Lütfen beni yargılamadan okuyup cevap verin

fotoğrafı olan birine görsel eleştiri yapmak için fotoğrafın olması şart bence. adil bi tartışma değildi zaten.
sen de çok güzelim herkes beni kıskanıyo diye konu aç kız hakkındır dksjks
Lan banane bu şişman kadından forumda bu şişko kdını okuyoruz duruyoruz

Sevdigi çocugun hem kel, hem bodik, hem de cılız olduğu halde eğitimde denkiz olan 1,75'lik türkçenin illegal katili hemşire gızın forumcana İRİ olduğunu biz konuşuyoruz mu he ? Ne bu şimci ? dhajdd
Gözü de kör he kızın.

Son düzenleme:
herkes er ya da geç özüne dönüyo da arkadaşınki biraz hızlı ve şuursuzca olmış şikayeti basıp geçtim, hiç beğenmediği ama parası için beraber olduğu denkiz arkadaş hayatına geri dönsün

Çirkinler de egosunu tatmin etmek için aldatıyor yanlız, bunu da göz önünde bulundurun, çirkinler aldatmaz diye bir kaide yok, adam adam olsun yeter ki, yakışıklı çirkin farketmiyor,
Arada sevgi aşk yoksa yol yakınken ayrılın derim, para gözünüzü kör etmesin, denklik önemli, eskiler boyu boyuna huyu huyuna diye boşuna dememişler

Yazdıklarınıza bakarak sizinki bir arkadaşlık/dost ilişkisi.. Duygusal bir şey hissetmiyorsunuz, bence daha fazla uzatmadan bunun farkında olun ve karşı tarafla duygusal ilişkinizi bitirin. Konu ailelerin istememesi değil; aslında sizin içiniz almıyor.

Yanlis ifade etmek istemem cirkinsiniz asla demiyorum hos bi hanimsiniz ama bu jadar ballamayi anlamlandiramadim adriana lima degiksiniznyani.fazla geldi

Durup dururken Z zxshermine 'in Bibibella 'yi ovmesini mi kiskandiniz???

Bu forum bu kiskancligin benzerini daha once gordu mu acaba? Size ne yahu, isterse Kleopatrayla esdeger guzellikte gorur, bir de kendinize 'fazla geldi', 'uyeyi kandirmak gibi olur' deme haddini nereden buluyorsunuz? Guzellik skalasini size gore mi belirliyoruz? Istedigim kisiyi istedigim kadar overim yani, baskasi gelip fazla ovdun derse sanane seni ne ilgilendiriyor derim, Z zxshermine kibar bir uye ona denk geldiginiz icin dememis, onun yerine de ben diyeyim

Bak bana şişman dediler diye kalktım gene spora gidiyorum incindim

Yanlis ifade etmek istemem cirkinsiniz asla demiyorum hos bi hanimsiniz ama bu jadar ballamayi anlamlandiramadim adriana lima degiksiniznyani.fazla geldi

Bütün kadınlar güzeldir şekerim. Biz birbirimizi övmeyi severiz. Böylece modumuz da yükseliyor. Baksana taş gibi hatun dolu burası. Kıskançlık cildinize zararlı çabuk kırışırsınız

Hastayim belgesiz dolanmamana bcbxhxh

İrilik ile şişmanlıgı ayırt edemiyorsanı bu saatten sonra anlatmaya ugrasamam ama dur yine de lazım olur irilik : uzun boy uzun bacak geniş omuz kaslı yapı vucüt şişmanlık : bolca kilo yag
Uzun boy uzun bacak geniş omuz kaslı vucut yapısı hmm benden bahsediyorsun yani git iki profilimde gezde feyz al

Gercekten cok kulturlu ve seckin biriymis ben size hak verdim.

E bize ne senin kel kültürlü sevgilinden seninde boyundan posundan güya güzelliğinden.. forumda seni okuyup duruyoruz.. git sevgilinle konus sıkıntılarını

Kardes sevgi kriterin bu mu? Adamin odedigi hesaplari okuduk sadece..
Ayrica gonul kimi severse guzel odur, yakma adamin basini kurtulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…