Lütfen bir yorumda bulunun...

Madem sizde huyunuzu biliyosunuz o zaman oruca 10 dk kala değil yarım saat kala çıksaydınız zaten günler uzun geç okunuyor onuda hesaba katıp önceden planlasanız bu şekilde olmazdı. Zaten bu işin sevabıda önceden sofraya oturup sabırla beklemektedir. Ama siz aksine birde suyla orucu bozup bidaha yememişsiniz kendi bedeninize azap çektiriyosunuz sevabı günaha döndürmüşsünüz tribiniz kocanıza ama yanlış yapıyorsunuz.

Merhaba, belki beni hatırlamışsınızdır. Buradan bakınca diğer konularıda göz önünde bulundurarak söylüyorum, size karşı olan bir tahammülsüzlüğü var gibi, bunun sebebini siz daha iyi bilirsiniz ama a deseniz öfkeleniyor b deseniz bağırıyor. Belki önceden sizi kaybetme korkusu vardı şuan sizinde ona bir şeyler beslediğinizi bilerek daha rahat davranıyor gibi. Bence konuşmanın zamanı gelmiş gibi, susmak anlayabilen insanlara iyi bir derstir. Sizin yerinizde olsam karşıma alıp bana olan sevgisini sorgulamasını, en ufak şeyde bu kadar tepki hak edip etmediğimi, neden böyle yaptığını düşünmesini isterdim. Biraz durumun farkına varmasını sağlayıp gerçekleri gösterip sonra düşünmesine izine verin ama size şunu söyleyim arada bir inatlaşma kinleşme olduysa eğer erkekler çok çabuk doğruyu göremiyor öfkeden belki uzak kalarak ona biraz zaman tanırsınız, baktınız aynı o zaman siz oturup düşünürsünüz.

Bayram içinse yarın sessiz sakin ailemin yanına gider huzurla bir bayram geçirmeye çalışırdım zira sizin eşiniz bayramı kendinize zehir etsenizde anlayacak veya umursayacak bir tip değil.

Ben bulunduğumuz şehirde iftar saatinden 1 saat önce dedim hadi artık tamam kapat gidelim vakit daralıyor diye..
Son ana kadar bekleyen kendisi..
Onun yüzünden ben de geç açacaktım orucumu şartlar normal olsaydı..
Ben ona rağmen kızmadım,ama bu davranışı asla hak etmedim..
Dediğiniz gibi kendime yaptım, ve gecenin yarısı uyuduğu yerden kalkıp yatak odasına geldi..
En ufak bir çaba,özür vs hiçbir şey yok..

Dediğiniz gibi evet değil..
Benim yüzüm düşük olsa, ya ben kırdım bu yüzden dolayı böyle demez, surat asıyor olurum..
Dediğiniz gibi konuştum da, geçen haftalarda üni okuyacağı ile gidecekti ve bizim aramız bozulmuştu gideceği akşam, kendisine bana olan sevgisini ve bu evliliğin devamını sorgulamasını geldikten sonra da kararını bildirmesini istedim..
Sonuç; şarj aleti kablosu yere atıldı..
Tabi ben ailemin yıllardır yaşadığı muhitte yaşadığım İçin,ve üstümdeki insanları yıllardır tanıdığım İçin ele güne rezil olmamak İçin Allah a sığınıp çekildim köşeme..
Sonrasında o ile gittiğinde mesajda beni bu şekilde çok kırdığını,seviyorum deyip te hareketlerinin bunun aksini gösterdiğini yazdığımda,haklısın daha dikkatli davranacağım demişti ve kaç gün sürdü,en fazla 1 hafta işte bugün patlak verdi..
Kendisiyle oturup normal bir insanla konuşur gibi konuşmaya çalışmam bu saatten sonra, kaldı ki haksız değilim,ve karşıdan öyle bir çaba yok,ve bulunmaz hint kumaşı da değil..
ne olacaksa olsun diyorum bende artık,tıpkı onun gibi..
Ama umarım çok ama çok pişman olur,diye de ekşiyorum içimden..

Başka bir konuna aynı şeyi yazdım şimdi de yazıyorum senin adam tam bir öküz maganda kılıklı
Karşıdakinin sessizliğinden faydalanıp. Üste çıkanlardan

Ben olsam gitmem bayram günü ailesine falan defolup gitsin durumu nasıl açıklıyorsa açıklasın sen de kendi annene git

Alttan aldıkça senin es kişisi kuduruyor

Bütün konularınızı incelemeye çalıştım. Temel sorun siz eşinizi gerçekten sevmiyorsunuz. Sizi sevmesini seviyorsunuz ve de o bundan yorulmuş artık. Birlikte çift terapisine gitmek bir çözüm. Eğer olmuyorsa ayırırsınız yollarınızı çünkü adama da yazık sevilmek onun da hakkı diye düşündüm. Ve tabi siz de sevmediğiniz biriyle ömrünüzü geçiremezsiniz.Aranızda sürekli tahammülsüzlük var. Çok basit şeyler bile evliliğinizin en güzel zamanlarında problem oluyor. Devam etmek istiyorsanız mutlaka birlikte terapiste gidin bence gerçekten böyle çok yıpranır ve de yıpratırsınız.

Hep erteliyor hep susuyorsun bunun farkına vardin mi
Gittikçe pasiflesip eziliyorsun her anlamda bugün oturduğun yerde bu adamla sevgili iken hallini düşün dışardan bir gözle kendi hayatını izle

Valla gayette haklısınız. Onun anası babası için dükkan bekleyin aç aç, koca akşama kadar plan program yapmasın sonra eşine patlasın. Yok öyle bir dünya.
Son dakikaya kadar dükkanda olmak istiyorsa herhangi bir restoranda rezervasyon yaptıracak. Ki gittiği gibi yer bulsun. Ya da dükkana sipariş verecek.
Ama aranızda iletişim sorunu yaşadığınızı da düşünüyorum. Bütün gün iftarda nereye gideceğinizi konuşmadınız mı? Ya da eşiniz sizin o pideci gibi yerlerde yemediğinizi bilmiyor mu?

Ya birde adama hak verenler olmuş cildiracagim
- adam oruç tuttuysa bu kadında tuttu yarım saat daha ac kalsa ne olur
-şu oruç tutuyorum deyip milleti kırıp geçirip küfür hakaret edip bismillah deyip oruç açanlar orucun kabul olduğunu mu saniyor cidden
- ayrıca dükkandan erken çıkmayip son dakikaya kadar sallanan adam olmuş madem açlığa dayanamıyor gidecek yarım saat önce iftar yapacağı yere oturacak
-kadın pimpis yerde yemek yemek zorunda mi
- hadi hepsini geçtim trafik magandaligina ben küfrederim burada adam sinirle azıcık hızlı kullanmış kırmızı ışıkta gecivermis diyen kadınlar o adamin o kırmızı ışıkta ezip geçtiği sizde olabilirdiniz çocuğunuzda anne yada babanizda o zaman diyebilecek miydiniz adam ne yapsın karısına sinirlenmiş ondan hizli sürmüş diye

- son olarak konu sahibi bu adamın sana yapmadığı tek şey fiziksel şiddet kaldi yakında onu da yapacak gibi geliyor maalesef
Hakaretler küfürler arabayı hızla sürmeler tutup seni sarsmalar yakındır ilk tokadı tekmesi
Daha susarsan adamın bunları yapması yakın

Çok haklısın diyorsun, doğru söze ne denir..
Trafikte bağırıp çağırıp direksiyona vurup, beni korkuttuğunu sanıyor evet korkuyorum..
Ama onun o hareketlerinden değil,Allah korusun kaza olmasından.. kendi canımın telaşından daha doğrusu..
Çünkü kendi canını,onun yanında benim canımı düşünüp te adam gibi tartışma üslubünu bile bilerek tartışamayan insanı düşünecek değilim..
O o hareketleri yaparken benim canımı düşünmüyor..
Ben yine iyilik bende kalsın ilerde bir gün ailesi beni kötü hatırlamasın diye, kalktım geldim..
Bana arabada gelirken diyor ki 6 yıl oldu, seni tanıyalı iyi bir bayram geçirmedim diyor.. işe bak, hadi 3 ünde ben hatalıyım diyelim, 6 sında da mı ben hatalıyım..
Kendi öylesine kusursuz ki, karşısında arsızca ona bağıran çağıran,Benim yaptığımı yapmayıp onunla birlikte parlayan biri olsa ne olurdu ki..

Biliyor,daha doğrusu bilmesi gerekiyor..
Beni 6 yıldır tanıyor,ve bilmediğim merdiven altı dükkanlarda,bilmediğim eti yiyen biri değilim..
Ama zulümmüş ona benimle yemek yemek..
Ben 1 saat öncesi başladım,hadi artık gidelim,kapat demeye.. benim o pidecide yiyeceğimden o kadar emin ki o saate kadar bekledi..
Bilmiyorum , haksızsam bana haklıysam ona sorsun Allah bu bayram günü..

Bu evlilikte tek sıkıntılı Benim.. ona göre.
Ve benim tedavi görmem gerek..
Onda kabahat yok,sütten çıkma ak kaşık..

Doğru hatırladınız..
Şu günde öyle bir durumdayım ki öyle bir bayram geçiriyorum ki..
Beyfendi pastanede durmuş bana poğaça alıyor,yemeyeceğim dedim.. yine bir dünya tantana.. güya beni düşünüyor!!
Bana 6 yıldır seni tanıyalı iyi bir bayram geçirmedim diyor, lafa bakar mısınız, bu 6 sında da ben hatalı olabilir miyim..
Dünkü olayda benim hatalı olduğumu iddia ediyor Yani, pişmanlık, üzüntü, merhamet yok bana dün yaptığı şeyler karşısında bide karşıma çıkıp bu lafı söylüyor..
Beni böyle kırdı etti, şimdi bayram namazında beyfendi.. Allah yardımcım olsun diyorum, o sorsun haklıyı haksızı ..

Öfke kontrolsüzlüğü normal değil tabiki. Açlığında çok büyük etkisi vardır. Son dakika “tavuk dönerde yerim” diyip salondan çıkarılan eşe “vazgeçtim” diyince sinirlenmiştir. E bide üstüne adam kaç resteruanta girmiş ve tribiniz yüzünden aç kalmış. Bu kadar zor mu trip atmamak? Oruçlusunuz, yemeğe küsmek çocukluk bence.

Kalma konusunda da mesele mesafe değil, istek. Babasıyla namaz kılmak istemesi çok normal. Eğer sizde kalmıyor olsaydınız bu zaten sorun olmazdı. Sonuçta siz bazı sebeplere bağlayarak ailenizin gönlünü yapmış olacaksınız. Ama o eksik hissedecek.

Hep erteliyor hep susuyorsun bunun farkına vardin mi
Gittikçe pasiflesip eziliyorsun her anlamda bugün oturduğun yerde bu adamla sevgili iken hallini düşün dışardan bir gözle kendi hayatını izle

Ooo şimdiki insanla o zamanki insan arasında dağlar değil,uçurumlar fark var..
O zaman kedi idi bir pısırık kedi, şimdi karşımda bir aslan var..
Ben kendimi tanıyamıyorum ,ben bu tarz olaylara tahammül eden bir insan değildim, ben neden,nasıl bu hale geldim..

Bu kadar öfkeli insana kalp dayanmaz. Gerçekten sinir bozucu.

Benim anlamadığım nokta önce döner demişsiniz , sonra donerle doymayiz demişsiniz. Yanlış mi okudum.?

Kaç restauranta felan girip çıkmadı, bir tanesine girdik, havada sinekler uçuşuyor, elinde yara bandı olan usta hamura elini değiyor, ben böyle yerde yemek yiyemem..
Tabi gözümle görmediğim şeyler de olabilir, ama biliyor ki dışarıda yemek yendiğimiz zaman aynı yemeği 10 liraya bir yerde yiyebileceksem ben 20 lira verir en iyi yerde yemeye çalışırım..

İftara 1 saat kala artık gidelim diyorum ve son dakikaya kalıyor,ezan okunurken daha kepenk kapatıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…