Normal...Lütfen cevap verin bu soru için 2 dakikka boşlukta hesap açtım. 3 yıllık sevgilimle düzenli cinsel hayatımız var birlikte yaşıyoruz zaten. Dün akşam sevişirken eliyle beni boşaltmak istedi o sıradada onun cinsel organıyla oynamamı istedi buraya kadar sorun yok . O esnada benim canım acıdı sert oynadım istemeden nasıl oldu anlamadım ama arka tarafına yanlışlıkla çok az parmağım girdi. :/ Ama hiç sesi çıkmadı hatta zevk almış gibiydi. İlişki bitti sarıldık yatıyoruz şakasına dedim neden hiç tepki vermedin kızmadın diye oda bende anlamadım falan dedi ben biraz bastırınca konunun üstüne hoşuma gitti kızma ama senin yaptığın herşey hoşuma gidiyo dedi. Ben çok değişik oldum o an yani. Bana kazayla yada bilerek o durum olduğunda acıdan direk tepki veriyorum bişey yapıyorum yani şuan doğru anlattımmı eminde değilim ama bi erkeğin o yaptığım şeyin hoşuna gitmesi normalmi Biraz soğuklaştım işin doğrusu . Yaptığın herşey hoşuma gider ne töbe töbe arkadan ben ona yapsam sesi çıkmayacak yani :/ :/ :/ . İstemeden bu gün baya soğklaştım cinsellikten lütfen yardım edin abartıyormuyum normal mi ?
çok teşekkür ederim :)Normal.
Herkesin zevk aldığı yer farklı.
Normal
Adamınki de can yani. O da bir yerlerden zevk alacak öyle değil mi? Toto dediğin bir kadında yok sonuçta
Öyle ama öpme falan tamam da parmak sokma olayı çok değişik değilmi sizcede :/ ister istemez aklım karışıyorNormal.
Herkesin zevk aldığı yer farklı.
anlayamadımTamam erkek kişisi sen pasifsin ve zevk alıyorsun, başka sorun yoksa çekilebilirsin!
Erkek olduğunu düşünüyorum ve seni şikayet ettim, adminler geldiğinde anlarsın.anlayamadım
Öpme mi? Makat kısmını öpmek mi?Öyle ama öpme falan tamam da parmak sokma olayı çok değişik değilmi sizcede :/ ister istemez aklım karışıyor
Yok gay olduğunu düşünmüyorum :) ama hoşuna gittiğini söylüyor değişik oldum öpme falan olsa anlarım sadece ama arka tarfna erkeğe parmak sokma ne bilyim .:/ abartmış olabilirim :)Erkek arkadaşım gay mı diye soruyor musun peki alt mesaj olarak?
Ayrıca öyle anlarda şu kadar borç yaptım haberin olsun desen adam sefan olsun diyecek modda oluyor zaten
Öyle bişeye tepki vermemesi normal yani
ya anlatamadımÖpme mi? Makat kısmını öpmek mi?
erkek olduğumu neden düşünüyorsunuz. Sorduğum soruda ne var anlayamadım sevgilimin değişik davranışını sordum sadece.Erkek olduğunu düşünüyorum ve seni şikayet ettim, adminler geldiğinde anlarsın.
Çok teşekkür ederim dediğim gibi daha önce hiç olmadığı için duymadığım için şaşırdım :) teşekkür ederimAnal uyarılma erkekler için zevk vericidir zaten. Şaşılacak bir şey yok bunda. Fizyolojik sebeplerle adamdan soğuyacaksanız sorunlu olan siz olursunuz.
Ya sıkıntılımısınız? yeni üye oldumm yasaklanan bi sorumu sordum konumu açtım anlayamadım yani