Selamlar arkadaşlar.Ben eşimle 12 yıldır evliyim eşimin 2.eşinden olan çocuğu son 4 yıldır hariç hep benle yaşıyordu 4 yıldırda üniversitede ara ara geliyor…ilk eşinden olan çocuğu ise annesiyle yaşıyordu ama annesinin kız arkadaşıyla ilişki yaşama başladı onla aynı eve taşındı ve bu süreçte annesini çok kırdı hatta bütün aileyi çok üzdü anneside eşyalarını bi depoya kapattırıp baba ocağına döndü…Bu çocuk 28 yaşında 1 yıldır o kadınla yaşıyordu,geçen haftalarda 2 gün kalmaya geldi kız arkadaşımın kızı geldi bende buraya geldim dedi,bende tamm dedim daha sonra valizini vs getirdi ara ara gelir üstümü başımı değiştiririm dedi yine tamm dedim.Bu haftasonu yine kalmaya geldi yarında tamamen eşyalarını almaya gidecek kadın bildiğiniz ortak kurdukları evden bunu kızını bahane edip kapı dışarı etti yani…Bu arada bütün herkese borç takıp kadınla bir güzel yemişler,o yüzden çevresinde arkadaşı vs de kalmadı artık sanırım.Ama benimde 2 tane ele avuca sığmayan evladım var,inanın uykular tutmaz oldu artık,küçük değil ki kocaman adam olmuş.Bi ev tutsun dedim babası dedi ki ne evi cebinde minibüs parası bile yok,eşiminde maddiyatı yok kardeşinden borç almış odaev kuramaz,depoda annesinin eşyaları var bi ev tutulsa annesi gelse maliyetler vs..Yani arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım yıllardır hep bi sorumluluk altındayım ve çok üzgünüm sizin fikirleriniz nedir çok ihtiyacım var