Lütfen cevap verin :(:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya anlatamadım :KK70: öpmüyorum zaten :KK70: :KK70: :KK70:: D onu dese anlarım genhe hani ama parmak sokma olayı değişik geliyor özellikle hoşuna gitmesi
O daha tuhaf bana göre 🤐
Sevenler de vardır bilemem 🤷‍♀️
Adamın gay olmadığını düşünüyorsan öyle birşeyden haz duymasını yadırgaman gerekmez
Öyle bi anlatmışsın ki adam pandiklenmeye alışıkmış gibi🤦‍♀️

O daha tuhaf bana göre 🤐
Sevenler de vardır bilemem 🤷‍♀️
Adamın gay olmadığını düşünüyorsan öyle birşeyden haz duymasını yadırgaman gerekmez
Öyle bi anlatmışsın ki adam pandiklenmeye alışıkmış gibi🤦‍♀️
Ya işte sorunda orda bende hiç tepki vermeyince daha öncede oldumu niye tepki vermiyor diye şaşırdım korktum :)

Sokma sende Allallaaa
Hem sokuyor hem de adam tepki vermeyince gay mi diye kuruyor kafada. :deli: Ne yapsaydı adam, bir anda irkilip bas bas bağırsa mıydı?
Abi ne kendi fizyolojinizden haberiniz var ne karşı cinsinkinden. Bodoslama yatağa giriyorsunuz.
Aynen öyle. Cinsel eğitim şart valla. Hatta temel anatomi dersi gibi bir şey olmalı. :KK51:

Hem sokuyor hem de adam tepki vermeyince gay mi diye kuruyor kafada. :deli: Ne yapsaydı adam, bir anda irkilip bas bas bağırsa mıydı?

Aynen öyle. Cinsel eğitim şart valla. Hatta temel anatomi dersi gibi bir şey olmalı. :KK51:
Ben yanlışlıkla yaptığımı söylüyorum anlatamıyormuyum size. Gergin sinirli cevaplar verene kadar hiç yazmayın daha iyi. Yanlışlıkla yaptım onu. Sonra hemen ç.ektim zaten onun hoşuna gidince şaşırdım.

Ben yanlışlıkla yaptığımı söylüyorum anlatamıyormuyum size. Gergin sinirli cevaplar verene kadar hiç yazmayın daha iyi. Yanlışlıkla yaptım onu. Sonra hemen ç.ektim zaten onun hoşuna gidince şaşırdım.
Yok valla hiç sinirli değilim. Aksine müthiş cevaplar var, gülüyorum.
Hoşuna gider diyoruz, kadınların da belli bölgeleri uyarılınca hoşlarına gider. Normal diyoruz.

Yok valla hiç sinirli değilim. Aksine müthiş cevaplar var, gülüyorum.
Hoşuna gider diyoruz, kadınların da belli bölgeleri uyarılınca hoşlarına gider. Normal diyoruz.
:) yanlış anlamışım o zaman kusura bakmayın ben biraz abarttım sanırım :) normalse tamammm :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X