• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen elinizi vicdanınıza koyup cevap verin

Sen o kadar doğru bişey yapmışsın ki yemin ederim. çok güzel davranmışsın bu yaşta ne cinsel içerikli konuşma bunlar yaşına başına bakmadan hareket ediyolar. O yaştaki hele ki kız çocuğunun en fazla hata yapacağı dönem. Daha sonradan başını taşlara vurmasından sa ablasından görsün bişey olmaz. Ama güzel bi dillede neden böyle davrandığını oturup onunla konuşursan sana eminim ki hak verecektir. Vermezsede gençliğine vurup bunu zamana bırak bence. Diğer taraftanda o çocuğun bedduası tutarmı hiç. Sende seversin bir gün demiş bide utanmadan. Sende deseydin ya bizde sevdik ama hiç bi zaman ahlak dışına çıkmadık diye. Nerde eski çocuklar yaa biz o yaşlarda top veya barby bebeklerle evcilik oynardık. Cinsel ilişkiyi lisede öğrendim ben şahsen. şimdiki çocuklar daha ilkokul da öğrenio bunları valla önüne geçmek gerek. O çocuğun bedduasıda tutmaz tatlım merak etme sen kardeşini korumuşsun açıkca allah her şeyi görür ve bilir. Için rahat olsun yapılabilecek en iyi şeyi yapmışsın. Bıraksaydında daha çok mu ileri gitselerdi allah muhafaza başını taşlara vurucak bişey yapardı o cahilliğiyle valla seni tebrik ederim arkadaşım.

yapmak istediğim şey doğru ama yapış tarzım yanlış canım ya. fazla tepki verdim kıza. ama sonra sakin sakin arkadaşça konuşup bir yola vardık. bu yolla bir çok kızın hayallerini geleceğini mahveden insanları örnek verdim ama kınamadım.
haklısın bu devirdeki gençlere bakınca ben bile şaşıyorum doğrusu. biz 15-16 yaşındayken bile büyümeyi kabul etmezdik koşa koşa oyun oynardık. kardeşim şuan kızmıyor bana, ileri de teşekkür edeceğinden eminim. başına bir şey gelse ah vah edecekti. ;Allah hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun.

16 yaşındaki çocuk ''evleneceğiz biz, aramıza girme'' diye söyleyince 'aranıza girmiyorum canım zamanı gelince gel iste' dedim bu lafta komik bir şey bulamadım ben :)
kızı sıkboğaz etseydim emin ol ki bilgisayar başında oturup facelerde dolanmazdı.
bir de demişsin 'yapar yapar lafta kalır' diye. bu düşüncene anlam veremedim doğrusu. karşısındaki kişi 16 yaşındayım diyor da gerçekten 16 yaşında mı acaba nerden bileceğim kardeşimi kandırmadığını. nerden emin olacağım bir gün buluşup kızın başına bir iş getirmeyeceğini? bu tür konularla ilgili başı dertte olan genç kızlarımızla ilgili haberleri okuyun isterseniz. neyse açıklama yapmak istemiyorum size tek tavsiyem var; kardeşiniz eğer böyle bir şey yaparsa sakın ola ki 'aman bir şey olmaz' demeyin. sonuçta insan kendine bile fazlasıyla güvenmeyecek.

Evleneceğiz dediği kısmını görmemişim o yuzden oyle yazdım. Sıkboğaz ettiğini söylediğim kısımsa ''Sonra kardeşimin facebook hesabındaki kişilerin hepsini sildim'' kısmıydı.

Evleneceğiz dediği kısmını görmemişim o yuzden oyle yazdım. Sıkboğaz ettiğini söylediğim kısımsa ''Sonra kardeşimin facebook hesabındaki kişilerin hepsini sildim'' kısmıydı.

face hesabındaki herkes 'sadece internette tanıştığı kişiler' di. o yüzden sildim. bi daha aynısını yapsa bi daha silerim.

Back