8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Beğenmediğiniz insanlarla birlikte olup, sonra da kendinizi övüp övüp, karşı tarafı yerin dibine sokup durmayın.seven kişi bu muhabbeti yapacağı biriyle yanyana gelmez zaten.size lâyık olmadığını düşündüğünüz kişilerle neden birşeyler yaşamaya çalışıyorsunuz ?.ülkedeki erkek seviyesi ortada.yaa yakişiklılıktan kısacaksın, ya huydan, yaa ahlaktan, ya başka şeyden.biz yetinmek zorundayız.bizim ideal ve tam istediğimiz ilişki yaşama lüksümüz yok bu ülkede.anneniz o pembe gözlükleri bir çıkarsın önce.kaç yaşına gelmiş hayatın gerçeklerini kabullenememiş mi? Burada açılan ilişki konularında bile kadıncağızlar milletin peâinden koşa koşa, zorlaya zorlaya anca ucunda kiyisından birşeyler yaşayabiliyor.bulduğumuza şükredeceğiz.güzel olmak, eğitimli olmak da fayda etmiyor.8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Özeti ve Türkçe meali var mı?
Evet mantıksal egitim olarak denkiz çok da iyi biri evet ailem fiziksel olarak begenmezYazınızı çok zor okudum Türkçeyi resmen katletmişisiniz.
fiziksel özellikten dolayı mı kabul etmeyecek aileniz? Güzellik gelip geçicidir. Seviyor ve anlaşıyorsanız ayrılmayın ailenizi ikna edin
Adamın dış görüşünü o kadar yermissiniz ki fiziksel özellik önemli değil huyları çok iyiymiş bunlar daha önemli dicektim ama şuan diyemiyorum. Ailenizden ziyade zaten siz fiziki özellikleri anlatırken yerin dibine sokmussunuz gibi hissettim. Saçına kadar laf etmişsiniz. Anlamadigim adam bu kadar donanımlı ve iyiyken neden kendini fiziken beğenmeyen birine bu kadar tolerans sagliyor. Şahsen biri bana böyle yaklassa bı yerden sonra uzaklasirdim sanırım. Siz ondan uzun ve irisiniz oysaki adam için bu problem olabilirdi kompleks yapabilirdi ama tam aksine sizi goklere çıkarmayı tercih ediyor8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
O kadar çok yazım yanlışı yapmışsınız ki okurken geri dönüp dönüp tekrar aynı cümleleri okudum. Adamı fiziksel olarak hiç beğenmiyorsunuz ama bence bu sorun edilmemeli bence. Şimdi şöyle ki fiziksel olarak iyi olsa sizi sevmese seviyor gözükse sürekli başka kadınlar olsa hayatında daha mı iyi olacak? Adam sizi seviyorsa anlaşabiliyorsanız fiziksel özellikleri sorun etmeyin bide aileniz neden adamı fiziksel özelliğine bakıyorlar anlamıyorum. Gerçi sizde kendiniz beğenmemişsiniz adamı sadece size olan ilgisini sevgisini sevmişsiniz. Benimde erkek arkadaşım benden çok zayıf mesela çok yemek seçen ve şuan yapmış olduğu iş için sınır bölgesinde ve yemekler iyi çıkmadığı zaman oturup kuru ekmek yiyor herhalde 50 kiloya düşmüştür ne yapayım şimdi adam cılız diye olmaz mı diyeyim. Asla dış görünüşe önem vermiyorum artık verdikte ne oldu sanki beni seviyor mu bana değer veriyor mu önemli olan bu benim için. Düşüncelerinizi çok gereksiz buldum bitirmek için bahane arıyor gibisiniz.8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Yok bitirmek istemiyorum ben ailem olmasa onu çok seviyorum zaten ailemin baskıcı ve begenmemeleri arada derede kalıyprum cwvabını için tesekkür ederimO kadar çok yazım yanlışı yapmışsınız ki okurken geri dönüp dönüp tekrar aynı cümleleri okudum. Adamı fiziksel olarak hiç beğenmiyorsunuz ama bence bu sorun edilmemeli bence. Şimdi şöyle ki fiziksel olarak iyi olsa sizi sevmese seviyor gözükse sürekli başka kadınlar olsa hayatında daha mı iyi olacak? Adam sizi seviyorsa anlaşabiliyorsanız fiziksel özellikleri sorun etmeyin bide aileniz neden adamı fiziksel özelliğine bakıyorlar anlamıyorum. Gerçi sizde kendiniz beğenmemişsiniz adamı sadece size olan ilgisini sevgisini sevmişsiniz. Benimde erkek arkadaşım benden çok zayıf mesela çok yemek seçen ve şuan yapmış olduğu iş için sınır bölgesinde ve yemekler iyi çıkmadığı zaman oturup kuru ekmek yiyor herhalde 50 kiloya düşmüştür ne yapayım şimdi adam cılız diye olmaz mı diyeyim. Asla dış görünüşe önem vermiyorum artık verdikte ne oldu sanki beni seviyor mu bana değer veriyor mu önemli olan bu benim için. Düşüncelerinizi çok gereksiz buldum bitirmek için bahane arıyor gibisiniz.
Sen önce yazmayi konuşmayı öğren başkasını sonra eleştir. Eğitimsiz misin nesin8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Beni herseyden herkesten çok seviyorAdamın dış görüşünü o kadar yermissiniz ki fiziksel özellik önemli değil huyları çok iyiymiş bunlar daha önemli dicektim ama şuan diyemiyorum. Ailenizden ziyade zaten siz fiziki özellikleri anlatırken yerin dibine sokmussunuz gibi hissettim. Saçına kadar laf etmişsiniz. Anlamadigim adam bu kadar donanımlı ve iyiyken neden kendini fiziken beğenmeyen birine bu kadar tolerans sagliyor. Şahsen biri bana böyle yaklassa bı yerden sonra uzaklasirdim sanırım. Siz ondan uzun ve irisiniz oysaki adam için bu problem olabilirdi kompleks yapabilirdi ama tam aksine sizi goklere çıkarmayı tercih ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?