- 23 Şubat 2022
- 6
- -2
- 6
- 23
- Konu Sahibi Neslihan8905
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamda 20 yasinda meslegi var mi? Daha gozu acilmamis sigircik yavrusu. Egitim alan bir anne cocuguna daha verimli olur. Neden yasitlari gibi universite okuyup meslegini eline almasin. Koca bir yere kacmiyor. Altin bilezigini taksin eline. Yarin oburgun koca eline mi bakacak. Eskidendi o hem gecim zor simdi. Belki calismasi gerekecek. Asgari ucretle ev gecindirmek cok zor. Kiralar minimum 2000 tl. Onu gectim egitimli olmak harika birsey. Cocuguna cok verimli olur boyle bir anne.Ne kadar tuhaf tuhaf şeyler yazmışsınız kızın konusunun altına ya 20 yaş evlenmek için gayet ideal yasal olarak da uygun herkes neden küçüksün küçüksün küçüksün diyor anlamıyorum. Yorum yapanların hepsinin evliliği çok kötü herhalde. Evliliği neden bu kadar kötü demişsiniz ben de evliyim ama çok mutluyum etrafımda o kadar güzel evlilik örnekleri var ki eğer bir amacın hedefin yoksa eğitimin yoksa kariyer çalışman yoksa neyi bekleyeceksin. Genç yaşta anne olmak bence dünyanın en güzel şeyi. Aile evinde bir süre yaşayabiliyor Sun herkes yetişkin biri birey olduktan sonra çatışmalar başlıyor çok sevsen de aileni bir süre sonra anlaşamıyor musun insan yaratılış itibariyle bir eşe ihtiyaç duyar. Evlilik bence en temel ihtiyaçlardan biri doğru ve uygun biri bulunursa 18 yaş itibariyle herkes evlenebilir .
Herkes bir olmadığı gibi herkesin evliliği de bir değildir kesinlikle etrafınızda gördüğünüz 23 örnek bunu doğrulamaz maalesef24 yaşındayım evli değilim. Annem evlendiğinde 19muş ben 20de doğmuşum. Ondan ve diğer erken yaşta evlenenlerden gördüğüm kadarıyla 20yaş uygun bir yaş değil. Geç ergenlik dönemi diye bir şey var ve 20yaş geç ergenlik dönemi. Henüz yetişkin olmadan, yetişkin gibi davranmak zorunda kalmak ne kadar sağlıklı olabilir ki?
Tabii ki söylediklerinizi çok haklısınız herkes eğitimini tamamlayıp mesleğini eline alıp maddi olarak da manevi olarak da kendini hazır hissedip öyle evlenmeli. Ama bu kişisel tercih tabii ki okumak istemeyenler de varTamamda 20 yasinda meslegi var mi? Daha gozu acilmamis sigircik yavrusu. Egitim alan bir anne cocuguna daha verimli olur. Neden yasitlari gibi universite okuyup meslegini eline almasin. Koca bir yere kacmiyor. Altin bilezigini taksin eline. Yarin oburgun koca eline mi bakacak. Eskidendi o hem gecim zor simdi. Belki calismasi gerekecek. Asgari ucretle ev gecindirmek cok zor. Kiralar minimum 2000 tl. Onu gectim egitimli olmak harika birsey. Cocuguna cok verimli olur boyle bir anne.
Evlenmek istiyorum dedi de biz mi görmedik acaba?Konu sahibi evlenmek ISTEMIYOR.
ANASI ZORLA GORUCULERLE GORUSTURUYORMUŞ.
20lik kizcagiza degil onu evlilik diye zorlayan cahil anasina sallayin bence.
Çoğunlukta göründüğüm bu şekilde haklısınız. İstisnalar kaideyi bozar mı, tartışılır. Ama özellikle o yaşlardaki insanlara çok sorumluluk yüklenmediği aşikar. Bir ev, eşin sorumluluğu olursa çocuğun sorumluluğu bunlar gerçekten zor şeyler. 1900lerin 20 yaşı ile 2000lerin 20 yaşı da çok ayrı. Mesela anneannem 16da evlenmiş. Çocuk gelinmiş denemez o yıllara göre. Çünkü çocuklar 10 yaşından itibaren yoğun yükün sorumluluğun altına giriyormuş. Ama şimdi 16 yaşında biri evlenmek istese çok büyük tepki veririm.Herkes bir olmadığı gibi herkesin evliliği de bir değildir kesinlikle etrafınızda gördüğünüz 23 örnek bunu doğrulamaz maalesef
Önceden gelenler mi?Kaç yaşından itibaren görücü gelmeye başladı?Evlenmeye programlanmış gibisiniz,ne bu acele?Bende istemiyorum zatn önceden gelenleri hep reddettim ama annem ısrar ettigi için kabul ettim
Ben eğitimimi tamamladım üniversite mi bitirdim mesleğimi elime aldım ama okulun biter bitmez evlendim çalışma ihtiyacım yoktu eşimin maddi durumu yeterliydi o yüzden çalışmaya ihtiyaç duymadım farklı hobilere yöneldim. Okul varken keşke boş olsam şunu yapsam bunu yapsam dediğim her şeyi şu an yapıyorum. Elhamdülillah güzel bir evliliğim var Allah herkese nasip etsin tabii ki herkes için geçerli değil bu herkesin evliliğe güzel değildir eminim. Ben 23 yaşında evlendim vet her gün insan bir önceki gün için diyor ki keşke bugünkü aklım olsa evet 20 li yaş belki de küçük olabilirÇoğunlukta göründüğüm bu şekilde haklısınız. İstisnalar kaideyi bozar mı, tartışılır. Ama özellikle o yaşlardaki insanlara çok sorumluluk yüklenmediği aşikar. Bir ev, eşin sorumluluğu olursa çocuğun sorumluluğu bunlar gerçekten zor şeyler. 1900lerin 20 yaşı ile 2000lerin 20 yaşı da çok ayrı. Mesela anneannem 16da evlenmiş. Çocuk gelinmiş denemez o yıllara göre. Çünkü çocuklar 10 yaşından itibaren yoğun yükün sorumluluğun altına giriyormuş. Ama şimdi 16 yaşında biri evlenmek istese çok büyük tepki veririm.
Velhasılı siz istisnasınız ama konu sahibi istisna olur mu bilinmez.
Benim istemeye tee liseden gelmeye başlamışlardı.bende sinir oluyordumÖnceden gelenler mi?Kaç yaşından itibaren görücü gelmeye başladı?Evlenmeye programlanmış gibisiniz,ne bu acele?
23 yaş küçük değil ya hu ben de siz 20de evlendiniz sandım. Yok yok tamam siz istisna da değilsinizBen eğitimimi tamamladım üniversite mi bitirdim mesleğimi elime aldım ama okulun biter bitmez evlendim çalışma ihtiyacım yoktu eşimin maddi durumu yeterliydi o yüzden çalışmaya ihtiyaç duymadım farklı hobilere yöneldim. Okul varken keşke boş olsam şunu yapsam bunu yapsam dediğim her şeyi şu an yapıyorum. Elhamdülillah güzel bir evliliğim var Allah herkese nasip etsin tabii ki herkes için geçerli değil bu herkesin evliliğe güzel değildir eminim. Ben 23 yaşında evlendim vet her gün insan bir önceki gün için diyor ki keşke bugünkü aklım olsa evet 20 li yaş belki de küçük olabilir
Kesinlikle katılıyorum.Şu kadarını söyleyeyim. 22 yaşında evlendim, o zaman kendimi büyük sanıyordum. Şu an düşününce yaptığım her şey feci geliyor. Kesinlikle evlenme yaşı yükseltilmeli. O yaşlarda doğru seçim yapılması çok çok zor bence
Ya şimdi düşündüm de bende 20 de evlenseydim cok yanlış biriyle evlenirdim Allah korumuş23 yaş küçük değil ya hu ben de siz 20de evlendiniz sandım. Yok yok tamam siz istisna da değilsiniz
Kaç yaşında evlendiniz?Benim istemeye tee liseden gelmeye başlamışlardı.bende sinir oluyordum
Ya şimdi düşündüm de bende 20 de evlenseydim cok yanlış biriyle evlenirdim Allah korumuş
23 de evlendim canimKaç yaşında evlendiniz?
Çok erken değil ama mümkün olduğunca geç olmalı.23 de evlendim canim
Benim için güzel bir zamanlamaydiÇok erken değil ama mümkün olduğunca geç olmalı.