lütfen okuyun, akıl verin bana

Baştan kabul etmişsin ve masraf yapılmış..artık oturacaksınız..
Daha iyisi nişanlın ,gereken hertürlü teminatı vermiş sana..
Çalışacaksan mesafeni koyarsın..Vıcık vıcık içiçe olmazsın..
Nişanlın elinden geleni fazlasıyla yapıyor.. gerisi şansınıza ve sizin mesafeyi ayarlamanıza kalmış..

canım neden mutlaka sorun yaşarım diye düşünüyorsunki:uhm:
ön yargılı olma canım sorun yaşayanlarda var ama herkes bir değil bunu unutma
kaldı ki sen ailesinin iyi olduğunu söylüyorsun nişanlında destek sana anlayışlıda yani sorunda yaşayacak olsan ordan çıkabilirsiniz.bu imkanınız varmış
ama bence sen çalışacağın için zaten ailesiyle çok iç içe olmayacaksın .3-4 sene sonra kendi evimede çıkarım diyorsun
ben yerinde olsam nişanlım o kadar masraf ettikten sonra 4 yıl otururdum o evde kiraya vereceğim parayla evimi alır kendi evime taşınırdım
ama şunuda sormadan edemicem nişanlın madem ev almayı düşünüyo 40 bin lirayı niye bu eve harcamış canım.o parayı bir ev peşinatı yapabilirdinizfisfisfis

aradaki mesafeyi koruduktan sonra aynı çatı altındada olsanız size karışamazlar
yeter ki kendinizi üzüp sıkıntıya sokmayın
zaten evlendikten sonra durmanız gereken yeri daha iyi kavrarsınız
ben burda kayınvalidesini çok seven ve gerçek ana kız gibi olan çok arkadaşla karşılaştım

sanki biraz hosgoru eksik sizde
ailesiyle araniz iyi, eviniz hazir, iyi kazaniyorsunuz e sorun ne?
tatli dille hosunuza gitmeyen durumlarda kendinizi ifade edebilirsiniz yada nisanliniz zaten soyler
esyalarinizi paylasmamak her firsatta misafir kabul etmemek en dogal hakkiniz
kendinizi sansli hissedin bence cunku sanslisiniz

Ortada bir sıkıntı görünmüyor gibi ya da ciddi sıkıntılar var. ıki tarafında , hatta erkeğin illa ayrı biryere çıkalım demesini anlayamadım.

Karşılıklı oturmanız sıkıntı olabilirde, olmayabilirde. Bunu yaşamadan bilemeyeceksiniz malesef ve bu durumda o kadar masraf yapılan evde oturmak daha mantıklı. Ama dediğim gibi sıkıntı yok ise gerçekten.

Ve umarım nişanlınız şimdiki verdiği sözleri yerine getirir zamanı gelince. Ben ailemi bilirim zaten, gibi lafları malesef çok duyuyoruz ama hiçbirşey onların bildikleri gibi olmuyor. Yine de hiçbirşey yaşanmamış ise iyi niyeti bozmamak lazım tabi. O kadar düzen kurulmuş.

evet kızlar haklısınız sanırım, ortada bir sorun yok, olmadı da hiç.. eve cok masraf yapıldı ama bir günde yapılmadı, 1.5 yıldır nişanlım eline geçen parayla eve birşeyler yaptırdı.. şimdi ev zaten cok güzel, nişanlım dünya tatlısı bir insan beni kırsa günlerce kendine gelemez, üzülsem o kahrolur, sevgisini ben hayatımda kimseden görmedim, babası olup da olamayanlardanım ben, geçmişim kapkara üzüntülerle dolu.. nişanlımla ilk çıktıgımız vakitlerde onunla konuştuğumuzda anladım ki gerçek bir erkek, bir ev reisi olabilecek insan, çocuklarımın babası bu adam dedim.. yanıltmadı hiç sağolsun.. sıkıntılar çektik çok, ben maddi imkansızlıklarla büyüdüm, okudum, öğrenciliğimde tanıştık onunla, halen devam ediyor..bana yeri geldi baba, yeri geldi abi oldu, ama en çok da eşim oldu, yol göstericim oldu.. o benim mutlu olmam için herşeyi yaptı.. şimdi ben onun emek verdiği bişeyi bozma düşüncemden bile utandım.. sizler çok güzel yazmışsınız.. hepinize teşekkür ederim.. kızlar herkesin her isteği dileğince olsun... gerçekten yazıp rahatladım, yazdıklarınızla daha da umutlandım.. çok sağolun

böyle koca buldun daha ne istiyosun.haklı bence adam çokta üsteleme,ikinizinde içine sinen bir şekilde karar verin,parayı boşverin huzurlu olun yeter

Sorun cikacagini sanmiyorum aslinda.....cikarsada bence bunu kaynagi sen olacaksin.

Cok fazla irdeliyorsun herseyi....nisanlinida iyce paranoyak ettin...adam öyle tedirgin olmuski, ufacik bir sorunda sanki tamam hadi hemen gidiyoruz diyecek kadar....benneyaptımki

Evine gelinsin gidilsin yenilsin icilsin istemiyordun madem bastan hicte o eve girmeyi kabul etmicektin güzelim, adamada dünya kadar masraf yaptirmicaktin.....40 milyar az uz parami bugün?? Ne kadarda iyi bir geliri olsada sokaktan süpürmüyor parayi öyle degilmi?

Bence artik ortada hicbir sey yokken, kendi kendine senaryolar kurup ikinizide huzursuz etme güzelim, ayrica yarin öbür gün bu yüzden nisanlin veya aileside ciddi ciddi tavir alabilir sana karsi, kizim madem oturmicaktin, uzaga tasinacaktin ne diye oglumuza bu kadar masraf yaptirdin diyebilirler....ki haklilarda...bende olsam bende öyle düsünürdüm.:hulya:

Yakin oturmak tabikide bazi zorluklar getirecek ardindan, bunu kabullenmen lazim, ama hayatta herseyde oldugu gibi bu olayin kötü tarafida var iyi tarafida bunu sakin unutma....görüsmeler dozunda ve yerinde olduktan sonra ailelerin birbirine yakin oturmasi bence hicte kötü birsey degil...a.s

Mutluluklar dilerim

böyle nişanlılar da var mı yaaa. şimdiden size ne derseniz o olsun demiş. bu da size ben istediğimi yaparım haklıyım hakkını vermiş.. şimdiden çok gelinmesin gidilmesin dediğinize göre mesafe koyabilecek bir insansınız sorun olacağını sanmıyorum..

bende kaynanamla altlı üstlü oturuyorum sen kaynananın sana nasıl davranmasını istiyorsan öyle davran mesela kapıda anahtar ola bile zile bas evden bişey alacağın zaman mutlaka izin al bişey stediğin zaman rica et ni bileyim biraz komşun gibi davran hatta çaırmadna gitme yakınız diye o da sana öyle davranacaktır diye düşünüyorum ben uyguluyorum işe yarıyor o yuzden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…