- 23 Şubat 2022
- 6
- -2
- 6
- 23
- Konu Sahibi Neslihan8905
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ısrar neden koca adayı zenginmi?Bende istemiyorum zatn önceden gelenleri hep reddettim ama annem ısrar ettigi için kabul ettim
Hepiniz geç evlendiğiniz ya da evde kaldığınız için konu sahibini kıskanıyorsunuz. Pis mutsuz kadınlarEvlen de gör tersten dünyayı
Hepiniz geç evlendiğiniz ya da evde kaldığınız için konu sahibini kıskanıyorsunuz. Pis mutsuz kadınlar
29da evlendim çoook erken evlenmişim diyorum. Evlilik için ideal yaşı açıklıyorum ;70Hepiniz geç evlendiğiniz ya da evde kaldığınız için konu sahibini kıskanıyorsunuz. Pis mutsuz kadınlar
Hepiniz geç evlendiğiniz ya da evde kaldığınız için konu sahibini kıskanıyorsunuz. Pis mutsuz kadınlar
75'te bebede oldumu tadından yenmezz29da evlendim çoook erken evlenmişim diyorum. Evlilik için ideal yaşı açıklıyorum ;70
Evde kalmaktan son anda kurtulup seninle evlenmeye razı olan ilk adama yapışmışsın işte, ne gonuşuyon.29da evlendim çoook erken evlenmişim diyorum. Evlilik için ideal yaşı açıklıyorum ;70
80 de de koca ölür jdjsjdhdjdj mükimmeell75'te bebede oldumu tadından yenmezz
Bu ısrar neden koca adayı zenginmi?
Üşenmeden bebekte yaptım canımsımcımEvde kalmaktan son anda kurtulup seninle evlenmeye razı olan ilk adama yapışmışsın işte, ne gonuşuyon.
Öyleyse ben bi baksam mı ? Hdjjdjd bakarım büyütürümde nxjsjdjdjdjYada kendisi Brad Pitt :)
Üşenmeden bebekte yaptım canımsımcım
Sormaa Kıvanç Tatlıştuğ gibi bi herifle evlendim
Öyleyse ben bi baksam mı ? Hdjjdjd bakarım büyütürümde nxjsjdjdjdj
Hele bide zenginseeeeO
80 de de koca ölür jdjsjdhdjdj mükimmeell
Cevap şıkkmı corcdan kullanıyorumYada kendisi Brad Pitt :)
Zengin Dİ alırken zengindi sonra fakirleşti o detayı niye herkes atlıyor yaww.Şahika gene şanslı zengin adamla evlendi ben borcunu öde, mtv sini öde fakir fakir çalış KudrAlobar
Ne demezsin canım hatta şöyle düşünüyorum o kadar mükemmel ki ben hak etmiyorum kocamıYaramaz o sana
Senin kocan en mikemmeliiiii
Zengin Dİ alırken zengindi sonra fakirleşti o detayı niye herkes atlıyor yaww.
Valla üşengeçlikten karttan yemek söyleyemiyor. Dün bana uzattı kartı yemek söylesene bana diye bannağı yoruldu sanırım djjdjd