Lütfen beni yargılamadan okuyup cevap verin

Bu kadar abartan kadın ya da erkekten uzak durmak lazım. Belli ki sıkıntısı var ve kapatmaya çalışıyor. Fiziği de beğenmiyorsun. Zaten bu abartı huylu olanların huyu da 180 derece değişiyor

Belki de adamcağızda konuştuğum kız Türkçe bile yazamıyor Napayım artık yarı yolda bırakmak olmasın diye devam ediyordur kimbilir. Veya 39 numara kürek kadar ayakları var diyordur bilemezsin
Sanırım siz 1.50 boyunda ve 25 numara ayakkabı giyiyorsunuz insallah boyunuz uzar birgün
yoksa bu kadar kötü kalple yasamanmaz kalbinize saglık dilerim

aiiyy, klavyeniz mi bozuk? Çok zor oldu okumam ve anlamam.

Konuya gelince; boy ve irilik benim içinde önemlidir. Hemen hemen sizin boylarınızdayım, ve benden minyon erkek aşırı iyide olsa bir şey hissedemiyorum. Kendimi feminen onu maskülen hissetmiyorum bi kere öyle olduğunda. O yüzden, hiç görüşmemeyi tercih ediyorum. Ama işin diğer tarafı, erkeklerde bence kendilerinden iri ve uzun kadınlarla beraber olmak istemiyor. Onlarında benzer hissiyata girdiğini düşünüyorum. Ama sizinkisi sizi seviyor gibi görünüyor herşeye rağmen. Ve sizde onunla beraber olmayı kabul ettiğinize göre boş değilsiniz. E burada ailelere laf düşmez pek (konu tip olduğu için)

Para nelere kadir burda boyu kısa tipi öyle kendisi böyle at tut ama adamın yanında kuzu kesil çantana koyduğu 1000TLyi al Konu sahibesi adamın parası var ama kendisini hiç sevmiyorum ne yapayım parayı mı seçeyim diye soruyor. Valla bence parayı seçmelisin konu sahibesi, şöyle Türkçe konuşan yazan birinin kabul ettiği için de o adamın ayaklarının suyunu döküp içmelisin

Son düzenleme:
Ozetle zengin adam guzel kiz iliskisi mi?ben devam diyorum.para onemli

Yahu öncesinde de çirkin değilsin ki.
Niye bu üyeyi bu kadar ballağınızı anlamadim.fotoğrafı görünüor görüyoruz yani.
Zayifladiginiz için azminiz için tebrikler bibibella.oldugumuzun en iyisi olmak önemli.ama şimdi de güzel demek üyeyi kandirmak yani

Bibibella yı ballamıyorum. Üye düğün fotoğrafını da paylaşmıştı sitede. Evet, kilo fazlası vardı ancak çirkin değildi.

Ben ödeyeyim diyorum yok sen ödeme diyor ben yemek ödediysem sen çay kahve küçük şeyler öde diyor
Benim anlamadığım hesap geldiğinde parayı size verip sen ödemi diyor? Kendi direk ödesin.
Gerçekten saçma geldi. Ezik gibi sizde o parayı alıp ödememi yapıyorsunuz? Daha neler duyacağım diyorum ama her seferinde şaşırabiliyorum. İnsanlar çeşit çeşit

Eski fotolarımı gordünüz mü ben çirkinim dediğimi hatırlamıyorum şişmandım dedim burdaki bir çok kişi de beni tanıyıp biliyor fotolarımı size neden bu kadar dert oldu ballandırmaları
En iyi olmak gibi bi derdim yok şişmankende gayet mutluydum sağlık için bu ameliyatı oldum evet iyi oldu yoksa ben kimsenin dış görünüşüne bakmam kalbine ve zekasına bakarım sizede tavsiye ederim gördüğünüz gibi gayet güzel olunabiliyor ama zekaya birşey yapılamiyor

kıyamam niye bu kadar uğraştın, yorumlarına baksan anlardın

Yanlis ifade etmek istemem cirkinsiniz asla demiyorum hos bi hanimsiniz ama bu jadar ballamayi anlamlandiramadim adriana lima degiksiniznyani.fazla geldi

Sevgilinizin fiziksel özellikleri kötüyse sizinde Türkçeniz kötü öyle düşünün :)

Evet,eli yüzü düzgün,huyu b.k bir adam denk geldiginde ailecek sogursunuz sanırım.
Ben çok güzelim,adam da alabildiğine çirkin dediğiniz anda o film bitti zaten.
İnsan güzel gördüğünün kusurlarını gormez.
Ek olarak siz bu oğlanı bırakin ki gerçekten hak eden biri alsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…