• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık lütfen kız bebek ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Nüfus memuruyum. Tafranur, ecrin, eymen, buğlem gibi isimlerden nefret ettim. Söylenişi zor, Türk dil yapısına uymuyor. Söylenişi güzel, anlamı güzel isimler seçin. İnci, ipek, duru mesela güzel isimler. Benim kızım iki isimli: kayınvalidemin adı ve masal. Ben çok severek koydum. Masalı sevmezse diğer ismini kullanır.

tafranur yazdırırlarken emin misiniz? diye sordunuz mu :D
o nedir allah askına

Nüfus memuruyum. Tafranur, ecrin, eymen, buğlem gibi isimlerden nefret ettim. Söylenişi zor, Türk dil yapısına uymuyor. Söylenişi güzel, anlamı güzel isimler seçin. İnci, ipek, duru mesela güzel isimler. Benim kızım iki isimli: kayınvalidemin adı ve masal. Ben çok severek koydum. Masalı sevmezse diğer ismini kullanır.

Arkadaşımın kızı Lina Masal

Bir dönem onlar da moda idi

tafranur yazdırırlarken emin misiniz? diye sordunuz mu
o nedir allah askına
Biz yazmıyoruz. Aksilik çıkmasın diye doğum raporunun arkasına yazdırıyoruz kağıtta ne yazıyorsa o. Neler yazdığımı bilsen aklın çıkar. Ubeydullah koydu adamın biri çocuğuna. Ne de sevimli çocuktu :işsiz:

Yeni nesil isimlerinden gina geldi yemin ediyorum ya. Soylenisleride hoş gelmiyor ki kulağa. Alya nedir ? Esila nedir ? Zeynep varken Elif varken... Lütfen içi fos isimler koymayin. Hayır çocuğa bu isimleri koyarak zaten bi felaket yapıyorlar yetmiyor bide yanına su ekliyorlar. Resmen sivamak...
düşünün arya ya alya ya bile alışmışım artık izmir'e şaşırdım :D:D:D

Biz yazmıyoruz. Aksilik çıkmasın diye doğum raporunun arkasına yazdırıyoruz kağıtta ne yazıyorsa o. Neler yazdığımı bilsen aklın çıkar. Ubeydullah koydu adamın biri çocuğuna. Ne de sevimli çocuktu :işsiz:

ahaha yazık oldu cocuga diyon :D :D

Back
X