• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lütfen dikkatle okuyun özellikle ıpl yaptıracaklar

diode lazer cihazını da tarif edebilir misiniz diğerleri hakkında yazılmış cilde uzaktan uygulanır nokta gibi kırmızı ışık diye, diode ile ilgili göremedim böyle bir tarif yapabilir misiniz ben de beşiktaşta bir yerde yaptıracagım diode lazer

Bir güzellik merkezinde kollarıma IPL yaptırdım ve baştan 8 seans için 900 TL verdim. 9 ay geçti aradan ve seanslar bitti ama koldaki tüylerde yüzde elli bile azalma olmadı. Bence kimse gitmesin IPL e. Paranıza ve zamanına yazık. :olmaz:

bugün bir güzellik merkeziyle görüştüm bana ıpl lazer kullandıklarını söyledi markası sanve miş zenon ışını veriyormuş .Bu da sizin uyardığınız mı yoksa farklı mı?Lazeri yapacak olanlar uzman doktor muş.

bugün bir güzellik merkeziyle görüştüm bana ıpl lazer kullandıklarını söyledi markası sanve miş zenon ışını veriyormuş .Bu da sizin uyardığınız mı yoksa farklı mı?Lazeri yapacak olanlar uzman doktor muş.

bahsettiğiniz markayı hiç duymadım internettede bir bilgi yok ancak ışık teknolojilerinin hepsi IPL dir ve kalıcı sonuç vermez,ayrıca güzellik merkezi diye bir kavram 2010 eylül itibari ile kalmadı şartlarını yerine getirenler polikliniğe dönüştü diğerlerinin ruhsatları iptal edildi ve kapatılma süreçleri başladı bence bu işletmeyi tekrar gözden geçirin duvarlarında çalışan doktorun çalışma belgesini ve sağlık bakanlığı uygunluk belgesini görün!!! be bu sektörde doktorum diyen estetisyenlere bile rastladım! bahsettiğiniz yer polikliniğe dönüşmüşse sorun yok ancak IPL kesinlikle düşünmeyin

drbeauty06,
Öncelikle buradaki mağdur arkadaşlarımıza içtenlikle ve hızlı bi şekilde cevap verdiğiniz ve hepimizi bilgilendirip yönlendirdiğiniz için teşekkürler.
Ne yazıkki bu konuyu geç gördüm inşallah bir hata yapmamışımdır bende bu lazer konusunda. Bİliyorsunuzdur şimdi internette çok değişik bi sektör oluştu gezi, yemek, masaj, dans kursu, cilt bakımı vb. organizasyonları %50 ve hatta daa fazla indirimle satın alabiliyorsunuz. Benimde bu indirimlerden satın aldığım, 4 seans ücretini ödediğim, genital ve koltukaltına yaptırmayı düşündüğüm bi lazer işlemi var. Fakat ıpl ile yapmadığı söyleniyor merkezin sitesinde, ismini daha önceden duyduğum kaliteli bir GÜZELLİK MERKEZİ=) ( MiaPlast ).
Sitede alexandrite ( Cynosure Apogee 5500 Long Pulsed) ve diod ile uygulama yapıldığı yazıyor. Op.Dr. Arda Katırcıoğlu Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı da sitede görevli doktor olarak belirtilmiş. Fakat bu işlemi o mu yoksa güzellik uzmanları mı yapıyor bilmiyorum. Ben şuan hafif bronzum ve tamamen geçtiği zaman gitmeyi düşünüyorum. Yapılan işlemi incelicem alex mi yoksa ıpl mi diye ama bunun öncesinde araştırmam gereken veya belkide bu işlemi iptal ettirecek bir durum var mıdır sizce?

drbeauty06,
Öncelikle buradaki mağdur arkadaşlarımıza içtenlikle ve hızlı bi şekilde cevap verdiğiniz ve hepimizi bilgilendirip yönlendirdiğiniz için teşekkürler.
Ne yazıkki bu konuyu geç gördüm inşallah bir hata yapmamışımdır bende bu lazer konusunda. Bİliyorsunuzdur şimdi internette çok değişik bi sektör oluştu gezi, yemek, masaj, dans kursu, cilt bakımı vb. organizasyonları %50 ve hatta daa fazla indirimle satın alabiliyorsunuz. Benimde bu indirimlerden satın aldığım, 4 seans ücretini ödediğim, genital ve koltukaltına yaptırmayı düşündüğüm bi lazer işlemi var. Fakat ıpl ile yapmadığı söyleniyor merkezin sitesinde, ismini daha önceden duyduğum kaliteli bir GÜZELLİK MERKEZİ=) ( MiaPlast ).
Sitede alexandrite ( Cynosure Apogee 5500 Long Pulsed) ve diod ile uygulama yapıldığı yazıyor. Op.Dr. Arda Katırcıoğlu Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı da sitede görevli doktor olarak belirtilmiş. Fakat bu işlemi o mu yoksa güzellik uzmanları mı yapıyor bilmiyorum. Ben şuan hafif bronzum ve tamamen geçtiği zaman gitmeyi düşünüyorum. Yapılan işlemi incelicem alex mi yoksa ıpl mi diye ama bunun öncesinde araştırmam gereken veya belkide bu işlemi iptal ettirecek bir durum var mıdır sizce?
bahsettiğiniz alexandrıte modeli gayet başarılı bir cihazdır ancak alexandrıte cihazları üst kol üst bacak ve yüz gibi kılların daha açık renk olduğu bölgelerde etkisizdir bu nedenlede bahsettiğiniz klinik diot lazerde bulunduruyor,bu işlemi bir hekimin yapmasını beklemek hayalcilik olur tüm dünyada bu uygulamayı eğitimli personel yapar ancak mutlaka doktor ön muayenesi ve doz belirlemesi sonrası işlem yapılmalı herdefasındada doktorunuzla durum değerlendirmesi yapılmalıdır

akşam kalan tüylerim için iğneli yapan bir yere gittim,hemen ıpl yaplaım dediler,hayır ben alex ve dıod gittim,kalan üç beş tane yapıcam falan dedim,biz kaldırıyoruz iğneliyi dedi,tüm vucut için ıpl yapalım dedi,ben ona güvenmıyorum,dıao alex gittim diyınce hiç ısrar bile etmedıler,saf olsamki bir arkadaşım 1500 tl verdi gitti,yazık oldu

akşam kalan tüylerim için iğneli yapan bir yere gittim,hemen ıpl yaplaım dediler,hayır ben alex ve dıod gittim,kalan üç beş tane yapıcam falan dedim,biz kaldırıyoruz iğneliyi dedi,tüm vucut için ıpl yapalım dedi,ben ona güvenmıyorum,dıao alex gittim diyınce hiç ısrar bile etmedıler,saf olsamki bir arkadaşım 1500 tl verdi gitti,yazık oldu
iğneli epilasyon yada alex,diot yada nd/yag gibi cihazlarla yapılan gerçek epilasyonda kar marjı IPL ile yapılan sahte işlem kadar fazla değildir,hekim olmayan abuk sabuk kişiler için hasta haklarının ,kazandığı paranın doğru yollardan olmasının yada mesleki ahlaki sorumluluk ve kaygıların önemi olmadığı için ve üstelik ülkemizde ciddi bir denetim sorunu olduğu için en kolay yolu yani bir nevi dolandırıcılık olan IPL FOTOEPİLASYONLA kampanya yapıp peşinen paraları toparlayıp ortadan kaybolmayı tercih ediyorlar,halbuki bazı estetisyen arkadaşlar kendi başlarına gerçek bir kalıcı epilasyon yöntemi olmayan IPL ile insanları dolandırmak ve ahlarını almak yerine gerçekten çok etkili iğneli epilasyonu güzel yapsalar bu konuda iyi salonlar olsa lazer işinide hekimlere bıraksalar yani kanunun gereğini yapsalar nekadar güzel olurdu ama ...

Bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler dr. beaty. Ben birşey sormak istiyorum. Tam olarak 2 senedir chromolite marka makine ile epilasyon yaptırdım. Hala da yaptırıyorum. Epilasyonu yapan kişi (kendisi doktor değil kesinlikle) bunun ipl olduğunu ve yoğun ışık olduğunu kesinlikle lazer olmadığını ve yan etkisi olmayacağını, hatta ve hatta kendilerinin kullanmadığını ama hamilelerde bile kullanılabileceği söylüyor. Ha bu arada ben pek bir sonuç alamadım. Özellikle 2 aydan fazla bekleyince tüyler geri çıkıyor. Ama yine de sadece %20'lik bir azalma var. Bunun yanında gittiğim yerde tüyleri biten kişiler vardı ve memnunuz diyorlar. ben beyaz tenliyim, tüylerim de çok koyu değil. Özellikle bu uygulamayla iyice inceldi tüylerim. Bu işlemin bu kadar uzun süre yapılmasının bir yan etkisi var mı merak ediyorum? Epilasyonu yapan kişi de iyice hırslandı, bitirecem ben senin tüylerini , 15 gün sonra tekrar gel dedi. Ama benim inancım kalmadı bu ıpl e . Bırakıp iğneliye geçicem galiba. En iyisi o. akannehir

kızlar ben ankarada bir tıp merkezinde ıpl tüm vücut yaptırıyorum ilk seyansta farkedilir bir dökülme oldu ama sonraki iki seyans tam bir fiyasko tüm tüyler geri geldi iyi araştırın ıpl sakın yaptırmayın ben çok pişmanım :((

Dr hanım en başta sizin anlattığınız gibi ben iki seans ıpl lazere gittikten sonra mekanı kapatıp kaçtılar.sizce ben ne yapmalıyım? Bitene kadar olduğu için anlaşma gereği yaklaşık 1.000 tl kazıklandım.param onlarda mı kalacak.ne yapabilirim. özelden mesaj atarsanız çok sevinirim

Çok güzel bir konu olmuş.
Devamlı gittiğim dermatolog doktorun muaynanesine ehil olmayan ellerde güya lazer epilasyon yaptırıp yanık tedavisi olmaya gelenlere rastlıyorum.Sadece yanık değil kalıcı lekeler,hasas ciltlerde sorunlar vs...
Cilt doktroları bunun için seminerlere gidp sertifikalar alyorlar ve buna mütakiben yapıyorlar bu işlemi..
Asıl yetkili sadece onlarmış...
Kesinlikle dikkatli olunmalı..

merhabalar ilk önce burdaki yazılan şeylerin birazını okudum ve yapmış olduğunuz bilgilendirmeler için teşekkürler söylemiş olduğunuz gibi bende ıpl dediğiniz cihaza 6 aydır epilasyona gidiyorum ve aynen hiçbir etkisini görmedim.. kampanya dahilinde başta 1000 tl veriyorsunuz ve bitene kadar tüm vücut diyorlar sanırım boşuna gidiyorum en iyi cihaz hangiisi peki ? ne kadar ücretleri? istanbulde anadolu yakasında nereleri tavsiye edersiniz acaba çok soru sordum ama yardımcı olabilirmisiniz?

merhabalar ilk önce burdaki yazılan şeylerin birazını okudum ve yapmış olduğunuz bilgilendirmeler için teşekkürler söylemiş olduğunuz gibi bende ıpl dediğiniz cihaza 6 aydır epilasyona gidiyorum ve aynen hiçbir etkisini görmedim.. kampanya dahilinde başta 1000 tl veriyorsunuz ve bitene kadar tüm vücut diyorlar sanırım boşuna gidiyorum en iyi cihaz hangiisi peki ? ne kadar ücretleri? istanbulde anadolu yakasında nereleri tavsiye edersiniz acaba çok soru sordum ama yardımcı olabilirmisiniz?
size buradan yer tavsiye edemem ancak internetten epicare alexandrıte yada fotona nd/yag cihazı kullanan yerleri taratın bu cihazlar benim tavsiye edebileceğim dünyadaki en etkili sistemler...

Lazer epilasyonda bacaklarımda sıra sıra yanıklar oldu. Esmer tenliyim. Bepanten plus kullanmamı söylemişlerdi. 3 hafta oldu, kabuklar düştüğünde izler kaldı. Bepanten dışında geçmesi için ne kullanmalıyım? ya da bepentene devammı etmelıyım?

Back