evet kızlar haklısınız sanırım, ortada bir sorun yok, olmadı da hiç.. eve cok masraf yapıldı ama bir günde yapılmadı, 1.5 yıldır nişanlım eline geçen parayla eve birşeyler yaptırdı.. şimdi ev zaten cok güzel, nişanlım dünya tatlısı bir insan beni kırsa günlerce kendine gelemez, üzülsem o kahrolur, sevgisini ben hayatımda kimseden görmedim, babası olup da olamayanlardanım ben, geçmişim kapkara üzüntülerle dolu.. nişanlımla ilk çıktıgımız vakitlerde onunla konuştuğumuzda anladım ki gerçek bir erkek, bir ev reisi olabilecek insan, çocuklarımın babası bu adam dedim.. yanıltmadı hiç sağolsun.. sıkıntılar çektik çok, ben maddi imkansızlıklarla büyüdüm, okudum, öğrenciliğimde tanıştık onunla, halen devam ediyor..bana yeri geldi baba, yeri geldi abi oldu, ama en çok da eşim oldu, yol göstericim oldu.. o benim mutlu olmam için herşeyi yaptı.. şimdi ben onun emek verdiği bişeyi bozma düşüncemden bile utandım.. sizler çok güzel yazmışsınız.. hepinize teşekkür ederim.. kızlar herkesin her isteği dileğince olsun... gerçekten yazıp rahatladım, yazdıklarınızla daha da umutlandım.. çok sağolun