Lütfen beni yargılamadan okuyup cevap verin

Evet mantıksal egitim olarak denkiz çok da iyi biri evet ailem fiziksel olarak begenmez
ailen adamın koynuna girmeyecek sonuçta

Önemli olan sizin ne hissettiğiniz. Cinsel çekim var mı, ben bu adamla sohbet ederim bir ömür diyebiliyor musunuz?

İçten içe onu beğenmeye devam ederseniz hisseder bence.

Adamın yanında Türkceyi böyle katlederek konuşuyorsan hiçte boyunu takıntı yapma sen düzgün kelime kullanamiyorsun oda kısa birbirinizi tamamlarsiniz

O herif dediğin kim kız hiç bisey anlamadım jchch

Haklısınız, bu adamda da görgü yok mesela; bu adamı görgülü sanıyorsanız, sanmayın.

yazım yanlışlarından içim kaktı
adamı cinsel olarak arzuluyor musunuz
hani huyu güzel olsun deriz tamam da bazı şeyler de önemli

Boyunuz uzun olduğu için sanırım klavyeye çok uzak kalıyorsunuz. Bu yazım yanlışları başka türlü açıklanamaz. Şu kadarını söyleyeyim. İnce düşünen insan ben ince düşünüyorum demez ve bir tane istiyorsanız bir tane alır on tane değil. O kadarı görgüsüzlüğe girer çünkü. Ya siz abartıyorsunuz ya da adamda bir sıkıntı var.

Ekranı secemiyo olabilir arada ki mesafeden kbbkhkhh

Fotoğrafını görmeyenler, güzellik açısından yazdığını sanacak şimdi. Eşiniz o dönem zayıf, ince bir adammış o kadar.

İşte çok şisman olunca insanlara çirkin geliyordu demek yoksa ben hep ozguvenli bor kadındım öyle olmasa isoyu nasıl kapayım su gibi uşaktı

Sana kilo ver demişlerse o dönem, inadından vermemişsindir bence; veremeyeceğinden değil.

Düğün fotoğrafında da çirkin değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…