Lütfen bir yorumda bulunun...

Kendisi o vakte gelmesine sebep..
1 saat kala ben dedim ki kapat şurayı çıkalım, tamam çıkarız tamam çıkarız, gideceğimiz yer şura deyip durdu..
Gideceğimiz yer şura dediği de pideci..
Ben yemek zorunda mıydım, sineklerin uçuştuğu,yara bantları olan ustaların yemek yaptığı bir yerde yemek..

neden çaba yok, sizce böyle kabullenmeli misiniz

Bunları konuşmalısın işte . Düzelmek onun elinde

Doğru söylüyorsun ama ilişkilerini bilemiyoruz bazı tanıdığım insanlar var öyle insanlardan hoşlanıyorlar bende kesinlikle karşıyım eşim asla bana öyle bişte tavırla yaklasamaz mesela ama işte baskalarinin ilişkisini bilmeden tek bi olayla boşan diyemeyiz

Okadar olayiniz oldumu rezil etcek kadar ya yazmadiniz ya ben görmedim eğer sorunlu bi eşiniz varsa bencede gözden gecirin

Nasıl yani bana bağırılmasından, son sürat trafik kurallarını ihlal ederek araç kullanmasından,benim söz hakkım olduğunu göz ardı ederek davranmasından hoşlandığımı mı sanıyorsunuz?
Bu konuda ciddi olduğunuzu sanmıyorum..

İyi de girdiğiniz lokantayı beğenmemişsiniz döner de olsa olur buraya girmeyelim demişsiniz adam da yiyecek misin döner demiş araba sürerken yok illa merkeze gidelim diyorsunuz ezan okunmuş adam aç yer mi.arayacak hani döner yeterdi? nasıl planlandıysa öyle yapın oruca verin sinirini

Beş yıldızlı hersey dahil otelde mırın kırın edip aç kalan bi arkadaşım var,temizim der durur pasaklının önde gidenidir,hatta bayrak sallayanıdır,o kadar da yakınımdır ciğerini bilirim,siz de muhtemelen öylesiniz,onun da dilinden hijyen lafı düşmez,atalarımız boşuna dememiş pis kimseyi beğenmez diye,ben eşinizin yerinde olsam oturur yerdim valla o pidecide,sözkonusu yemekse babamı tanımam,eşim bile beni aç bekleme Allah aşkına,bi gün açken yakacaksın buraları diye çok korkuyorum der

Iftar vakti oruclu insana, ..hakli olsan bile .orayi begenmedim burayi begenmedim dersen boyle tepkiler gelebilir.

Bunu demek istedim.

Döner de yiyebilirim,merkezde bir yere de gidebiliriz 5 dk lık yol dedim. Döner yicen mi diye bana öyle bir bağırış vardı ki bak buradan dönecem yiyo musun diye.. verdiği tepkiyi anlatamam..

Kişisel hijyenine dikkat eden, ve hiç kimsenin sağlığı ile oynamayan biriyim..
Yeterli olur belki.

Benim eşim de aynen öyle davranıyor. tabi yapar bu şekilde, gayet olağan yani. Böyle davranmayanı var mı acaba?

Allah Allahh yaa! Adam oruç tuttuysa kadın da tuttu! Yorumları okuyan da adam oruçluydu hatun 5 çayından geldi sanır! Açlık bu kadar dokunuyordu madem 1saat erken çıksaydı! Kendinin bile olmayan bir işyerinde son dk ya kadar oturup sonra karısına bağırıp çağırmanın adamlıkla alakası yok!

İki gündür yemiyor bile olsa kimsenin bu şekilde öküz gb davranmaya hakkı yok! Bu normal “insan” davranışı değil, tüm erkekler de böyle değil, kocaları böyle olup bunu normalleştirenler asıl anormal olan!

Sizi hatırladım konu sahibi, zamanla beni seversin diyerek zorla evlendikten sonra ayıya evrilmiş bir kocanız var, tam kıçına tekmeyi yapıştırıp defetmelik kıvama gelmiş! Hale bak, babanızın evinde oturup sizi kapı dışarı çıkamayacak duruma getirmiş yazıklar olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…