- 17 Temmuz 2021
- 7.270
- 23.772
- 298
O daha tuhaf bana göreya anlatamadımöpmüyorum zaten : D onu dese anlarım genhe hani ama parmak sokma olayı değişik geliyor özellikle hoşuna gitmesi
Hesabın pasif olduğunda anlayacaksın neden düşündüğümü.erkek olduğumu neden düşünüyorsunuz. Sorduğum soruda ne var anlayamadım sevgilimin değişik davranışını sordum sadece.
Ya işte sorunda orda bende hiç tepki vermeyince daha öncede oldumu niye tepki vermiyor diye şaşırdım korktum :)O daha tuhaf bana göre
Sevenler de vardır bilemem
Adamın gay olmadığını düşünüyorsan öyle birşeyden haz duymasını yadırgaman gerekmez
Öyle bi anlatmışsın ki adam pandiklenmeye alışıkmış gibi
Sokma sende AllallaaaÖyle ama öpme falan tamam da parmak sokma olayı çok değişik değilmi sizcede :/ ister istemez aklım karışıyor
Ya lütfen sorumdan gidermisiniz. Ben burda aklıma takılan bir şey soruyorum yok erkeksin yok şöylesin allah aşkınaHesabın pasif olduğunda anlayacaksın neden düşündüğümü.
Abi ne kendi fizyolojinizden haberiniz var ne karşı cinsinkinden. Bodoslama yatağa giriyorsunuz.Ya işte sorunda orda bende hiç tepki vermeyince daha öncede oldumu niye tepki vermiyor diye şaşırdım korktum :)
zaten bilerek olmadı yanlışlıkla oldu. Onun da çok hoşuna gitti :/ bilerek asla asla yapmnamSokma sende Allallaaa
Bı daha ki sefere dildoyla bı dürt bakalım ona göre bı daha konuşalımYa işte sorunda orda bende hiç tepki vermeyince daha öncede oldumu niye tepki vermiyor diye şaşırdım korktum :)
Abi ne kendi fizyolojinizden haberiniz var ne karşı cinsinkinden. Bodoslama yatağa giriyorsunuz.
:/ yok yok bidaha asla doknmam sonra kafam karışıyo :)Bı daha ki sefere dildoyla bı dürt bakalım ona göre bı daha konuşalım
Bı deneseydin be:/ yok yok bidaha asla doknmam sonra kafam karışıyo :)
ya lütfen dalga geçmeyinBı deneseydin bebenim hatırım için bdbfbfb
Hem sokuyor hem de adam tepki vermeyince gay mi diye kuruyor kafada.Sokma sende Allallaaa
Aynen öyle. Cinsel eğitim şart valla. Hatta temel anatomi dersi gibi bir şey olmalı.Abi ne kendi fizyolojinizden haberiniz var ne karşı cinsinkinden. Bodoslama yatağa giriyorsunuz.
yanlışlıkla bir insana nasıl parmak sokulur yazaten bilerek olmadı yanlışlıkla oldu.
Ben yanlışlıkla yaptığımı söylüyorum anlatamıyormuyum size. Gergin sinirli cevaplar verene kadar hiç yazmayın daha iyi. Yanlışlıkla yaptım onu. Sonra hemen ç.ektim zaten onun hoşuna gidince şaşırdım.Hem sokuyor hem de adam tepki vermeyince gay mi diye kuruyor kafada.Ne yapsaydı adam, bir anda irkilip bas bas bağırsa mıydı?
Aynen öyle. Cinsel eğitim şart valla. Hatta temel anatomi dersi gibi bir şey olmalı.
bende anlamadımyanlışlıkla bir insana nasıl parmak sokulur ya
Yok valla hiç sinirli değilim. Aksine müthiş cevaplar var, gülüyorum.Ben yanlışlıkla yaptığımı söylüyorum anlatamıyormuyum size. Gergin sinirli cevaplar verene kadar hiç yazmayın daha iyi. Yanlışlıkla yaptım onu. Sonra hemen ç.ektim zaten onun hoşuna gidince şaşırdım.
:) yanlış anlamışım o zaman kusura bakmayın ben biraz abarttım sanırım :) normalse tamammm :)Yok valla hiç sinirli değilim. Aksine müthiş cevaplar var, gülüyorum.
Hoşuna gider diyoruz, kadınların da belli bölgeleri uyarılınca hoşlarına gider. Normal diyoruz.
Yani strapon alalım, sen de bunu bana tatbik et demediği sürece sorun yok bence.:) yanlış anlamışım o zaman kusura bakmayın ben biraz abarttım sanırım :) normalse tamammm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?