Çocuğuna kv kp adını koyan ilk kimdi acaba?Merhaba arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum, eşim çocuğumuz olursa ileride şimdiden daha olmadan erkek olursa babamın adını koymak istiyorum diyor ama ben asla istemiyorum , hatta ve hatta iş inada binerse 2 isim olsun biri normal biride benim babamın adı olsun isterim onun babasının adı çok ağır bir isim ve bir çocuğa yakışmaz bence (babasının adını söylemek istemiyorum ama nasıl ağır derseniz cabbar gibi ağır bir isim ben öyle isimleri çocuklara yakıştırmıyorum ) bu sorunu yaşayan varmı varsa naptınız nasıl bir yol izlediniz acaba
Ne olacaksa babasının adını koyunca bu olayı hiç anlayamiycamMerhaba arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum, eşim çocuğumuz olursa ileride şimdiden daha olmadan erkek olursa babamın adını koymak istiyorum diyor ama ben asla istemiyorum , hatta ve hatta iş inada binerse 2 isim olsun biri normal biride benim babamın adı olsun isterim onun babasının adı çok ağır bir isim ve bir çocuğa yakışmaz bence (babasının adını söylemek istemiyorum ama nasıl ağır derseniz cabbar gibi ağır bir isim ben öyle isimleri çocuklara yakıştırmıyorum ) bu sorunu yaşayan varmı varsa naptınız nasıl bir yol izlediniz acaba
Başı göğe ericekNe olacaksa babasının adını koyunca bu olayı hiç anlayamiycam
Bence iki tarafın da konulmasın.keşke bulsakta taşlasak onu neden kadın tarafının ailesi değilde erkek tarafınınkinin koyulmasını bekliyorlar eşimin adı mesela (annesi tarafından) dedesinin adı niye benden kendi babasının adını koymamı bekliyor oda ayrı bi olay
Belki çocuk ilerde memnun olmayacak bu durumdan üzülecek bunu söyleyin böyle bir sürü insan var ismini değiştiren. Cok istiyosa kendi adını değiştirsin babasının adı yapsın cok saçma değil mi yaBaşı göğe ericek
Adamın babasının adını koydurmuyorsan kendin de babanın adını koymayacaksin. İsim konusunda anne baba ortak ve anlamlı bir isim konulmalı. İş inada binerse başka isim + babamın ismini koyacam demek olmaz. Doğmamış çocuğa dön bicmeyin. Bakalım çocuk olacak mı ? Allah aratmasın. Arayana da tez vakitte nasip etsin.Merhaba arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum, eşim çocuğumuz olursa ileride şimdiden daha olmadan erkek olursa babamın adını koymak istiyorum diyor ama ben asla istemiyorum , hatta ve hatta iş inada binerse 2 isim olsun biri normal biride benim babamın adı olsun isterim onun babasının adı çok ağır bir isim ve bir çocuğa yakışmaz bence (babasının adını söylemek istemiyorum ama nasıl ağır derseniz cabbar gibi ağır bir isim ben öyle isimleri çocuklara yakıştırmıyorum ) bu sorunu yaşayan varmı varsa naptınız nasıl bir yol izlediniz acaba
Allah sabır versin doğmamış çocuğu geç biz şu an çocuk bile düşünmüyoruzUff benim eşim de bunun telaşında. Doğmamış bebeğe don biçmekten başka bir şey değil. Zaten erkek tarafının soyisim yürüyor bir de isim koymaya ne gerek var, çok saçma gerçekten biz ne yapacağız bakalım
Bizim de öyle daha bebek fikri ortada yokken yerini yapmaya çalıştı. Şimdi ufak ufak düşünüyoruz gibi yine dillendiriyorAllah sabır versin doğmamış çocuğu geç biz şu an çocuk bile düşünmüyoruzve ailesi bizi ayırmaya çalıştı açık açık boşanın dediler ben o insanların adını veremem çocuğuma
Amin zaten ben kendi babamın adınıda eski buluyor ve istemiyorum ama zorlarsada sorarım neden benim babamın adı değilde senin babanın adı onun ailesi hep bi sorun çıkarırken benim ailem hep yanımızda durdu bunu kendiside çok iyi biliyor ve farkında bir babanın adı konacaksa illa benim babamın konulsun adam hep bize destek çıktı adı o kadarda eski değil üstelik onun babası boşanın dedi açık açık benim babam ise hep pozitif baktı yuvamız yıkılmasın diyeAdamın babasının adını koydurmuyorsan kendin de babanın adını koymayacaksin. İsim konusunda anne baba ortak ve anlamlı bir isim konulmalı. İş inada binerse başka isim + babamın ismini koyacam demek olmaz. Doğmamış çocuğa dön bicmeyin. Bakalım çocuk olacak mı ? Allah aratmasın. Arayana da tez vakitte nasip etsin.
Ya öncelikle ben kendi babamın adınında konmasını istemiyorum tek ismi olsun güzel bi isim olsun diyorum yine o seçsin ama güzel bi isim olsun en azından ama şunu savunuyorum neden onun babası neden benim babam değil diyorumİki ismi kabul et ikinci isim senin babanın ismi olsun
Gerçekten şuanda çok anlamsız bir şekilde huzursuzluk çıkmış aranızda. Hele bi Allah nasip etsin hamile kal iş ciddiye binsin kendisi de fark edecektir. O zaman çevreden isimler hoşunuza gitmeye başlayacak, çok tatlı akıllı bir çocuk görüp ismini beğeneceksiniz, bir kitaptan etkilenecek ya da bir dizi flimden duyacaksınız. O yüzden hiic takma kafana.Amin zaten ben kendi babamın adınıda eski buluyor ve istemiyorum ama zorlarsada sorarım neden benim babamın adı değilde senin babanın adı onun ailesi hep bi sorun çıkarırken benim ailem hep yanımızda durdu bunu kendiside çok iyi biliyor ve farkında bir babanın adı konacaksa illa benim babamın konulsun adam hep bize destek çıktı adı o kadarda eski değil üstelik onun babası boşanın dedi açık açık benim babam ise hep pozitif baktı yuvamız yıkılmasın diye