- 21 Eylül 2010
- 1.462
- 3.452
- 408
- Konu Sahibi drbeauty06
-
merhaba,arkadaşlar forumda çeşitli fırsatlarda ısrarla belirtiyorum IPL yani FOTOEPİLASYON bir lazer değildir,kalıcılığı yoktur,piyasada 1000 tl kampanya olarak reklam veren yerler bu cihazı kullanır,seans yapıldığı sürece kıllar yüzeyede yandığından ağdada olduğu gibi çıkmaz ancak 3-4 ay ara verince hepsi geri gelir,bu ticarethaneler (ticarethane diyorum çünkü başında hekim bulunan hiç bir sağlık birimi bu cihazla kalıcı epilasyon yaptığını iddea etmez) bu nedenle sürekli size seans uygularki geri çıktığı anlaşılmasın ,sonundada ya kapatır yada devrederler sizde mağdur olursunuz!
son olarak işlem sırasında jel uygulanan ve kibrit kutusunun yan tarafı büyüklüğünde bir camın cildinize teması ve sonrası flaş patlaması şeklinde olan cihazlar IPL cihazlarıdır ve lazer değildir,lazer teknolojileri Nd/YAG,Alexandrıte ve Diottur bunlarında Fotona,epicare,cutera,apogee,candela gibi markaları vardır,
lazer işlemi sadece poliklinik,tıp merkezi,muayenehane ve hastanelerde yapılabilir ve doktor kontrolünde olmalıdır,bunun dışındaki yerler ruhsatsızdır ve problemle karşılaştığınızda mağdur olursunuz!
Gittiğiniz yerde mutlaka göz ucuylada olsa ruhsata,doktor çalışma belgesine bakın....
Yine hiç bir sağlık kuruluşu reklam veremez kampanya yapamaz sadece adres ve telefon bilgilerini verebilirler bu tip reklam yapan işletmelere aldanmayınız, bu işi iyi yapan hiç bir kliniğin reklama zaten ihtiyacı yoktur,randevuları kendi portföyleriyle doludur...
Merhaba oncelikle bu konuya degindiginiz icin cok tsk ederim. Cogu uyemize diod sistem yapiliyor diye ipl sistem yapiyorlar. Sizden bir ricam var ipl sistemi anlatmissiniz ne oldugunu. Kandirilmamalari icin diod ile ipl farkliligini nasil anlariz. Bunu anlatabilirmisiniz. Herkes isi ticarete dokmus. Ipl sisteme diod sistem diyorlar. Musteri gittiginde kandirip oracikta sozlesmeyi imzalatiyorlararkadaşlar forumda çeşitli fırsatlarda ısrarla belirtiyorum IPL yani FOTOEPİLASYON bir lazer değildir,kalıcılığı yoktur,piyasada 1000 tl kampanya olarak reklam veren yerler bu cihazı kullanır,seans yapıldığı sürece kıllar yüzeyede yandığından ağdada olduğu gibi çıkmaz ancak 3-4 ay ara verince hepsi geri gelir,bu ticarethaneler (ticarethane diyorum çünkü başında hekim bulunan hiç bir sağlık birimi bu cihazla kalıcı epilasyon yaptığını iddea etmez) bu nedenle sürekli size seans uygularki geri çıktığı anlaşılmasın ,sonundada ya kapatır yada devrederler sizde mağdur olursunuz!
son olarak işlem sırasında jel uygulanan ve kibrit kutusunun yan tarafı büyüklüğünde bir camın cildinize teması ve sonrası flaş patlaması şeklinde olan cihazlar IPL cihazlarıdır ve lazer değildir,lazer teknolojileri Nd/YAG,Alexandrıte ve Diottur bunlarında Fotona,epicare,cutera,apogee,candela gibi markaları vardır,
lazer işlemi sadece poliklinik,tıp merkezi,muayenehane ve hastanelerde yapılabilir ve doktor kontrolünde olmalıdır,bunun dışındaki yerler ruhsatsızdır ve problemle karşılaştığınızda mağdur olursunuz!
Gittiğiniz yerde mutlaka göz ucuylada olsa ruhsata,doktor çalışma belgesine bakın....
Yine hiç bir sağlık kuruluşu reklam veremez kampanya yapamaz sadece adres ve telefon bilgilerini verebilirler bu tip reklam yapan işletmelere aldanmayınız, bu işi iyi yapan hiç bir kliniğin reklama zaten ihtiyacı yoktur,randevuları kendi portföyleriyle doludur...
Banada sözleşme imzalarken shr cihaz diot atışlı dediler ama uygulama aynı YouTube da IPL uygulaması gibi... Kandirildim mı çok merak ediyorum .Merhaba oncelikle bu konuya degindiginiz icin cok tsk ederim. Cogu uyemize diod sistem yapiliyor diye ipl sistem yapiyorlar. Sizden bir ricam var ipl sistemi anlatmissiniz ne oldugunu. Kandirilmamalari icin diod ile ipl farkliligini nasil anlariz. Bunu anlatabilirmisiniz. Herkes isi ticarete dokmus. Ipl sisteme diod sistem diyorlar. Musteri gittiginde kandirip oracikta sozlesmeyi imzalatiyorlar
Merak ettim seans yapıldı mı. Banada diot atışlı diye paket sattılar tek seans yaptılar sonra YouTube dan baktım ki IPL . Lazerde ışık var ama o IPL ışığı tam karanlık gözlükle bile insanın gözünü deliyor.. birde ekrana bakın ekran da IPL mı yaziyor diyeMerabe arkadaşlar ben bugün 1000 tlye 8 seans+1 sene garanti şeklinde bi paket aldım tüm vücut için, ama ipl cihazsa diye korkuyorum, cihazın adı mediocare asclepion bana diot lazer olduğunu söylediler, doğru mu dedikleri bilginiz var mı lütfen yardımcı olun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?