Arkadaşlar kadınlar kulubunde bır cok arastırmada bulundum fakat paylasımda bulunmak ıcın ılk defa kullanıyorum.Sizinle iğneli epilasyon ve lazer epilasyon hakkında yasadıgım deneyımı paylasmak istiyorum.Organizasyon fotografcısı oldugunuzda koltuk altı bolgenızın hıjyenı cok cok onemlı cunkı tum ısınız kollarınızın cesıtlı sekılerde yukarı asagıya ınmesıyle gerceklesıyor.Çekim sıklıkları arttıkca kısısel bakıma zaman ayıramaz olup huzursuzlukla bunu kokten cozmelıyım dıye arastırmaya gırdım.Kocaelide tek bıldıgım lazer tedavısı uygulanan yere gıdıp yaklasık 30 dakıkada tum sorularıma cevap aldım.Bilinçsiz oldugum ıcın karsımdakılerde benı ına etmede pek gucluk yasamadı. 8 aylık tedavı sonucu Tüylerim artık belırlı aralıklarla cıkmaya baslamıstı ve lazer gormuyordu.Buna yapılabılıcek bırsey olmadıgı soylendıgınde arastırma maceram oyle basladı.
Gelelim iğneli epilasyon kısmına :) Bir arkadasımın tedavı oldugunu bıldıgım yer hakkında bılgı almak ıcın aradım yarı emin yarı soru ısaretlerıyle adresı aldım ve gıttım.Çarsıda oldugu ıcınde cok rahat buldum Yürüyüş yolundan merkez bankasına gıderken solda yunus marketın yanından iş merkezine girdiğinizde 1. kat Soley
Estetik Merkezi.Kapıyı hos bır gulumsemeyle acıp bana sordugum butun soruları detaylı bır sekılde anlattılar.
1-ilk sorun ve ınanmak ıstedıgım konu gerkenten bitermıydı ?
C:Kesinlikle bitti
2-İz kalır mı ?
C:Verilen pomadı söylenıldıgı sekılde kulandım tek bır ız leke yok
3-Acı veriyormu ?
C:Herkezin sabır eşiği farklıdır fakat dayanılmayacak bır acı hıc degıl keza son derece anlayıs ve sabırla sohbetle seansınız bıtıyor.Acıyı benzetebılecegım bır ornek vermek yanlıs olurİğneyı hıssetmenızın ımkanı yok ıncecık verılen akımı mınık bır sekılde hıssedıyorsunuz.
4-Ne kadar surede bitti ?
C:İşte bu benım bılıncsız bır sekılde azere baslamamla surecı uzatmam bır arada oldu.Nermın Hanım bana kıl koklerının suan lazerden sebep gızlendıgını ve 3ayda 6 ayda bır kendını gosterıcegını soyledı.Nıtekımde oyle oldu.Tedavıye basladık k.altımdakı tum tuyler alındı tek seansta bır sonrakı seansımı belırleyen ben oldum tekrar kuluckaya yatmıs tuyler cıktıgında gıdıcektım.Toplam 6 ayda tertemız lekesız bır koltuk altına sahıp oldum.Bu surecın 6 ay surmesının sebebı tamamen bılıncsız gıttıgım lazer tedavısı.Kıl koklerımın hepsı cıkmıs olsaydı 6 ay surmesıne ımkan yoktu cunkı tek tek kıl koklerıne gırılıp temızlenıyor.
Evet dakıka satın aldıgınız ıcın 1 tık malıyetlı / Fakat çözüm mü çözüm !!! Nelere para harcamıyoruz.
Evet tek tek uzun surer / Fakat kaç yıl sürer :) Sadece bır kac 1 - 2 saat !!!
Bana sorarsanız hayatımda kendıme yaptıgım en saglıklı hayatımı kolaylastıran yatırım.Ne zamankı baslarsınız ınanın bunun rahatlıgını o zaman anlarsınız.Ben basımdan gecen bu durumu sızınle paylasmak ıstedım kı soran tum arkadaslarıma anlattıgım gıbı emın olmanız ıcın.Gercekten bıttı mı yok ınanmam lazerle bıle bıtmıyor dıye gelınen tum cumlelere guluyorum suan :) Leke yok / İz yok / Stres yok / Batık yok Haydııı eller havaya :)
Bulundugunuz sehırde ıyı bır arastırma sonucu mutlaka gıtmenızı tavsıye edıyorum.Fakat ıgnelı epılasyonda ıyı bır arastırma sart arkadaslar. Kocaelı ızmıt tekı arkadaslara benım gözum kapalı guvendıgım tek yer oldugunu dusundugum ıcın tavsıye edebılecegım Üç güzel kardeş Nermın / Ayşegül / Sonay hanımın işlettiği SOLEY Estetık Merkezı en azından ugrayıp derdınızı bı danısın :)
Sevgıler .....