drbeauty06,
Öncelikle buradaki mağdur arkadaşlarımıza içtenlikle ve hızlı bi şekilde cevap verdiğiniz ve hepimizi bilgilendirip yönlendirdiğiniz için teşekkürler.
Ne yazıkki bu konuyu geç gördüm inşallah bir hata yapmamışımdır bende bu lazer konusunda. Bİliyorsunuzdur şimdi internette çok değişik bi sektör oluştu gezi, yemek, masaj, dans kursu, cilt bakımı vb. organizasyonları %50 ve hatta daa fazla indirimle satın alabiliyorsunuz. Benimde bu indirimlerden satın aldığım, 4 seans ücretini ödediğim, genital ve koltukaltına yaptırmayı düşündüğüm bi lazer işlemi var. Fakat ıpl ile yapmadığı söyleniyor merkezin sitesinde, ismini daha önceden duyduğum kaliteli bir GÜZELLİK MERKEZİ=) ( MiaPlast ).
Sitede alexandrite ( Cynosure Apogee 5500 Long Pulsed) ve diod ile uygulama yapıldığı yazıyor. Op.Dr. Arda Katırcıoğlu Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı da sitede görevli doktor olarak belirtilmiş. Fakat bu işlemi o mu yoksa güzellik uzmanları mı yapıyor bilmiyorum. Ben şuan hafif bronzum ve tamamen geçtiği zaman gitmeyi düşünüyorum. Yapılan işlemi incelicem alex mi yoksa ıpl mi diye ama bunun öncesinde araştırmam gereken veya belkide bu işlemi iptal ettirecek bir durum var mıdır sizce?