Lütfen elinizi vicdanınıza koyup cevap verin

yapmak istediğim şey doğru ama yapış tarzım yanlış canım ya. fazla tepki verdim kıza. ama sonra sakin sakin arkadaşça konuşup bir yola vardık. bu yolla bir çok kızın hayallerini geleceğini mahveden insanları örnek verdim ama kınamadım.
haklısın bu devirdeki gençlere bakınca ben bile şaşıyorum doğrusu. biz 15-16 yaşındayken bile büyümeyi kabul etmezdik koşa koşa oyun oynardık. kardeşim şuan kızmıyor bana, ileri de teşekkür edeceğinden eminim. başına bir şey gelse ah vah edecekti. ;Allah hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun.

Evleneceğiz dediği kısmını görmemişim o yuzden oyle yazdım. Sıkboğaz ettiğini söylediğim kısımsa ''Sonra kardeşimin facebook hesabındaki kişilerin hepsini sildim'' kısmıydı.

Evleneceğiz dediği kısmını görmemişim o yuzden oyle yazdım. Sıkboğaz ettiğini söylediğim kısımsa ''Sonra kardeşimin facebook hesabındaki kişilerin hepsini sildim'' kısmıydı.

face hesabındaki herkes 'sadece internette tanıştığı kişiler' di. o yüzden sildim. bi daha aynısını yapsa bi daha silerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…