- Konu Sahibi drbeauty06
-
Bir güzellik merkezinde kollarıma IPL yaptırdım ve baştan 8 seans için 900 TL verdim. 9 ay geçti aradan ve seanslar bitti ama koldaki tüylerde yüzde elli bile azalma olmadı. Bence kimse gitmesin IPL e. Paranıza ve zamanına yazık.lmaz:
bugün bir güzellik merkeziyle görüştüm bana ıpl lazer kullandıklarını söyledi markası sanve miş zenon ışını veriyormuş .Bu da sizin uyardığınız mı yoksa farklı mı?Lazeri yapacak olanlar uzman doktor muş.
bahsettiğiniz alexandrıte modeli gayet başarılı bir cihazdır ancak alexandrıte cihazları üst kol üst bacak ve yüz gibi kılların daha açık renk olduğu bölgelerde etkisizdir bu nedenlede bahsettiğiniz klinik diot lazerde bulunduruyor,bu işlemi bir hekimin yapmasını beklemek hayalcilik olur tüm dünyada bu uygulamayı eğitimli personel yapar ancak mutlaka doktor ön muayenesi ve doz belirlemesi sonrası işlem yapılmalı herdefasındada doktorunuzla durum değerlendirmesi yapılmalıdırdrbeauty06,
Öncelikle buradaki mağdur arkadaşlarımıza içtenlikle ve hızlı bi şekilde cevap verdiğiniz ve hepimizi bilgilendirip yönlendirdiğiniz için teşekkürler.
Ne yazıkki bu konuyu geç gördüm inşallah bir hata yapmamışımdır bende bu lazer konusunda. Bİliyorsunuzdur şimdi internette çok değişik bi sektör oluştu gezi, yemek, masaj, dans kursu, cilt bakımı vb. organizasyonları %50 ve hatta daa fazla indirimle satın alabiliyorsunuz. Benimde bu indirimlerden satın aldığım, 4 seans ücretini ödediğim, genital ve koltukaltına yaptırmayı düşündüğüm bi lazer işlemi var. Fakat ıpl ile yapmadığı söyleniyor merkezin sitesinde, ismini daha önceden duyduğum kaliteli bir GÜZELLİK MERKEZİ=) ( MiaPlast ).
Sitede alexandrite ( Cynosure Apogee 5500 Long Pulsed) ve diod ile uygulama yapıldığı yazıyor. Op.Dr. Arda Katırcıoğlu Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı da sitede görevli doktor olarak belirtilmiş. Fakat bu işlemi o mu yoksa güzellik uzmanları mı yapıyor bilmiyorum. Ben şuan hafif bronzum ve tamamen geçtiği zaman gitmeyi düşünüyorum. Yapılan işlemi incelicem alex mi yoksa ıpl mi diye ama bunun öncesinde araştırmam gereken veya belkide bu işlemi iptal ettirecek bir durum var mıdır sizce?
iğneli epilasyon yada alex,diot yada nd/yag gibi cihazlarla yapılan gerçek epilasyonda kar marjı IPL ile yapılan sahte işlem kadar fazla değildir,hekim olmayan abuk sabuk kişiler için hasta haklarının ,kazandığı paranın doğru yollardan olmasının yada mesleki ahlaki sorumluluk ve kaygıların önemi olmadığı için ve üstelik ülkemizde ciddi bir denetim sorunu olduğu için en kolay yolu yani bir nevi dolandırıcılık olan IPL FOTOEPİLASYONLA kampanya yapıp peşinen paraları toparlayıp ortadan kaybolmayı tercih ediyorlar,halbuki bazı estetisyen arkadaşlar kendi başlarına gerçek bir kalıcı epilasyon yöntemi olmayan IPL ile insanları dolandırmak ve ahlarını almak yerine gerçekten çok etkili iğneli epilasyonu güzel yapsalar bu konuda iyi salonlar olsa lazer işinide hekimlere bıraksalar yani kanunun gereğini yapsalar nekadar güzel olurdu ama ...akşam kalan tüylerim için iğneli yapan bir yere gittim,hemen ıpl yaplaım dediler,hayır ben alex ve dıod gittim,kalan üç beş tane yapıcam falan dedim,biz kaldırıyoruz iğneliyi dedi,tüm vucut için ıpl yapalım dedi,ben ona güvenmıyorum,dıao alex gittim diyınce hiç ısrar bile etmedıler,saf olsamki bir arkadaşım 1500 tl verdi gitti,yazık oldu
size buradan yer tavsiye edemem ancak internetten epicare alexandrıte yada fotona nd/yag cihazı kullanan yerleri taratın bu cihazlar benim tavsiye edebileceğim dünyadaki en etkili sistemler...merhabalar ilk önce burdaki yazılan şeylerin birazını okudum ve yapmış olduğunuz bilgilendirmeler için teşekkürler söylemiş olduğunuz gibi bende ıpl dediğiniz cihaza 6 aydır epilasyona gidiyorum ve aynen hiçbir etkisini görmedim.. kampanya dahilinde başta 1000 tl veriyorsunuz ve bitene kadar tüm vücut diyorlar sanırım boşuna gidiyorum en iyi cihaz hangiisi peki ? ne kadar ücretleri? istanbulde anadolu yakasında nereleri tavsiye edersiniz acaba çok soru sordum ama yardımcı olabilirmisiniz?
yardımcı olabildiysem ne mutlu...çok teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?