Yaptırmayın lütfen,rus ruleti bu riske girmeyin.Koskoca FDA resmi sitesinde yazıyor tüm yan etkiler,botoxun kendi web sitesinde de aynı şekilde yazıyor olabilecekler.Facebookta bunlarla ilgili birçok grup var,tüm dünyadan yüzbinlerce kadın yazıyor okuyun.Yıllardır yaptıran biriydim,son yapılan enjeksiyonlar hayatımı mahvetti.Yayılım hemen olmadığı için kadınlarımızın bazıları botoks yüzünden olduğunu bile anlamıyor veya sürekli vücudunuza toksin alarak yıllar sonra otoimmün hastalıklara kapı açmış oluyorsunuz.BOTOX marka adı,botulinum toksin gerçek adı ve araştırdığınızda bu toksinin dünyanın en ölümcül toksini olduğunu okuyabilirsiniz.Doktorlar bunu kabul etmiyorlar veya bilgilendirilmiyorlar (sebeplerini siz anlayabilirsinz),onlarca insanla konuştum iyileşen ve hala benim gibi hasta olan.Aralarında biri yurtdışında ilaç şirketiyle iletişime geçmiş botulizm yaşadığını kabul etmişler fakat bunun henüz bir tedavisi yok ve haftalarca,aylarca ağrılar acılar çekiyorsunuz.Black box warningte bile botoks estetik amaçlı kullanılmamalıdır diyor!lütfen araştırın,yurtdışında çok iyi doktorların bilimsel makaleleri,videoları var.Bize pazarlandığı gibi basit bir toksin değil,vücuda yayılım yapmaz veya hastalıkları tetiklemez olayı tamamen yalan!İatrojenik botulizm yaşıyorsunuz başınıza geldiğinizde adı tam olarak bu,bunun sahte ürünle vs alakası yok dünyanın en iyi doktorunda en iyi hastanesinde de yaptırsanız bu risk hep var.15 kez yaptırıp 16. Da hastalanan da,ilk enjeksiyonda hastalanan da var.