- 25 Aralık 2014
- 8.178
- 27.752
- 748
- Konu Sahibi Seheryelice
-
Nüfus memuruyum. Tafranur, ecrin, eymen, buğlem gibi isimlerden nefret ettim. Söylenişi zor, Türk dil yapısına uymuyor. Söylenişi güzel, anlamı güzel isimler seçin. İnci, ipek, duru mesela güzel isimler. Benim kızım iki isimli: kayınvalidemin adı ve masal. Ben çok severek koydum. Masalı sevmezse diğer ismini kullanır.
Bu konuyada dikkatediyorum isim ve karekteri arasında ilişki oluyor kesinlikle ozellikle muhammed agir geliyor sanırım yaramaz okula ilg8si olmayan fakat bi okadar merhametli ve yakışıkli biokadar icine kapanik oluyolarCanım bence herşeyden önce Kuran da gecip gecmedigine dikkat etmelisin cunku çocukların isimlerinin hesaplari anne ve babadan sorulurmus.. Ama bu biraz ağır bir yük oluyor hani Muhammed Melek İsa. Gibi isimler cok ağır oluyormuş ağır gelebiliyor. Benim ismim icin de çok agir bir isim onune arkasina nur, gül, can vs gibi şeyler koyulmasi gerekir demişti ablamin nikahını kiyan hocamız. Sağlıkla büyüsün inşallah
Doğrudur canım teyzemin oglunun ismi Muhammed Mustafa ve küçüklüğünde o kadar yaramaz bir cocukdu ki anlatamam buyudukce sakinlesti ama neler cektirdi nelerrBu konuyada dikkatediyorum isim ve karekteri arasında ilişki oluyor kesinlikle ozellikle muhammed agir geliyor sanırım yaramaz okula ilg8si olmayan fakat bi okadar merhametli ve yakışıkli biokadar icine kapanik oluyolar
secenek yookmu hiçayy konuyi takipteyim benimde nasipse insallah 7 haftam var doguma ikinci prensesimiz geliyor hala isim bulamadik daha dogrusu ilk kizima ben koydum ikincisine esim koyacak ama isim begenmiyor bu gidisle isimsiz bir kizim olacak yaa
Oooo mustafaların küçuklügude yaramaz büyüyünce akıllı ticari zihniyetli işini bilen fakat her yaşta çapkınikisini biarada düsünemiyorum ablamın ogluda muhammedDoğrudur canım teyzemin oglunun ismi Muhammed Mustafa ve küçüklüğünde o kadar yaramaz bir cocukdu ki anlatamam buyudukce sakinlesti ama neler cektirdi nelerr
Lavin kesinlikleBeril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?