Lütfen beni yargılamadan okuyup cevap verin

Niye bu üyeyi bu kadar ballağınızı anlamadim.fotoğrafı görünüor görüyoruz yani.
Zayifladiginiz için azminiz için tebrikler bibibella.oldugumuzun en iyisi olmak önemli.ama şimdi de güzel demek üyeyi kandirmak yani
Bide sizi gorseydik

Cirkin demek haddim degil asla cirkin demedim adriana lima da degil ama fazla ballandirmissiniz yoksa elbette hos bi hanim

Adriana Li.ma'da normal sizin, bizim gibi bir kadın. Modellik geçmişi olan bir kadının, profesyonel çekim fotoğraflarına bakarak kendi hayatımızla, onların hayatını mı kıyaslayacağız ?

O insanlarda katı beslenme prensiplerini
bıraktıklarında; sporu bıraktıklarında kilo alıyorlar. Adriana'nın hamilelik dönemi fotoğrafını hatırlayın. Bknz.

Son düzenleme:
Niye bu üyeyi bu kadar ballağınızı anlamadim.fotoğrafı görünüor görüyoruz yani.
Zayifladiginiz için azminiz için tebrikler bibibella.oldugumuzun en iyisi olmak önemli.ama şimdi de güzel demek üyeyi kandirmak yani
Kişi nasıl bakarsa öyle görür derler

Eski fotolarımı gordünüz mü ben çirkinim dediğimi hatırlamıyorum şişmandım dedim burdaki bir çok kişi de beni tanıyıp biliyor fotolarımı size neden bu kadar dert oldu ballandırmaları :KK66:
En iyi olmak gibi bi derdim yok şişmankende gayet mutluydum sağlık için bu ameliyatı oldum evet iyi oldu yoksa ben kimsenin dış görünüşüne bakmam kalbine ve zekasına bakarım sizede tavsiye ederim gördüğünüz gibi gayet güzel olunabiliyor ama zekaya birşey yapılamiyor
Ben seni real de iki defa görmüş biri olarak ,yorumumu yapayım ☺️ilk gördüğümde “vayy Bibibellanın cildi ne güzelmiş , yüz hatları da çok hoşmuş” diye düşünmüştüm . Ama yüzüne karşı söyleyememiştim konumuz hep kediler olduğu için ☺️fırsat olmamıştı . Şimdi konusu gelince burdan söyliyeyim bari . Bir de realde daha minyon ve zayıf görünüyorsun onuda ekliyeyim . Gayet hoş bir taş gibi hatunsun , tarafımdan tescillendi 🤓

Anladım yok hayır yüzü bozuk degil çirkin derken kellik yakısmıyor ondan hızlıca yanlıs telaffuz ettim eski saçlı halleri gayet hoş
Kel diyince benim kafamda canlanan asdfg
jason-statham-the-bee-keeper-filminde-david-ayerle-calisacak.jpg

Tamam bende yorumumu beni beğenmeyenler üzerinden yaptım ne alaka şimdi

Hiç mi aşık olmadınız?
Şu an bana Kıvanç Tatlıtuğ gelse benim için güzel olan erkek arkadaşımdır. Çünkü insan sevdiğini güzel görür. Kusurlarına değil güzelliklerine odaklanır.
Okuduğunuzu anlama sorununuz mu var ? Bende onu diyorum aşık olsa kelde olsa çirkinde olsa güzel gorürdü ama o baktigi yerde sadece kel ve çirkin bir adam goruyor yani sevmiyor

Ben seni real de iki defa görmüş biri olarak ,yorumumu yapayım ☺️ilk gördüğümde “vayy Bibibellanın cildi ne güzelmiş , yüz hatları da çok hoşmuş” diye düşünmüştüm . Ama yüzüne karşı söyleyememiştim konumuz hep kediler olduğu için ☺️fırsat olmamıştı . Şimdi konusu gelince burdan söyliyeyim bari . Bir de realde daha minyon ve zayıf görünüyorsun onuda ekliyeyim . Gayet hoş bir taş gibi hatunsun , tarafımdan tescillendi 🤓
Ayy 🙈🙈 teşekkürler canım 💋 konu birfen bana nasıl geldi ki bende anlamadım sanki ben çok guzelim diye bi iddam olmuş gibi konuştu bazılari anlamadım ki burda her halimi payladan bir insanım 🤷🏼‍♀️

yemek parasını ödesin diye çantasına para koymayan, bir zahmet kültürlü sevgilim var demesin ..milletin kültürlü sevgilileri neler yapıyor

Okuduğunuzu anlama sorununuz mu var ? Bende onu diyorum aşık olsa kelde olsa çirkinde olsa güzel gorürdü ama o baktigi yerde sadece kel ve çirkin bir adam goruyor yani sevmiyor
Hem konuyu açan hem de siz A1 düzeyi bile olmayan bir Türkçe kullandığınız için anlayamıyoruz kusura bakmayın ✋🏻

Ayy 🙈🙈 teşekkürler canım 💋 konu birfen bana nasıl geldi ki bende anlamadım sanki ben çok guzelim diye bi iddam olmuş gibi konuştu bazılari anlamadım ki burda her halimi payladan bir insanım 🤷🏼‍♀️
Aynen , bir de sen her doğal halini paylaşan birisin . Bunu da pek kimse yapmaz , hiç bir resminde oynama yok . Gayet doğal resimlerini paylaşıyorsun ki ben de resim çekilirken bazı foto

Shoplu uygulamalardan çeliyorum ki bunu çoğu kişi yapıyor . Bakınız instagram ☺️herkesin yüzü aynı . Bu yüzden senin doğallığını seviyorum ve doğal olarak güzel bayansın .

Sağ ol canım valla o filtreleri hiç sevmiyorum ben 🙈 telimde güzel yuz modu bile kapali :)
Senin filtreye ihtiyacın yok zaten. cildi kaymak mı derler pürüzsüz , gergin fresh .. yanliş terimlemek istemem ☺️bu arada şimdi bana da derler neden bu arkadaşı ballandırıyorsun diye ..yüzyüze gördüğüm için çünkü 😏

çantaya para sıkıştırıp hesabı sen öde kendini güçlü gör nasıl bir mantık yahu
Deme öyle noop
Eğitim olarak denkizler ki (!) kjdhhhsjhdhs
Yoksa şu yapılanın mantıksızlığı sorgulatırdı.
Denkizler ki sorgulamıyor jkjfjfjks
ALLAH'ım tuttum bu kelimeyi.
Denkiz.

Al Unus Unus cum okuyup anlayamadigin a1 cümle .A1 baslangic seviyesinde kolay en anlasilir basit cumle demek bu arada.bunu anlayamayip kendine laf dokundurman .ahjanajajjajajajj 😂😂😂😂 sabah sabah güldüm saol 🫶

Eklentiler

• Screenshot_2023_0523_081013.png
    Screenshot_2023_0523_081013.png
    162,7 KB · Görüntüleme: 46
fotoğrafı olan birine görsel eleştiri yapmak için fotoğrafın olması şart bence. adil bi tartışma değildi zaten.
sen de çok güzelim herkes beni kıskanıyo diye konu aç kız hakkındır dksjks

Cirkin demek haddim degil asla cirkin demedim adriana lima da degil ama fazla ballandirmissiniz yoksa elbette hos bi hanim
Adriana Lima ne alaka şimdi ?
Bibinin öyle bir avuntusu mu vardı da kıyasladın :D
Bibi guzu gör bak kimlerle kıyaslanıyorsun
axjkdhjdd

Back