özellikle kişide alerji yapar mı yapmaz mı ilk yaptıranlarda her zaman bir risk bence
Benim nevrim döndü bulanıklık siyah şeyler uçması ve daha bir sürü şey yaşıyorum
Gözlerimde siyah şeyler bile uçuşuyor habire kusma diş etlerimde ağrı gözlerde bulanıklık burun boğaz tıkalı neler çekiyorum neler o çektiklerim iyi günlerimmiş kollarım uyuşuyor keşke göz kapağım düşse çift görseydim bizi zehirlediler resmen ders olsun asla yaptırmayın çekmediğim kalmadı umarım geçer ama iyileşeceğime umudum kalmadı işin kötü yanı sevdiğim var onu bırakıp gitmek beni üzüyor hissediyorum öleceğimi

Son düzenleme:
Yutkunma zorluğu yapmış bendede yaptı allahım 2 aydır çektiklerimi kimseye yaşatmasın çok çok zor hiç kimse yaşamasın gözlerim hala net değil neler çekiyorum beter haldeyim

Canım ben de dysport kullanıldığı halde böyle oldu yani belkide içerikte sorun vardı soğutmada falan

Ben 50 küsür gündür görmede bozulma burun boğaz ağız kuruluğu yaşıyorum artık diş etlerim çekildi böyle bir şey olamaz burnumu çektikte dudağım acıyor sanırım asla eskisi gibi olamayacağım hayatım zehir oldu

Tüm diş etlerim ağrıyor boğazım kuru burnum kuru gözümün eski görme yetisi gitti tek bölge kaş arası dysport sonrası çektiklerimi başkası yaşamasın 2.ayım 3 4 aya inşallah düzelirim en çok gözlerime üzülüyorum...sadece uyurken rahatım...allahım canımı alsın diye çok dua ettim gözlerimde uçuşan cisimlerde oluştu ben çok pişmanım muhtemelen dysportun sahtesi damağım bile yara oldu tek sağlık sorunum yoktu şimdi ne haldeyim gidip hocam bi doz daha yapın öldürün demek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…