• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen cevap verin

Neslihan8905

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
6
-2
6
23
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?

Profilinizde , Karmaşık bir ilişkim var demişsiniz. Hayatınızda biri var mı ?

Henüz 20 yaşındasınız. Kişisel tercihtir ancak evlilik için çok genç bir yaş değil mi ? Okul veya çalışma durumunuz yok mu ?

Son düzenleme:
4F8D3EC4-1239-4F15-B3CE-BA7EFC0AAA2B.jpeg

Fotoğrafla evlilik mii olur belki kafa yapınız uyacak yakışıklılık evlilik te bir işe yaramıyor malesef .bir konuşun tanışın belki tanıdıkça seversinz

Bende istemiyorum zatn önceden gelenleri hep reddettim ama annem ısrar ettigi için kabul ettim
Universite okucam de o yasta evlenmek iyi degil. Meslegin yok napicaksin koca eline mi bakicaksin. Cok yanlis annene bunu soyle.

Kızım 20 yasinda şuan odasında onlayn ders yapiyor aksama Çince kursu var nefes almıyor kız böyle bir teklif gelse sakin karakter aslında ama inanırım savaş çıkarır 20 yaşındasın ne evliliği ne görücusu kızım yapmayın bunu kendinize Allah aşkına aşık oldum diyene hadi ses cikarmiyoruz ama görücü ile evlenmek nedir illaki evlenince ne olacak ayakta durmayı öğrenin once

Ay yaşın 20 delircem :kızgın:
Durun 20 yaş için tanışmayı bırak evlilik lafı etmeniz yanlış eğitim yaşınız daha evlilik yaşnda değilsiniz.erkenn evlilik ilerde çoğu boşanmayla bitiyor bende 21 de evlendim şimdi boşanmak için çabalıyorum

Back