- 16 Mart 2017
- 964
- 1.918
- 33
- Konu Sahibi Seheryelice
-
Nüfus memuruyum. Tafranur, ecrin, eymen, buğlem gibi isimlerden nefret ettim. Söylenişi zor, Türk dil yapısına uymuyor. Söylenişi güzel, anlamı güzel isimler seçin. İnci, ipek, duru mesela güzel isimler. Benim kızım iki isimli: kayınvalidemin adı ve masal. Ben çok severek koydum. Masalı sevmezse diğer ismini kullanır.
Nüfus memuruyum. Tafranur, ecrin, eymen, buğlem gibi isimlerden nefret ettim. Söylenişi zor, Türk dil yapısına uymuyor. Söylenişi güzel, anlamı güzel isimler seçin. İnci, ipek, duru mesela güzel isimler. Benim kızım iki isimli: kayınvalidemin adı ve masal. Ben çok severek koydum. Masalı sevmezse diğer ismini kullanır.
Ee güzel işte,afranur tafranurtafranur yazdırırlarken emin misiniz? diye sordunuz mu
o nedir allah askına
İnci süper bence asil anlamı güzel kulaga hoş geliyor fakat çok yakınimda var yine geldi aklıma koysammıki bizden gördü demelerini.isemiyorum sadece...takıntımı sizceİnci
Esma
Hülya
Sevda
Deniz
Su
Asya
İpek
O ismin öyle bir anlamı yok hatta bi anlamı bile yokMinel çok güzel bir isim arapça kokenli bir isim ve manası cennet incisi
Tuna erkek ismi yaa :)Tuna, Tomris, Balım
Hem kadın hem erkek ismi :)Tuna erkek ismi yaa :)
Bence erkeklerde daha güzel
Biz yazmıyoruz. Aksilik çıkmasın diye doğum raporunun arkasına yazdırıyoruz kağıtta ne yazıyorsa o. Neler yazdığımı bilsen aklın çıkar. Ubeydullah koydu adamın biri çocuğuna. Ne de sevimli çocuktutafranur yazdırırlarken emin misiniz? diye sordunuz mu
o nedir allah askına
düşünün arya ya alya ya bile alışmışım artık izmir'e şaşırdımYeni nesil isimlerinden gina geldi yemin ediyorum ya. Soylenisleride hoş gelmiyor ki kulağa. Alya nedir ? Esila nedir ? Zeynep varken Elif varken... Lütfen içi fos isimler koymayin. Hayır çocuğa bu isimleri koyarak zaten bi felaket yapıyorlar yetmiyor bide yanına su ekliyorlar. Resmen sivamak...
Biz yazmıyoruz. Aksilik çıkmasın diye doğum raporunun arkasına yazdırıyoruz kağıtta ne yazıyorsa o. Neler yazdığımı bilsen aklın çıkar. Ubeydullah koydu adamın biri çocuğuna. Ne de sevimli çocuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?