- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.690
- 598
- Konu Sahibi Seheryelice
-
ooo tafranur yeni bir akım olabilirNüfus memuruyum. Tafranur, ecrin, eymen, buğlem gibi isimlerden nefret ettim. Söylenişi zor, Türk dil yapısına uymuyor. Söylenişi güzel, anlamı güzel isimler seçin. İnci, ipek, duru mesela güzel isimler. Benim kızım iki isimli: kayınvalidemin adı ve masal. Ben çok severek koydum. Masalı sevmezse diğer ismini kullanır.
Kardeşlerinizin çocuklarında değilse koyun benceİnci süper bence asil anlamı güzel kulaga hoş geliyor fakat çok yakınimda var yine geldi aklıma koysammıki bizden gördü demelerini.isemiyorum sadece...takıntımı sizce
Biliyorum ama kadına değil erkeğe yakışıyor bence :)Hem kadın hem erkek ismi :)
Siz de kaynak çok kapsamlı. Var mı şöyle offf ne isim be dediğiniz??Nüfus memuruyum. Tafranur, ecrin, eymen, buğlem gibi isimlerden nefret ettim. Söylenişi zor, Türk dil yapısına uymuyor. Söylenişi güzel, anlamı güzel isimler seçin. İnci, ipek, duru mesela güzel isimler. Benim kızım iki isimli: kayınvalidemin adı ve masal. Ben çok severek koydum. Masalı sevmezse diğer ismini kullanır.
Ubeydullah cennetle müjdelenen 10 sahabeden birinin adıymış.anlami Allah'ın kulu demekmişBiz yazmıyoruz. Aksilik çıkmasın diye doğum raporunun arkasına yazdırıyoruz kağıtta ne yazıyorsa o. Neler yazdığımı bilsen aklın çıkar. Ubeydullah koydu adamın biri çocuğuna. Ne de sevimli çocuktu
Tuna erkek degilmiydiTuna, Tomris, Balım
Yok valla. Genelde arapça isimler moda oldu. Çoğu da dil yapımıza uymuyor. Ecrin yazmaktan ben sıkıldım, insanlar sıkılmadı. Ben derin, duru, inci, selin gibi kibar isimler taraftarıyım. Kızıma da dediğim gibi masal ismini koydum. Oğlum olursa da mustafa kemal den başka isim düşünmüyorumSiz de kaynak çok kapsamlı. Var mı şöyle offf ne isim be dediğiniz??
Hem kadın hem erkek tanıdığım varTuna erkek degilmiydi
Tuana demek istemiş olabilir mı kiTuna erkek degilmiydi
Tuana demek istemiş olabilir mı ki
Tuna erkek
Tuana kız ismi bildiğim kadarıyla
Yok unisex bir isim ama daha çok erkeklerde var, kız Tuna az.Tuna erkek degilmiydi
Benim bir arkadaşımın kızı miray defne :)Miray Esila Melisa kardelen buglem defne benim kızımın ismi Defne Miray fazla kimsede yok
Bence de:))Yok unisex bir isim ama daha çok erkeklerde var, kız Tuna az.
Bence erkeğe daha çok yakışıyor :)
Asya.Beril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
Nüfus memuruyum. Tafranur, ecrin, eymen, buğlem gibi isimlerden nefret ettim. Söylenişi zor, Türk dil yapısına uymuyor. Söylenişi güzel, anlamı güzel isimler seçin. İnci, ipek, duru mesela güzel isimler. Benim kızım iki isimli: kayınvalidemin adı ve masal. Ben çok severek koydum. Masalı sevmezse diğer ismini kullanır.
El-izan, el-insaf gibi olmaz mı o isim,kızıldığında söylenen,yani seni anlayışa davet ediyorum,biraz düşünceli ol anlamındaElizan uzaktan gelen ezan sesi anlamida Allah nasip kısmet eder bı kız çocuğum olursa ya Elizan yada mihrimah koyucu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?