Lütfen beni yargılamadan okuyup cevap verin

8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor.

1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben

Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi.

Bu işin altında bir pislik var diye düşünen tek kişi ben miyim ?

Adam kültürlü, eğitimli falan da değil. Bu hareketlerdeki çirkinliği görmüyor musunuz?

O kimmişte annenize maddi- manevi sahip çıkacakmış ?

10 tane değil, 1 tane alın; paranız yoksa olanla yetinin ancak kimseden maddi bir şeyler almayın.

Herkes evlenince demişte, adamın niyetinin evlilik olduğunu nereden biliyorsunuz ? Ya aklında bambaşka düşünceler varsa ?

Açıkçası ilişkinizde parayı bu kadar ön planda tutması beni rahatsız etti. Seni başka türlü elinde tutamayacağının bilincinde demek ki ve bu durumu gayet güzel kullanıyo.

Benim eşimede beni yakiştırmıyorlardı sevgiliyken şişmandım öylede evlendik :KK66: bu çocuk buna nasıl bakmış muhabbetleri oluyordu ki burada bile oldu ama şimdi dönüp bidaha bi baksınlar :KK66:
Ayrıca ana diliniz nedir Türkçe drğildir inş. Çocuk kültürlü falan demişsiniz siz daha Türkçe yazamıyorsunuz 1.75 boyunuza mı güveniyorsunuz
Ben de çok zayıftım zaten çok kısayım. Eşime keşke büyüyünce evlenseydin diye alay etmişler benimle. Şimdi öyle diyenler ve diyenlerin karıları erkenden çöktü hepsi nenem dedem gibi oldular. Bana da görenler sen 30 var mısın diyor. Millet çok biliyor her konuda. Belki görsek konu sahibini beğenmeyeceğiz nişanlısına göre. Bu ne özgüven anlamıyorum.

Ben de çok zayıftım zaten çok kısayım. Eşime keşke büyüyünce evlenseydin diye alay etmişler benimle. Şimdi öyle diyenler ve diyenlerin karıları erkenden çöktü hepsi nenem dedem gibi oldular. Bana da görenler sen 30 var mısın diyor. Millet çok biliyor her konuda. Belki görsek konu sahibini beğenmeyeceğiz nişanlısına göre. Bu ne özgüven anlamıyorum.
Herkes herşeye bi yorum yapmasa ölme hastalığına yakalanır ondan korkuyorlar mesela bende bir çok kişiyi gerizekalı buluyorum ama direk yüzlerine söylemiyorum napalım :27:

Bu saydıklarınızı sorun olarak görebileceğiz yaşlar 12-13 yaş civarı. O dönem “popüler” çocuklarla konuşmak bir maharet sayılırdı. 27 yaşında bir insan bu konuyu nasıl açar aklım almıyor🤦🏼‍♀️

yani fiziksel olarak bir çekim hissetmiyorsanız çok mutlu olamazsınız gibi geldi bana. Karşınızdaki insanı muhakkak beğenen insan çıkacaktır size uygun değildir. Çirkin demek hoş değil. Sevgilinizin de parayı çantanıza koyması saçma geldi sizi para ile mi etkilemeye çalışıyor. Öyle bir intiba mı bıraktınız kendi karekterimi öyle bilemem ama duygusal bir ilişkide olmaması gereken tavırlar bence.

Benim eşimede beni yakiştırmıyorlardı sevgiliyken şişmandım öylede evlendik :KK66: bu çocuk buna nasıl bakmış muhabbetleri oluyordu ki burada bile oldu ama şimdi dönüp bidaha bi baksınlar :KK66:
Ayrıca ana diliniz nedir Türkçe drğildir inş. Çocuk kültürlü falan demişsiniz siz daha Türkçe yazamıyorsunuz 1.75 boyunuza mı güveniyorsunuz
tamamda eşiniz sizi beğeniyormuş , konu sahibi adamı beğenmiyor .kel kısa ve cılız buluyor

Bu saydıklarınızı sorun olarak görebileceğiz yaşlar 12-13 yaş civarı. O dönem “popüler” çocuklarla konuşmak bir maharet sayılırdı. 27 yaşında bir insan bu konuyu nasıl açar aklım almıyor🤦🏼‍♀️
niye sorun olmasın , adamın tipini beğenmemiş çekici bulmuyor .

Beni herseyden herkesten çok seviyor
Bu bana inanılmaz mantıksız geliyor. Muhakkak vardır bir hesabı. Anlatımınızdan Karşılıklı bir çıkar ilişkisi gibi geldi. Para verip git öde kendinin bil falan çok çirkin. Git çözüm bul saç ektir demek de çirkin. Ye kürküm ye durumu gibi

İlkin iriliğinize (yarma yazmamak için zor tuttum kendimi) bakın. Adam beslenerek cılızlığından kurtulur ama sizinki muhtemelen geçmeyecektir.

Bir de onun kültürüne de (?) denk değilsiniz muhtemelen. Yazınızı okuyanların gözleri kanlı.

Daha fazla yazasım gelmiyor. Hoşça kalın.

8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Adamın duygularıyla oynama.Elinden geleni yapmış yapıyor.Yakisikli uzun boylu olmasi hayatina çok aman aman bir şey katmiyor.Tabi insan yanına yakistirdiginin elini tutup yürümeli ama eğer sadece konu buysa bir daha düşün.Kendinde demişsin dışarda neleri var.

Herkes herşeye bi yorum yapmasa ölme hastalığına yakalanır ondan korkuyorlar mesela bende bir çok kişiyi gerizekalı buluyorum ama direk yüzlerine söylemiyorum napalım :KK53:
Aslında elimde insan kırmalık çok güzel donelerim var ama kullanmıyorum işte. Mükemmel biri olduğumdan mıdır nedir 🤪

Her gerizekalıya gerizekalı desek seriye bağlamamız lazım işimiz çok zor :D

Back