Lütfen bir yorumda bulunun...

E ama bu adamlara bunu biz yapıyoruz be arkadaşım. Bazı kadınlar ne güzel nazlarını geçiriyor kocalarına, etrafında dört dönüyor kocaları. Bu biraz fazla fedakarlıktan bence. Siz alttan ala ala adamı alıştırmışsınız belkide. Evlenmeden de böyle miydi yada ilk günlerde?

Ben de çok fedakar bi insanım gerçekten içten gelen bi şekilde. Ama sürekli kendimi durudrmaya çalışıyorum. Zamanla yaptığımız değer gören fedakarlıklarımız “halihazırda yapmamız gereken zorunluluklar” oluyor yapmayınca da kötü olan biz oluyoruz.

Sizin ilişkinizde de bunu sezdim

Kesinlikle değildi..
Üzerime titrerdi, dediğiniz gibi Peşimde dönerdi..
Ben kendisini sevmeyerek evlendim, evlendikten sonra sevdim..
Kör kütük aşık falan değildim Yani ,böyle olsa arkama bile bakmadan kaçardım..
Bilmem anlatabildim mi, şuan onu sevdiğimi biliyor ya, evlendik te .. tamaaaaam çaba yok,kırsa da önemli değil,aynı ev içindeyiz.
Yapsın bakalım..

trafik ve araba sürme konusunu ayırt ederek söylüyorum doğal karşılama değilde burda biz sadece okuyucuyuz her insanın bazen patlama anları oluyor sizin hiç olmadimi mesela sinirlenip birinin kalbini kirmisliginiz olabilir kimse dört dörtlük değil evliliklerde filimlerdeki gibi olmuyo illaki iniş çıkış oluyor

İşte bizde ben bağıran hiç olamadım..
Zaten ben onun gibi arsızlaşamam, ses tonum en sinirli anımda konuşma tonudur benim, ve ben sinirlenirsem Benimle birlikte kendisi de parlar.. hani evlilikte biri ateş iken diğeri su olmalı derler ya, o yok bizde..
O sinirli ise, o her durumda haklıdır, ama ben sinirli isem de yine o haklıdır..

Ozman hiç yüz verme kendini hep haklı ilan ediyorsa ama en azından konusun insan içinde bişey yokmuş gibi davranın

Kusura bakmayın bu adama zerre hak verilmez, vereni de anlamam mümkün değil.
Açlık öfke yapıyorsa, dayanamıyorsa tutmasın oruç moruç arkadaşım bunun "Ama açken bla bla"sı olmaz, adam trafiği tehlikeye atmış, var mı daha ötesi? Bi kendi canı yok ortada, karısının, başkalarının da canı var; başlarlar böyle sinire, trafik "Ama benim sinirim şey olmuştu, ama ama benim moralim bozuktu" dinlemez, şakası yok bu işin. Sorumsuz, iradesiz adam!

Direkt empati yapacağım, eski konularınızı bilmem etmem ama benim şu hayatta belli çizgilerim var, ben de fevri insanımdır, ben de bazen denk gelir haksız yere hırpalarım eşimi ama özürümü de dilerim sakinleşince ve en sinirli anımda bile direksiyon başındaysam elim ayağım titriyorsa sinirden kenara çekerim gaza basmak yerine.net ve benim için bu "Öfkeyi trafikten çıkarma" davranışı, bir insandan tiksinme sebebimdir, direkt magandalıktır, ilkelliktir.
Eve girdiğimizde o ev yıkılırdı adamın başına o kadar diyeyim.
Ha şunu da ilave edeyim, siz haykırsanız bağırsanız eşiniz size şiddet gösterir %99.9 ... Direksiyondaki hali bunun ispatı. Ya içinize ata ata idare edeceksiniz, ya ortalığı bi yıkacaksınız her şeyi göze alarak ya da pasif direnişin kralını yapacaksınız. Hiç güzellikle çözülesi bir durumu yok bunun gördüğüm kadarıyla.

İniş çıkış böyle olmaz. Anlaşmazlıklar tartışmalar tabii ki olur ama böyle kimse kimseye hele de böyle komik bi nedenle bağıramaz, kimse kusura bakmasın ama bu çok gülünç. -döner mi yiyelim?-doymayabiliriz başka bir yere gidelim. -hörörörörörö!!! Bunun yaşandığı yerde saygı yok, seviye yok hanımefendi. Koskoca kadın, pide yemek istemedi diye adam zaten sinirlenip tavırlı yaklaşıyor sindiriyor baştan, saygı duymuyor, değer vermiyor anlayabiliyor musunuz? Kimse kimsenin malı değil nikah kıyıldı diye öyle yok sinirlendim yok bilmemne diye böyle ezemez. Anlayış sevgi değer tahammül yoksa evlilik anlamsız. Bunu sıradan iniş çıkışlar olarak görüyorsanız bakış açınızı değiştirin. Bu seviyesizlik.

Tamamen haklısınız..
Mübarek bayram geldi, ailemi ,yaşlı dedemi,babannemi huzursuz etmek istemiyorum..
Ve şunu da ekleyin demişsiniz yanı ev başına yıkılırdı diye, benim babamın evinde oturuyoruz ve o beni bu çevrede o kadar rezil etti ki bağırarak alta üste..
Ben bu dairenin kapısından aylarca dışarı çıkamadım , utancımdan.. balkondan binanın önüne baktım kimse yoksa dışarı çıktım..
Ben onun kadar utanmaz olamam..
Güzellikle çözülecek yanı yok ,haklısınız ..
Ve benim de onu kocamdır yapar diye sineye çekecek halim yok..
Bayram bir geçsin bakalım..

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok haklısınız..
Diyecek lafım Yok,
Hala açım, kendimi üzmekten hırpalamaktan başka bir şey de yapmıyorum..
En kötüsü de ben burda böyle kavrulurken gamsız bir şekilde içerde uyuyan koca olacak insan..

Lütfen kendinizi yıpratmayın böyle, canınıza yazık. geçin mutfağa güzel birşey hazırlayın kendinize. Gerisini sonra düşünürsünüz.

Evveliyatı da varsa, bu muameleyi çekmek zorunda değilsiniz zararın neresinden dönerseniz kar.
Ancak naçizane söylemeden geçemeyeceğim, utanması gerekenler utanmıyorken, siz iki kişilik utanç sırtlanmak zorunda değilsiniz. Kimi insanlar "Rezillik çıkacak" deyip sustuğu için (mesela siz), çıkan rezilliklerin ardı arkası kesilmiyor ya. Siz bunu bir düşünün. Haklının, haksızdan çok sesinin çıkması rezillik değil, düzene meydan okumadır.
Hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim.

Kesinlikle haklısınız geri adım atmayın.
Aç kalarak şu an kendinizi cezalandırıyorsunuz yapmayın.
Lütfen gidin karnınızı doyurun kahvaltılık bir şeyler atıştırın.
Açlık sizi hasta edebilir ve eşiniz için inanın değmez kendinize yaptığınız bu eziyet.
O ne kadar rahat ve pervasızca uyuyorsa
Siz de ondan daha umarsız olun, sadece kendinizi düşünün.
Bayram vesilesi ile bence biraz aileniz de kalın ve düşünün.
Ne yapacağınıza sakin sakin karar verin.
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Haklısınız.. bir söz var, edepli edebinden susar,edepsiz ben susturdum sanar diye..
Çok sevdiğim bir söz ..
Aynen benim dururmumu anlatıyor şuan..
Beni korkutup susturduğunu sanıyor, ama tek nedeninin ele güne rezil olmak olduğunu bilmez..
Diyecek bir şeyim yok Allah sorsun..
Susan insanların çığlıkları daha büyük olur ama bilmiyor.. sonunu uçuruma sürüklüyor, ne diyeyim yapsın..

konunuz gereksiz çok uzun geldi kusura bakmayın hepsini okuyamadım. sadece şunu söyleyeceğim neden iftara 10 dk kala çıkıyorsunuz plansızlık burda. 10 dk da düzgün bir yer bulmak tabiki zor ve erkekler açken kendilerinde olmuyorlar. bu bağırıp çağırmasını haklı çıkarmıyor tabiki ama bile bile lades olmuş sizin durum..

Almazsa bu böyle gider

Buna benim sağlığım el vermiyor malesef..
Ben o arabayı öyle kullanırken kendimden korktum iki ellerim de parmaklarım bir anda öyle uyuştu ki,devamlı yumruk yapıp açtım elimi..
Allah korusun o stresle felç geçirsem..
Canı yanacak mı,üzülecek mi benim için.. bundan artık hiç ama hiç Emin değilim..

Sabret ve de bayram planiniz bozulmasın. Öfke kontrolü yok dediniz. Eminim pişman olup vicdan azabı cekiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…