• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen cevap verin

Neslihan8905

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
6
-2
6
23
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?

Hepiniz geç evlendiğiniz ya da evde kaldığınız için konu sahibini kıskanıyorsunuz. Pis mutsuz kadınlar 😒
29da evlendim çoook erken evlenmişim diyorum. Evlilik için ideal yaşı açıklıyorum ;70 :D

Hepiniz geç evlendiğiniz ya da evde kaldığınız için konu sahibini kıskanıyorsunuz. Pis mutsuz kadınlar 😒

Kudra ben 20 yaşında bol tişört, uzun bol şortlarla rapçiler gibi geziyordum shshskdks :D
Ama evlendim boyum uzadı, çok mutluyum :cool: :halay: :63:

Şahika gene şanslı zengin adamla evlendi ben borcunu öde, mtv sini öde fakir fakir çalış :KK70: KudrAlobar KudrAlobar
Zengin Dİ :D alırken zengindi sonra fakirleşti :D o detayı niye herkes atlıyor yaww.
Valla üşengeçlikten karttan yemek söyleyemiyor. Dün bana uzattı kartı yemek söylesene bana diye :D bannağı yoruldu sanırım djjdjd

Çocuk denecek yaştasın. Hayatını yaşamaya bak. Erken yaşta olgun olmaya zorunda kalanlar hiçbir zaman yaşıtlarını yakalayamıyor. Ya çok uçarı kaçarı oluyor ya da yaşından daha olgun oluyor. Bu da aslında çocuklarına dolaylı olarak yansıyor. Nesil çürük devam ediyor.

Fotoğrafla karar vermeyin, belki fotoda güzel çıkmamıştır, kanlı canlı gördüğünüzde etkileyecektir belki, bilemezsiniz.
20 yaşında mısınız gerçekten? Okul, iş falan ne durumda, ne şartlarda nasıl yaşıyorsunuz bilemiyorum ama kimseyle kimsenin zoru ile görüşmeyin, evlenmeyin.
Evliliği birşeylerden kaçış olarak görüyorsanız, görmeyin. Evlilik güzel ama zamanlaması ve kiminle yapıldığı çok önemli.

Zengin Dİ :KK70: alırken zengindi sonra fakirleşti :KK70: o detayı niye herkes atlıyor yaww.
Valla üşengeçlikten karttan yemek söyleyemiyor. Dün bana uzattı kartı yemek söylesene bana diye :KK70: bannağı yoruldu sanırım djjdjd

O adam sana çok dayanmaz şekerim :D

Back