- 23 Şubat 2022
- 6
- -2
- 6
- 23
- Konu Sahibi Neslihan8905
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görücü usulü, tanışma sırasında çok kasıntılı olmaz mı ya?Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?
Bende istemiyorum zatn önceden gelenleri hep reddettim ama annem ısrar ettigi için kabul ettim20 yasinda koca istemezdim acikcasi.
Fotoğrafla evlilik mii olur belki kafa yapınız uyacak yakışıklılık evlilik te bir işe yaramıyor malesef .bir konuşun tanışın belki tanıdıkça seversinzMerhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?
Bende istemiyorum zatn önceden gelenleri hep reddettim ama annem ısrar ettigi için kabul ettim
Universite okucam de o yasta evlenmek iyi degil. Meslegin yok napicaksin koca eline mi bakicaksin. Cok yanlis annene bunu soyle.Bende istemiyorum zatn önceden gelenleri hep reddettim ama annem ısrar ettigi için kabul ettim
Durun 20 yaş için tanışmayı bırak evlilik lafı etmeniz yanlış eğitim yaşınız daha evlilik yaşnda değilsiniz.erkenn evlilik ilerde çoğu boşanmayla bitiyor bende 21 de evlendim şimdi boşanmak için çabalıyorumAy yaşın 20 delircem