Lan banane bu şişman kadından forumda bu şişko kdını okuyoruz duruyoruzfotoğrafı olan birine görsel eleştiri yapmak için fotoğrafın olması şart bence. adil bi tartışma değildi zaten.
sen de çok güzelim herkes beni kıskanıyo diye konu aç kız hakkındır dksjks
Sevdigi çocugun hem kel, hem bodik, hem de cılız olduğu halde eğitimde denkiz olan 1,75'lik türkçenin illegal katili hemşire gızın forumcana İRİ olduğunu biz konuşuyoruz mu he ? Ne bu şimci ? dhajddLan banane bu şişman kadından forumda bu şişko kdını okuyoruz duruyoruz
herkes er ya da geç özüne dönüyo da arkadaşınki biraz hızlı ve şuursuzca olmışSevdigi çocugun hem kel, hem bodik, hem de cılız olduğu halde eğitimde denkiz olan 1,75'lik türkçenin illegal katili hemşire gızın forumcana İRİ olduğunu biz konuşuyoruz mu he ? Ne bu şimci ? dhajdd
Gözü de kör he kızın.
Yazdıklarınıza bakarak sizinki bir arkadaşlık/dost ilişkisi.. Duygusal bir şey hissetmiyorsunuz, bence daha fazla uzatmadan bunun farkında olun ve karşı tarafla duygusal ilişkinizi bitirin. Konu ailelerin istememesi değil; aslında sizin içiniz almıyor.8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Şişman kadın kim kız ben mi iriyarı cankızzcımLan banane bu şişman kadından forumda bu şişko kdını okuyoruz duruyoruz
Bana şişman dediler ledim uhüüüuSevdigi çocugun hem kel, hem bodik, hem de cılız olduğu halde eğitimde denkiz olan 1,75'lik türkçenin illegal katili hemşire gızın forumcana İRİ olduğunu biz konuşuyoruz mu he ? Ne bu şimci ? dhajdd
Gözü de kör he kızın.
Terbiyesiz!Lan banane bu şişman kadından forumda bu şişko kdını okuyoruz duruyoruz
Yanlis ifade etmek istemem cirkinsiniz asla demiyorum hos bi hanimsiniz ama bu jadar ballamayi anlamlandiramadim adriana lima degiksiniznyani.fazla geldi
Bak bana şişman dediler diye kalktım gene spora gidiyorumDurup dururken Z zxshermine 'inBibibella 'yi ovmesini mi kiskandiniz???
Bu forum bu kiskancligin benzerini daha once gordu mu acaba? Size ne yahu, isterse Kleopatrayla esdeger guzellikte gorur, bir de kendinize 'fazla geldi', 'uyeyi kandirmak gibi olur' deme haddini nereden buluyorsunuz? Guzellik skalasini size gore mi belirliyoruz? Istedigim kisiyi istedigim kadar overim yani, baskasi gelip fazla ovdun derse sanane seni ne ilgilendiriyor derim, Z zxshermine kibar bir uye ona denk geldiginiz icin dememis, onun yerine de ben diyeyim
Yanlis ifade etmek istemem cirkinsiniz asla demiyorum hos bi hanimsiniz ama bu jadar ballamayi anlamlandiramadim adriana lima degiksiniznyani.fazla geldi
Adriana Lima diilsın bizimle diilsınAdriana lima mı kıstasınız
Hastayim belgesiz dolanmamana bcbxhxhAdriana Li.ma'da normal sizin, bizim gibi bir kadın. Modellik geçmişi olan bir kadının, profesyonel çekim fotoğraflarına bakarak kendi hayatımızla, onların hayatını mı kıyaslayacağız ?
O insanlarda katı beslenme prensiplerini
bıraktıklarında; sporu bıraktıklarında kilo alıyorlar. Adriana'nın hamilelik dönemi fotoğrafını hatırlayın. Bknz.
Bknz.Belgeyle konuşuyor kadın.Hastayim belgesiz dolanmamana bcbxhxh
İrilik ile şişmanlıgı ayırt edemiyorsanı bu saatten sonra anlatmaya ugrasamam ama dur yine de lazım olur irilik : uzun boy uzun bacak geniş omuz kaslı yapı vucüt şişmanlık : bolca kilo yagŞişman kadın kim kız ben mi iriyarı cankızzcım
Uzun boy uzun bacak geniş omuz kaslı vucut yapısı hmm benden bahsediyorsun yaniİrilik ile şişmanlıgı ayırt edemiyorsanı bu saatten sonra anlatmaya ugrasamam ama dur yine de lazım olur irilik : uzun boy uzun bacak geniş omuz kaslı yapı vucüt şişmanlık : bolca kilo yag
ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der
E bize ne senin kel kültürlü sevgilinden seninde boyundan posundan güya güzelliğinden.. forumda seni okuyup duruyoruz.. git sevgilinle konus sıkıntılarınıLan banane bu şişman kadından forumda bu şişko kdını okuyoruz duruyoruz
Kilo bile herkese yakışmıyor, kilosu ile bile kendini beğendiren biri var burda, zayıfı herkes beğenir, marifet kilolu iken kendine baktırmakta.Lan banane bu şişman kadından forumda bu şişko kdını okuyoruz duruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?